Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 84 960
  • 871
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Купих комплектите за спалня, но не знам тези чаршафи стават ли за нещо? Пише жарсе и още нещо, иначе пликовете и калъфките са приятни на пипане.

Потвърждавам и аз, че пижамите са приятни на допир и са удобни.

Детско басейнче някой взе ли? Хубави ли са?

ПС: в първият им магазин на бул. Сливница срещу пазар Оряхово има винаги доста останали неща Simple Smile.

# 616
Тази пяна за фурна действа ли?

# 617
Прилична им е пяната за фурна, с нищо не е по-лоша от на други марки. Е, пак не чисти сама, но все пак разтваря, то си е обезмаслител.

# 618
Тъкмо щях да се жалвам ,че не успях днес да открия нито кроксовете ,нито джапанките ..и тия идиоти , в секцията за " летни забавления" от понеделник, наблъскали и неща от четвъртък ...ами писна ми вече , пак ще пиша някъде . До сега тази глупост я правиха само с плодовете и Ниска Цена ...сега , не стига че в списъка за пазаруване нито картинки има ,нито дати , ами и трябва като малоумник да  отваряш и всеки нехранителен артикул  .  Минаха колко месеца и няма и няма - на 3 -4 места вече писах ,да си оправят скапаното приложение.
Днес св опитах да намеря това с размерите на обувките , ами пак греда - в приложението , при артикула - джапанки , няма линк , в сайта -също ..търсих и от някакво меню и пак се изнервих ...Сега пак ще им навръщам половината неща - вече взех да купувам по 2 номера панталон напр. и си ги връщам като преценя кой ми седи и става ... Ако си мислят ,че като някоя баба ще обикалям и ще им търся тъпите промоции по 2 часа , щото те не могат си оправят тъпото приложение вече сигурно половин година .. ами нещо не са познали Blush Joy

# 619
Това е новото нормално. Проблема е в това, че не им достигат хора, дочух, че може да затворят магазина в Търново по тази причина. Концепта на Лидл е прекрасен, но у нас се побългаряват нещата, което кара старите кадри да напускат, а на новите не им се работи. Ако някой от отговорните лица в тази верига четат тук, мога да им дам ценна информация.

# 620
Здравейте,
Не съм се интересувала от прахосмукачките до сега, но сега се търси такава за автомобил. Тази върши ли си работата?

# 621
Не.Върнах и нея и подобната на К.

# 622
Небостъргачите на Черни връх щели да ги започват. Попадна ми инфо, че всичко с издаденото разрешително е минало като процедури, та да очакваме скоро Лидл да затвори.

Относно наличностите явно има някакъв проблем, защото и в темата за Кауфланд се оплакаха, че тази седмица много неща не са заредени там.
Аз сега бях в Лидл и тепърва подреждат нещата от днес. Нещо, което се случва обикновено събота и неделя. Неделя следобяд вече може да се пазаруват ненамалените артикули.
От мексиканската седмица нямаше нищо заредено. Момчето каза изчакай още малко ама не мога да стоя в магазина още един час.

# 623
Не.Върнах и нея и подобната на К.
Благодаря ти!

# 624
Ликьорът от кумкуат хубав ли е? Simple Smile

# 625
Някой знае ли дали за постоянно е спряна веган сметаната за готвене от 200мл? В два от трите ни магазина я няма.

# 626
  • Sofia
Подарен е

Подарявам, заедно със седмичните и този за дъвките 1+1

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 21:54 от Monadirs

# 627
  • София

Подарявам, заедно със седмичните и този за дъвките 1+1
Ако е свободен за мен моля

# 628
  • shumen
Не,не върши.Слаба е.

# 629
  • София
Тоалетната хартия Floralys Comfort 3 пластовата е много добра!

Общи условия

Активация на акаунт