Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 779
  • 871
  •   1
Отговори
# 180
На Сточна имаше гащя - гадни са. Но пък в находките имаше гащи от тези по 5 бр. за 5 лв. Награбих доволно. Взех още нощница и пижама.

# 181
Днес си взех някакъв уж нов сладолед Балино във вафлена кофичка. Ужасна е, но сладоледът супер приятен. 49ст. е. Не претендирам за здравословност. На вкус определено са го докарали.

# 182
Сладолед Джелатели ванилия на клечка (май беше с етикет “ново”, 1.49 лв/бр) вкъщи се одобри.
Сатенените чаршафи при нас в размер 90х180 бяха само два, в различен цвят, явно е имало интерес, и от другите бяха малко бройки останали (добре, че сега не търся такива 🙂).
Качествени ли са хамаците, които сега предлагат, видях че са много компактно опаковани?

# 183
  • София
Днес си взех някакъв уж нов сладолед Балино във вафлена кофичка. Ужасна е, но сладоледът супер приятен. 49ст. е. Не претендирам за здравословност. На вкус определено са го докарали.
Шоколадовият ли? Все се каня да го пробвам. Белият е в асортимента от много време и наистина е много хубав. Има и един малко по-голям, който излиза на почти същата цена/грам. Със същия вкус е.

# 184
За ваниловия говоря, но утре ще тествам и шоколадовия. Ще потърся и по-големия.

# 185
  • София
Сладолед Джелатели ванилия на клечка (май беше с етикет “ново”, 1.49 лв/бр) вкъщи се одобри.
Сатенените чаршафи при нас в размер 90х180 бяха само два, в различен цвят, явно е имало интерес, и от другите бяха малко бройки останали (добре, че сега не търся такива 🙂).
Качествени ли са хамаците, които сега предлагат, видях че са много компактно опаковани?
Този тип хамаци са много неудобни - като в торба висиш в него и няма излизане😂 отделно платът е тънък и нестабилен за тялото. Лидл имат и друг вид хамаци, като одеало, с повече въжета и те са много хубави. Пускат ги всяка година.
Скрит текст:

# 186
Подарявам
Скрит текст:

# 187
Понеже се мотах и чудих, някой да е виждал някъде останали от детските столчета с лъвчето?

# 188
Снимах състава на сладоледа Джелатели ванилия, за който писах - ако някой иска да го види :

# 189
  • на Мелмак
Купих около 30 сладоледа днес. Grinning Доволни.

# 190
Хоп-троп и аз да се отчета с хубав пазар днес - 3 чаршафа , спортна тениска, потник и едни клинче късо ( наложи се да го връщам,че нещо не нацелих номера) и бяха останали само 1-2 към обяд. Пижамите за момичета бяха много симпатични , но не намерих номер и пропуснах.
Сладоледи мини XXL опаковка , в Младост 2 нямаше в 9 сутринта, но пък боровинките са супер.Вместо сладолед , тази седмица докато е студено- плодови кисели млекца ще се ядат Simple Smile

# 191
  • София
Този прах за пране бива ли го?

# 192
  • shumen
И моя харесва пърленките.

# 193
  • Велико Търново
Гащи и аз дори не взех, а бях готова за драматични сблъсъци.
Взех си клин, от дългите, котидж и ньоки с босилек. Клина е много хубав,  всъщност не съм имала досега, така че нямам база за сравнение, котиджа е любима храна, а ньоките ги купих експериментално. Полях със зехтин и опекох и се изядоха като " зелени кюфтета ^".

# 194
  • софия
Ньоки от Лидл НЕ. Дори и аз запомних, че по-гадни от техните няма.

Общи условия

Активация на акаунт