Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 782
  • 871
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Тези черешки и аз ги търсих, но нямаше изобщо. А много исках да взема. Нямаше дори в пълните кашончета. Иначе съм ги виждала веднъж като реален артикул в магазина, но бяха ги пуснали може би преди 2 месеца заедно с други неща за сладкарство и цената им беше към 3.50 мисля. Стояха отделно от цитрусовите корички. Може би сега с новото зареждане ще има по 1-2 бройки в кашон. Ще погледна при следващото ми ходене ако са заредили, защото и в нашия филиал 2 седмици стоеше празно мястото.

# 166
Аз никога не съм виждала такива черешки при тях. И на мен са ми интересни и ги търся за проба. Някои дето ги слагат по торти и сладкиши са отвратителни и изобщо не съм им фен. Ако бяха вкусни щях да сложа и от тях в козунака. Може наистина, ако ги има в кашоните да са няколко кутийки както казва Долче. Те и без това преобладават лимоновите, а на мен портокаловите повече ми харесват и само ровя из каноните докато открия 1 кутийка.

# 167
  • софия
Захарни черешки е имало в предходни тематични седмици. Харесвам ги. Този път не намерих и аз, но се сетих да търся седмица след като ги пуснаха.

# 168
  • Бургас
С пърленките на Лидл стават страхотни сандвичи!
  О, да.  Любимата закуска на наследника е пърленка, разрязана на 2 половинки и направена като джоб-сандвич с крема сирене, нещо месно, кашкавал, тънки резени краставица и лист маруля/айсберг - едната половина за закуска, а другата за училище. В 4-ти клас беше черпил с такъв сандвич съученик и единодушно решили, че съм за Мастършеф с тази вкуснотия, хаха Joy  Сега от време на време му слагам вътре и поширано яйце и направо мърка от кеф, милият JoyJoyJoy

Захаросани черешки и аз никога не съм засичала, ама пък  си направих домашни миналата година и имам още запаси в малки вакуумирани пакетчета Wink

# 169
В края на април купих тези, имаше и череша.
Бяха наредени при продуктите за сладкарство и печива.
Още не съм ги пробвала.

# 170
С пърленките на Лидл стават страхотни сандвичи!
  О, да.  Любимата закуска на наследника е пърленка, разрязана на 2 половинки и направена като джоб-сандвич с крема сирене, нещо месно, кашкавал, тънки резени краставица и лист маруля/айсберг - едната половина за закуска, а другата за училище. В 4-ти клас беше черпил с такъв сандвич съученик и единодушно решили, че съм за Мастършеф с тази вкуснотия, хаха Joy  Сега от време на време му слагам вътре и поширано яйце и направо мърка от кеф, милият JoyJoyJoy

Захаросани черешки и аз никога не съм засичала, ама пък  си направих домашни миналата година и имам още запаси в малки вакуумирани пакетчета Wink

Днес ги взех "инфлуенсната" от коментара, но са супер мини. Стандартните са доста по-добре като големина, иначе за да се наям, трябва да изям целия брънч. Grinning

# 171
  • Бургас
Ааа, не  говоря за тези мини пърленки, дето бяха в брънча днес. Тийнът само за мирисане биха му стигнали Grinning Стандартните им по големина пърленки имам предвид. Вкусът е същият, но големината различна Simple Smile 

# 172
И дъщеря ми много обича сандвичи с големите пърленки.🙂 С кашкавалките и кроасаните с масло също.🙂

# 173
Подарявам
Скрит текст:

# 174
И дъщеря ми много обича сандвичи с големите пърленки.🙂 С кашкавалките и кроасаните с масло също.🙂

Да, утре това ще е закуската с кроасаните с масло. Бутам кашкавал, шунка и евентуално краставица и готово.

# 175
Закуската на дъщеря ми ще е подобна, но с кашкавалка.😁

# 176
Закуската на дъщеря ми ще е подобна, но с кашкавалка.😁

Аз да се възползвам от 2+1 ...Joy

# 177
Подарявам всички купони, тази седмица няма нищо за мен:
Скрит текст:

[video][/video]

# 178
  • София
Ако коментираните гащи са 3-ката от днес - ужасни боклуци.

# 179
  • софия
Сутринта на гащята беше голямо стълпотворение. Взех чаршафи. Почни никакъв интерес нямаше към тях. Утре ще върна един от размерите, защото не бях сигурна в размера на матрака на дъщерята.
Благодаря, че ги обсъдихте, че и аз съм от тези, които ги харесват и ги чаках (уж).

Общи условия

Активация на акаунт