Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 773
  • 871
  •   1
Отговори
# 210
И аз имам от термосчето за храна, ползвах го 2-3 пъти , не ми е правило проблем.

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 11:06 от brillante

# 211
Момичета, тези бисквитки има ли ги Lidl и конкретно в Lidl виа север, Пловдив?

И какво мислите за формата за кекс тази седмица в каталога?

# 212
И какво мислите за формата за кекс тази седмица в каталога?
Мисля, че са добри, имам дълга.

# 213
Този сладолед дали е предлаган преди не съм забелязала, но сега го опитах и за мен е много вкусен:

Снимах и състава :
Скрит текст:

# 214
Аlllllimei, как така изскача капачката? Може и да е дефектен, просто не успявам да си представя как точно изскача капачката.🤔

# 215
Този сладолед дали е предлаган преди не съм забелязала, но сега го опитах и за мен е много вкусен:

Снимах и състава :
Скрит текст:

Още от миналата година го предлагат и ние сме му големи фенове.

# 216
Хаха, а аз чак сега го забелязах 😃.
Да, много приятен на вкус е.

# 217
  • София

Снимах и състава :
Скрит текст:

Точно за този писах преди ден-два. За мен на вкус е същият като ваниловия от 49 ст. И двата са много хубави. Не съм сравнявала състава. Миналото лято го купувах. Може и преди това да го е имало.

# 218
Тогава не разпознах, че за него става въпрос. В магазина видях като другия с вафлените кофички и прозрачна опаковка и един с шоколадов вкус (шоколадовия също досега изобщо не съм забелязвала) и си помислих, че за тях е ставало въпрос, не съм чела внимателно изглежда.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 09:15 от fenyx

# 219
  • София
Тогава не разпознах, че за негов тава въпрос. В магазина видях като другия с вафлените кофички и прозрачна опаковка и един с шоколадов вкус (шоколадовия също досега изобщо не съм забелязвала) и си помислих, че за тях е ставало въпрос, не съм чела внимателно изглежда.
Аз не го описах достатъчно добре, за да го разпознаеш. Wink Шоколадовият е от скоро и не съм го опитала още. Бг леля писа на предната страница, че е прекалено шоколадов. Simple Smile

# 220
Него изобщо не го погледнах подробно, защото и аз, и децата обичаме сметанов, а не шоколадов сладолед. Много харесваме всички сметановия с шоколадова глазура, Джелатели, за който вече писах, но и на Балино днес показания също много ми допадна, изобщо не знам как не съм го забелязала миналата година.

# 221
  • София
Някой да го е срещал в Сф?
Чаршафите и след пране ли са толкова гладки?

# 222
За сатенените чаршафи ли питаш? Мисля, че нямат промяна, поне на мен ми се струва, че моите след n-пранетата не са променени.

# 223
И аз купих от чаршафите, но не съм ги изпрала все още.
Ако на някой би му било полезно да прочете слагам снимка на етикета/описанието.
Скрит текст:

# 224
  • София
Да, при нас беше останал една бройка в сиво...

Общи условия

Активация на акаунт