Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 048
  • 871
  •   1
Отговори
# 540
Можете ли да ми кажете, в айвара на Лидл има ли домати, или е само от пипер и патладжан. Трябва ми нещо, което прилича на лютеница, но да не съдържа домат.
Няма домат, но като купуваш не пречи да погледнеш етикета за всеки случай.

# 541
Hrisi, благодаря за отзива! Подозирах, че неслучайно е по-ниска цената на тази ретро преса...Ще я пропусна.
Дъщеря ми си взе машата на Рита Ора и е супер доволна, еле за 15 лв. Банските май са умалени, червения по- точно, целия син си отговаря

# 542
Те ретро пресите всичките са тромави и обемисти, няма как хем ролки за вълни да правят, хем плоски и компактни като преса за изправяне само...

# 543
Можете ли да ми кажете, в айвара на Лидл има ли домати, или е само от пипер и патладжан. Трябва ми нещо, което прилича на лютеница, но да не съдържа домат.
Зависи кой айвар. Този, който купувам(мисля, че е на РС) е само от чушки. Имаше в тематичните седмици и такъв с патладжан.

# 544
Те ретро пресите всичките са тромави и обемисти, няма как хем ролки за вълни да правят, хем плоски и компактни като преса за изправяне само...
Не искам да е плоска и компактна ретро пресата, а да е добра.🙂 Тази розовата от сегашната брошура обаче и в брошурата ми се вижда по-голяма от другата (на Рита Ора)...😊 😊

# 545
Личи си че не пипвам такова чудо, нали? Grinning На мен досега колкото съм виждала, всичкоте са ми изглеждали обемисти и куци за маневриране. Отделно че около мен който се прави с такова, тия с по-дългите коси имам чувството че с часове се къдрят, не знам как не омаляват с това нещо в ръцете.

# 546
Аз скъсих косата поне наполовина и затова се навих за ретро преса.😂

# 547
  • shumen
Айвар съм вземала само с чушки.
От другата седмица видях има доста намалени неща-тетрадки,плажни и всякакви други.

# 548
  • София
Подарявам:

# 549
Търсих отзиви за детската четка за зъби,но не откривам. След това накрайниците има ли от къде да се набавят или ползваш и хвърляш?
Искам да попитам за отзиви и от рендето, което ще е от следващата седмица?

# 550
Аз чакам някой да даде отзиви за чаршафите също, микрофибър и сатен, цената е подозрително ниска

# 551
  • София
Подарявам

# 552
Подарявам
Скрит текст:

Черешите в кутийка по 3,50/кг сега ги опитах. На текстура са като хрущялки, но са някои кисели и други без абсолютно никакъв вкус. Съжалявам, че взех. Дано тези от предстоящата брошурата бъдат по-хубави.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 11:57 от alllllimei

# 553
Електрическите четки не стават, бързо се развалят и нямат накрайници, поне аз не съм срещала. Вече проучвам от алиекспрес Ел четки за тройно по-малко пари и накрайници за тях.
Рендето също според мен не става, имах подобно преди 10 години може би, отдавна го хвърлих.
Чаршафите от Лидл стават само тези от сатениран памук, 100% памук. Всякакви други с полиестер в тях са ужасни и не си заслужават д тази цена.
За съжаление от поне 2 години не са пускали 100% памук.

# 554
  • София
Аз чакам някой да даде отзиви за чаршафите също, микрофибър и сатен, цената е подозрително ниска
Само веднъж спах на микрофибърни чаршафи в един хотел и това ми затвърди убеждението, че никога няма да си купя такъв боклук в къщи. Долният така се хлъзгаше, че цяла нощ не спах и ставах да го оправям, защото не беше с ластик и се вадеше от макрака при всяко движение. Горният запарваше...
Не знам тук как са измислили комбинация със сатен, не се и уточнява какъв сатен (ако е памучен, няма да е на тази цена). Сатенените нощници например, които се продават навсякъде, са си чист полиестер. Ако е така - комбинацията е убийствена.

Общи условия

Активация на акаунт