Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 84 964
  • 871
  •   1
Отговори
# 600
Вече съм бясна на Лидл. Сигурно над 1 месец нямам купони" избрано". Имам точно 2 купона в приложението си.
Какиво ви пука? Тук подаряват купони. Вземайте си. АИ-то не може да уцелва винаги.
Те като гледам как си зареждат магазините ... На едното място нещата стоят със седмици на другото им свършват първия ден.
Работата с биг дейта им куца и то сериозно. Не могат да извлекат необходимото, да правят корекции и да организират разпределението между магазините в един район.
Някой подремва вместо да преразпределя стоки на дневна/ седмична база.
Раздават купони за неща дето във филиала, който пазарува редовно получателя на купона вече са свършили. Не вярвам да са изкуфяли толкова да си мислят, че ще обикалят хората 100 магазина за да намерят някакъв боклук.
1-2 се излъгват и споделят с останалите. Който не се е сетил сам му споделят колко е безсмислено да се обикаля.
Може някой дето няма какво друго да прави да обикаля и да си прави фото албум Лидъл ... нямаме го.

Предполагам и Вие сте разбрали сама положението. Иначе ви го казваме. Та има ли смисъл да се ядосвате? НЕ.

# 601
  • Бургас
Преразпределянето на стоки изисква допълнителна логистика и персонал. За тях явно не си заслужава труда. Много фирми на хранителни стоки си вземат стоката обратно ако не се продаде до срока на годност, така че за какво изобщо да се занимават. Grinning Иначе и аз се ядосвам ако трабва да обикалям няколко магазина.

# 602
Вече съм бясна на Лидл. Сигурно над 1 месец нямам купони" избрано". Имам точно 2 купона в приложението си.
А пазаруваш ли редовно?

# 603
  • България-Варна
Мнения може ли за панталоните от 11.99  по принцип и друг път съм си купувала от Лидъл била съм доволна .

# 604
Аз си взех пижама дамска - хареса ми и материята и десените . Взех и една блуза за плуване на малката , ама тя е дунда , а тези са доста стегнати и тясни и ще и е трудно да я облича и като/ ако и станат ръкавите на дължина  ок , ще и е тясна вече Sad  джапанките ми харесаха , доста големи ми се вижда нейния номер , но ще ги мери и ще ги пазя за другата година или за плуването на есен , ако са големи Simple Smile Банските цели за момичета са ми твърде подплатени( този в шарено -напръскано поне)  , предвид че исках  за плуването да и взема ,  но това няма съхнене и за плаж не става ( само ще си докара някой цистит пак ) Simple Smile
Та така - минах скромно днес  с нехранителните поне Simple Smile

# 605
Подарявам
    Сьомга, фует подарени
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 16:18 от marinadp

# 606
  • София
paulieM, благодаря, че сподели за пижамата!
Не успях да отида рано сутринта. Дано след 19ч.да има още пижами и размери. Simple Smile

# 607
  • София
Подарявам и аз купони за безглутеновата паста и Cien козметиката.

# 608
Подарявам:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 13:59 от Viara T

# 609
  • София
Севда, и на мен ми изпращат малко купони напоследък.
Днес имам купон за кучешки пръчици. Който го иска да ми пише. Нямаме куче, имаме котки. Имам и купон за бял чипс със сол. Ако някой харесва такъв чипс, с удоволствие ще му дам купона. Даже не знам какво представлява този чипс. Simple Smile

# 610
Видях чаршафите - на мен не ми хареса тази изкуствена материя.

# 611
  • Пловдив
Подарявам и аз купони за безглутеновата паста и Cien козметиката.
                                                                            Моля за пастата 😀

# 612
А пазаруваш ли редовно?
През ден

# 613
Подарен. Здравейте, подарявам купона. Две опаковки за 1.35 лв.

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 15:28 от Daniel Nikolov

# 614
Подарявам:

Подарени!

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 17:41 от The Stranger

Общи условия

Активация на акаунт