Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 84 949
  • 871
  •   1
Отговори
# 765
  • София
не, когато има ограничение си го пише на етикета или брошура, не е работа на касиер да казва

# 766

Пише го и в приложението и на етикета в магазина.

# 767
Подарявам
Скрит текст:

# 768
Днес ходих за кашкавал- даже имаше, не очаквах.😁
И аз заредих с кашкавал. Дано е хубав

# 769
  • София
Здравейте, малко късно се сетих, но случайно да сте мяркали от тостерите - бежовия вариант - от тазседмичната брошура в някой софийски Лидл?

Отзиви за спалните комлекти не видях - добра ли е материята (не че има останали някъде, но аз да си питам)? Grinning

# 770
Днес ходих за кашкавал- даже имаше, не очаквах.😁
И аз заредих с кашкавал. Дано е хубав
Хубав е. Сякаш е една идея, съвсем леко, по-солен от големия кашкавал 1,5 кг. Имах едно малко парченце останал от него и сравних с парченце от този от промоцията и леко по-солен ми се стори в маките опаковки, не много. Но пък единият кашкавал беше студен от хладилника, а другият (от промоцията) леко топъл, че забравих да го сложа веднага на студено.😅
Феникс, при нас не видях от детските шампоани 2 в 1.😐 Само на Лупилу имаше някакви...Дано просто сменят опаковката! Иначе и големите шампоани Сиен гледам, че са с нова опаковка, а сякаш е и по-голяма вместимостта- 1 л.🤔

# 771
Подарявам:
Скрит текст:

# 772
  • София
Чакам Лидъл да пуснат падъл борд, защото имам превъзходни отзиви от този от миналата година. Междувременно виждам, че Кауфлад са пуснали за 299лв, привидно същия. Но миналата година лисълският е бил по-скъп. Някой следи ли този артикул, имате ли коментар? Дали качеството е същото?

# 773
Подарявам:

# 774
  • София
Привет, привет...трябваше ми ръчна прахосмукачка и сега разбирам, че е имало в текущата брошура до днес...явно съм я изпуснала, за съжаление.

Ако случайно я мернете, изостанала в някой от магазините, в които пазарувате, моля да ми кажете...нашият квартален е малък и не особено приветлив. Утре ще скокна до него сутринта, че надеждата умира последна, но все пак...ако я мернете, моля, споделете.

# 775
Не съжалявайте-не струва .40 w  е нищо.Аз я бях взела и я върнах.За тези пари в Е маг има по 120 w.

# 776
В нашия я разграбиха на 2 ден.

# 777
Някъде в София (за предпочитане Младост) дали сте забелязали от калъфите за съхранение на сако? Днес ходих до Изток, но там нищо не беше останало.
Благодаря.

# 778
  • София
И аз взех от кашкавала на промоция (той ни е любим на цялото семейство и е голям консуматив) И касиера ме предупреди да използвам Лидл плюс, заради кашкавала. По принцип от както имаме каси на самообслужване не пазарувам на стандартна каса, но съм приятно изненадана. За Лидл в Дружба 1 в София става въпрос.

# 779
  • shumen
Лисе,има розмарин в Лидл.
Тази прахосмукачка е много слаба.

Общи условия

Активация на акаунт