Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 84 954
  • 871
  •   1
Отговори
# 780
Не предупреждават за ограничения, веднъж ми се случи да има ограничение до 5 бр. На козметичните кърпи в кутия,  а аз бях взела 8бр, нито в брошурата пишеше, нито в магазина на етикета. Просто после видях че 3 бр. са ми таксувани на редовна цена. Писах в обратна връзка и ми отговориха, че това били промишлени количества…Не виждам как, като вкъщи свършват поне 2 кутии за седмица. И след известно време ги пуснаха на -50% за втори брой. Е тогава вече заредих промишлено…

# 781
С кашкавала имаше ограничения. До 3 бр на бележка. И понеже видях, че много малко ми се намали сумата , питах момчето, което помага на касите на самообслужване. Той ми каза , че е до 3 бр и ги разделих в няколко покупки.

# 782
Е , аз не се усетих защо ми е толкова малко намалението ..викам си ,то сигурно пак не съм прочела и -50% са за 2-я продукт. Предвид ,че бях взела само 3 кайми и 4 кашкавала , и едно суши , не разбрах защо касиерката не ме предупреди , но явно не им влиза в задълженията. Както и да е ...все по-често имам неприятен послевкус след пазаруване ( или все нещо го няма , или аз не мога да го намеря ,или се оказва от четвъртък/петък/събота или не били 5бр. ами 3бр. този път ) . Тъй че бойкот днес - нищо не ми трябва спешно , само за бисквитите Кит-кат се изкушавам , ама лято идва ,ще си ям ябълките и ще отслабвам Joy

# 783
Подарявам:
Скрит текст:

, както и седмичните купони.

# 784
Добро утро! Аз също подарявам тези купони:

# 785
Подарявам
Скрит текст:

# 786
В брошурата пишеше, че намалението на кашкавала важи до 3 броя на покупка.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 14:03 от dolce miele

# 787
И на етикета в магазина пишеше. Аз там видях и се изненадах, че не са 5. А беше заредено доволно.
Бельото от днес не ми направи впечатление с качество. Нямаше и много интерес към него на Сливница.
Взех бебешки неща, но от бодитата, поне за момчета, имаше много малко бройки на размер.

# 788
Признавам си, аз не бях гледала ограничението, но момчето много бързо реагира и ми съдейства.
Аз се заредих с гащи, благодарение на майка ми Wink хвърли се в битката и беше успешно Wink

# 789
В Изток има детския душ гел. Някой търсеше.
Останали са 2-3 опаковки от вид. Едната опаковка е розова с принцеса сякаш, другата май синя.

# 790
Едно масло Родна стряха опаковано 4*125 гр  и на промоция го гледам от миналата седмица. Чак днес се спрях да видя производителя, оказа се Йотови. Взех една опаковка, те са добър производител.

# 791
Едно масло Родна стряха опаковано 4*125 гр  и на промоция го гледам от миналата седмица. Чак днес се спрях да видя производителя, оказа се Йотови. Взех една опаковка, те са добър производител.
Аз купих, когато беше промоцията преди две-три седмици . Ползвам го, хубаво е.

# 792
  • София
Гащите като предишни години и са като качество или по-зле?

# 793
Взех гащи за мен и за дъщеря ми. На мен ми харесват (обикновените бикини, не безшевните). Доволна съм.😀

# 794
Забравих за гащите и днес подминах магазина.

Общи условия

Активация на акаунт