Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 005
  • 871
  •   1
Отговори
# 555
Цената е подозрително ниска, за да се очаква нещо качествено за нея.

# 556
Черешите родна стряха са кофти. Има едно други,само с баркод на кутийката, те са сладки. А са пак промоционални

# 557
  • София
От миналата година имам долните чаршафи с ластик.
За мене са си нормални чаршафи, седят си опънати на матрака, няма топчета по тях.
За горните и калъфките нямам мнение.

# 558
Сетих се днес да снимам айвара. При нас имаше два модела
Скрит текст:

Обаче от известно време липсват малките бурканчета с дребните кисели краставички. Обаче се е появил замразения спанак.

Днес пазарувах и сметката ми беше около 100лв. Получих си касовата бележка, но не се отрази на лентата, нямам и скреч. Смешно ми стана, защото до финалната сума ми оставаха 40лв. Може пък до довечера да се отчете.

# 559
  • София
Бавят се днес и скреч картите, и лентата.
Към обяд пазарувах, сега са дошли.

# 560
Сега видях- и дигиталната ми касова бележка я няма...

# 561
Ами с толкова безмислени ъпдейти, накрая взе че важното замина...JoyJoyJoy

# 562
  • СОФИЯ
Касова бележка имам от пазаруване днес сутринта, преди 8 ч.

# 563
  • Сливен
Кленовия сироп къде стои?

# 564
Оesi, кленовият сироп от ПА е близо до меда, сладкото, течните шоколади, фъстъченото масло.🙂

# 565
Предлагам купон за гофрети

# 566
Аз пазарувах около 18.00 ч., нямам нито касова бележка, нито скреч, нито е отразено на лентата. Оставаха ми около 9 лв за достигане на 200 от лентата. Ако утре не е отразено в приложението, ще има пиша.
Радвам се, че пак има замразен спанак, следващият път ще погледна има ли и при нас.

# 567
  • shumen
Черешите и при нас не бяха хубави.
Чаршаф имам и се хлъзга и лично мен не ми харесва.

# 568
Едвам се добрах до кафето на зърна, златистата опаковка!
В един забутан Лидл, без етикет си стои в кашон и отгоре за камуфлаж няколко Лаваци в подобен цвят на опаковката. От яд си взех 2 кг😀

# 569
И вчерашната и днешната сметки не са отразени в лентата,няма скреч карта,също нямам дигитални бележки.Още вчера съм ги направила 450те лв.,които ще позволят отстъпка от следващата сметка.Нищо няма!Къде им пишете?За всеки случай питам,не знам дали да се занимавам и с такива измекярщини.Касиерите на Ст.гара не млъкват да си клюкарят в микрофоните и слушалките.Често не знаеш на теб ли говорят.Питаш нещо,странна реакция,неадекватно хилене или отговор,ама то било  с колегите.Много грозно и неуважително.Случва се и те недочули ,защото акъла определено им е на друго място,да питат повторно клиента зяпайки тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт