Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 093
  • 871
  •   1
Отговори
# 330
Някой има ли оплакване от лидълска сметана?
За пръв път сметана не ми се разби, а остана жълтеникава (не типичното бяло, тоест) и течна.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 00:50 от Не се сърди, човече

# 331
  • Mostly in my mind
Беше ли охладена преди да я разбиеш?

# 332
Беше ли охладена преди да я разбиеш?
Даа

# 333
Хубави ли са панираните пилешки шницели на промоция?
Нали са си от чисто филе?

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 11:01 от Versace_Dreamer

# 334
Имам код за -50% на избрани уреди за коса, но не ги виждам в брошурата. Интересувам се сешоарът има ли дифузер?

# 335
Подарявам
Скрит текст:

# 336
Аз имам само 4 купона..

# 337
Имате ли отзиви за хилките за тенис на маса, които са в каталога.
Дали са хубави? За подарък ще са, затова се чудя.

# 338
Имам код за -50% на избрани уреди за коса, но не ги виждам в брошурата. Интересувам се сешоарът има ли дифузер?
Според упътването на сайта няма (стр.24):
https://media.sit-connect.com/public/articlemanual/c738837a-595f … -b176a7f5c3b2.pdf

Все пак по-добре да кажем някой по-запознат в случай, че не съм отворила правилния продукт. Simple Smile
Скрит текст:

# 339
Хвърлих око по диагонал на последните десет страници,но не видях някой да е споделил впечатление.За първи път я видях тази метстанция,последни две имаше при нас в неделя и взех едната.Най вече заради външния термометър.Влагата вътре сравнена с влагоабсорбатор играе с 5%,да кажем датчика на машината е по добър.Навънка температурата е с 3-4 градуса повече от официалните източници,външното тяло е на сянка.

# 340
  • In transit
Не си заслужила явно повече. Joy И моите са 5, но съм им обявила бойкот този месец и не си маркирам приложението, заради куците им "подаръци" от лентата.

# 341
Лещичка, би ли ми казала как да настроя станцията? В упътването не пише за какво са копчетата отзад на радиоприемника, а на станцията на екрана не иска да покаже часа... Явно не успявам да ги синхронизирам двете устройства?
В интернет също не намирам упътване за този модел.

# 342
Аз имам 8. Избрали са ми орехи, някакво тирамису и синьо сирене. Нищо от това не ми представлява интерес.
Има ли бланширани картофи в ПА? Не използвам по-принцип, но сега ми трябват. За К знам, че имат, но в Лидл ми по-удобно.

# 343
Хоп-Троп, виждала съм , че имат, макар и ние да не купуваме..

# 344
Хоп-троп , имат бланширани картофи. Харесват ми

Общи условия

Активация на акаунт