Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 84 949
  • 871
  •   1
Отговори
# 855
  • shumen
От другата седмица има царевица и ще видя да взема,ако има.

# 856
Подарявам
Скрит текст:

# 857
Юнска тема няма ли?

# 858
  • на Земята
Има ли замразени банички със сирене в постоянния асортимент и хубави ли са?Налага се да купя,а не се сещам,освен за гръцките,които са в тематичните седмици.

# 859
  • до най-прекрасния мъж
Днес влязох за наградки за детето и забърсах един сутиен и един комплект изостанали бикини мой размер. Изобщо не се надявах да има и съм много доволна, защото XL от серията за пищни дами са ми супер на дълбочина. Мразя плитко бельо. Харесах и едни десертчета nut bar. Оказаха се много вкусни.

# 860
  • Бургас

Аз си купих този бански(т.е.накарах майка да ми го купи),ако някой има размер 50,може ли да каже,ако има английска номерация на кой номер отговаря,аз съм между 18-20 заради голям бюст.Благодаря

# 861
Обикновеният тъмен шоколад вече е станал 1,49 лв🙄, на касата видях млечен шоколад Fincarre по 2,49 лв🤔, а тъмният шоколад с цели лешници е достигнал 2,69 лв...🤨

# 862
Ами да, всеки ден нови цени. Кашкавала и сиренето по-скъпо от месото. 😀

# 863
В рамките на един месец ли можеше да се върне уред закупен от ЛИДЛ?

# 864
Ами да, всеки ден нови цени. Кашкавала и сиренето по-скъпо от месото. 😀

че те винаги са били по-скъпи от обикновеното месо. обаче когато зеленчуците станат по-скъпи от месото....
вчера при нас беше поопразнено сякаш, особено сЮтЮени нямаше почти.

# 865
В рамките на един месец ли можеше да се върне уред закупен от ЛИДЛ?

Да. Ако е сканирано и приложението, мисля че са 2 месеците.

# 866
Някой да има отзиви за акумулаторната водоструйка,която ще е от следващата седмица?Ще се използва за коли и пране на килими-заслужава ли си или изобщо не е мощна?
  Акумулаторната пароструйка не става за кола, за килими пък хич. Ако не ми вярваш, вземи я, после имаш опция да я върнеш.

# 867
  • Бургас
Лейдис, метнах набързо нова тема, че да не ни гледат лошо модчетата Joy  Да местим седянката там, а?

НОВА ТЕМА   Nature SunnyNature SunnyNature Sunny

# 868
  • София
Здравейте, малко късно се сетих, но случайно да сте мяркали от тостерите - бежовия вариант - от тазседмичната брошура в някой софийски Лидл?

Отзиви за спалните комлекти не видях - добра ли е материята (не че има останали някъде, но аз да си питам)? Grinning

Mini Rebel , писах Ви на л.с.

# 869
  • Бургас
В Бургас, видяли сте ютии? В Меден рудник нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт