Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 789
  • 871
  •   1
Отговори
# 150
Подарявам
Скрит текст:

# 151
Здравейте! Ако някоя от вас е успяла да се сдобие с прахосмукачката против акари и има първи впечатления, ще съм благодарна да сподели дали си заслужава.

# 152
Вижте по-назад в темата тук, мисля, че имаше коментари за тези прахосмукачки преди няколко странички, или ако не са точно пуснатите в момента - такива, предлагани досега пак от Лидл.

# 153
Във вашите магазини има ли от кутийките със захаросани плодови корички?
В Пловдив в 3 магазина гледах и няма дори етикети. Дано не ги спрат 🫤.

# 154
Здравейте! Ако някоя от вас е успяла да се сдобие с прахосмукачката против акари и има първи впечатления, ще съм благодарна да сподели дали си заслужава.
Взех я вчера и само я пробвах. Видимо събира прах. В упътването пише, че стар матрак първоначално се минава всеки ден и после веднъж в месеца. Консумативите(филтър и лампа) се подменят на 1,5-2 години . Не съм проверявала още има ли ги и цени.

# 155
  • Пловдив
Вчера купих захаросан плодов микс за 1.69 за да слагам в сладкишите. Не зная дали това имате в предвид ,при нас в Пловдив-Тракия стояха на рафта  до  канелата, ванилената захар и др .

# 156
Вчера купих захаросан плодов микс за 1.69 за да слагам в сладкишите. Не зная дали това имате в предвид ,при нас в Пловдив-Тракия стояха на рафта  до  канелата, ванилената захар и др .
Май са тези, да, толкова струваха поне Така изглеждат, различни са : само портокалови, лимон или от този микс, в брошурата бях видяла и черешки, но на живо не открих.  Там стоят кашоните, но още преди празниците нямаше, питах и една служителка, отговори няма. Тези дни пак търсих, пак нямаше и затова питам, да не са ги спряли случайно. Откакто ги пуснаха в редовния асортимент такава липса не съм забелязала. И аз ги купувам да ги слагам в кексове, козунаци и печива, много ми харесват на мен

# 157
  • Пловдив
Morkovelka99 ,да такива са ,вчера взех в Лидл Тракия.

# 158
Morkovelka99 ,да такива са ,вчера взех в Лидл Тракия.
На Пещерско нямаше, Кичука и Източен и му стана странно, дано се появят и в тези магазини. Рядко ги ползвам, но гледам да имам като ми потрябват.

# 159
Морковелка, на Пещерско шосе (до Кауфланд) днес имаше. Специално погледнах към тях, защото с дни нямаше покрай празниците. Имаше със сигурност зелени, портокалови и микс корички. Не знам има ли и още видове...🙂

# 160
  • София
Днес купих 500 гр. ягоди, намалени на 2.29 лв. - ароматни и сладки.

В някой Лидл в София дали има останали поялници?

# 161
Морковелка, на Пещерско шосе (до Кауфланд) днес имаше. Специално погледнах към тях, защото с дни нямаше покрай празниците. Имаше със сигурност зелени, портокалови и микс корички. Не знам има ли и още видове...🙂
Мерси, Долче, значи са заредили, а няма да ги спират както си мислих. И аз бях тези дни пак във вашият магазин и като не видях се зачудих какво се случва с тях. Явно всичко се е изкупило покрай козунаците.
Само тези видове са продавали до сега, но в брошурата от 22.04-28.04 имаше и черешки, които така и не видях, а май бяха в оригиналната брошура с "ново" върху тях..

# 162
Предполагам, че черешките ще са по най-малко опаковки в кашончетата...😃

# 163
  • Пловдив
Цитат
Височината на матракът ми е по- голяма. Моят е 25 см., а на чаршафите са показали, че е за 20 см. Това ми е притеснението.
Аз съм с матрак 160×200×25. Имам от предни зареждания розов к сив чаршафи. Много съм доволна. Не са мръднали, стоят перфектно опнати на матрака и са купувани в точния ми размер 160×200.

# 164
  • Бургас
С пърленките на Лидл стават страхотни сандвичи!

Общи условия

Активация на акаунт