Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 045
  • 871
  •   1
Отговори
# 495
Аз да попитам: кои бели вина от Лидл са хубави?

# 496
  • Mostly in my mind
Аз да попитам: кои бели вина от Лидл са хубави?
Summerhouse от Нова Зеландия

# 497
Разни нови артикули, които съм купила да пробвам.
(Нови за мен, защото не съм ги виждала)

Бисквити в кутия за прясно мляко. Интересна идея - няма мляко вътре, само бисквитите са, ти изсипваш млякото и джуркаш. След това се реже кутията и се яде.

Тези шоколади за пръв път ги виждам. Взела съм ягодов чийзкейк. Ще го пробвам после.

Също така има минус 50% на Фаворина - шоколадов заек, кошница с шоколад, някакви близалки.

# 498
  • София
Падна ми се още един купон за кленов сироп с 30% отстъпка. Ако някой го иска, да ми пише.

# 499
До сега не съм вземала кафе от Лидл? Знам, че вкусове разни, но ще ми е полезно да чуя мнения за тези кафета на зърна?

# 500
Долу, дясно много го харесвам, лека, ароматна арабика.

# 501
Да, арабиката е чудесна за цената си.
И не е прегоряла както масово се продават кафетата напоследък.

# 502
  • Пловдив
Падна ми се още един купон за кленов сироп с 30% отстъпка. Ако някой го иска, да ми пише.
Аз го искам, ако вече не е взет. 😀

# 503
Подарявам
Скрит текст:

# 504
  • София
Вентилатора го имам, но е купен в Герм.
Върши работа, стабилен е и ми се струва по-безопасен за любопитни деца.

# 505
Търся този крем,имаше и за крака ,но не мога да намеря.Да не е сменена опаковката.Може ли помощ!

# 506
Скоро не съм купувала такъв, но ми се струва, че сега е с различна опаковка - трябва да се поразгледат видовете кремове за ръце на рафта, но ако не греша все още го предлагат.

# 507
Търся този крем,имаше и за крака ,но не мога да намеря.Да не е сменена опаковката.Може ли помощ!
Това намирам онлайн, няма снимка на този за ръце, но може да е подобен.
https://oferta.bg/offer/cien-krem-za-kraka

# 508
До сега не съм вземала кафе от Лидл? Знам, че вкусове разни, но ще ми е полезно да чуя мнения за тези кафета на зърна?
Кафе не купувам от супермаркет. Там брандовете гонят цена и различните партиди могат да са коренно различни.
Друг недостатък е, че кафето не е прясно изпечено, а ароматите са силно летливи и след 40 до 60 дни от изпичането ги няма въобще. Кафе купувам само от пекарна.

# 509
  • София
Аз го искам, ако вече не е взет. 😀
Сега ще ти го пратя.

Общи условия

Активация на акаунт