Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 84 954
  • 871
  •   1
Отговори
# 750
Ами то и с електронни не е лесно - ако сметката е над салдото,което имаш , аз така и не съм открила вариант да платя на каса за самообслужване. В смисъл - дава отказана карта ( ваучер ) .., а не : как ще доплатите. На обикновена каса , казваш на касиера ,че имаш , да речем 50лв , то пуска плащане за 50лв от картата -ваучер и ,цъка останалото в брой /с карта за доплащане .
Демек , за да използвате такава трябва да знаете колко пари имате останали и да сте напазарували за по-малко , ако искате да платите на каса за самообслужване.
Та удобството в случая е малко спорен момент , освен че в началото май беше и б@хти драмата докато намериш банкомат да и смениш пина и активираш ( че повечето ти викат - тая карта не я знаем ).

# 751
За неуредиците с касите. Поредната побългарена работа. Пак някой меринджей е за шамаросване. Като е само с карта от началото да се каже само с карта и точка. Не може да се насилват всички да ходят на касите на самообслужване. Това показва лош менъджмент в съответният филиал. Да му резнат бонусите на менъджера и на всичките менъджери по веригата нагоре.  И т.н. Хайде да не си разваляме почивните дни с изкривяваниятат тука таме. Да се надяваме,че тези дето им плащат да прослушват форума ще си свърщат работата

# 752
емек , за да използвате такава трябва да знаете колко пари имате останали и да сте напазарували за по-малко , ако искате да платите на каса за самообслужване.
Повечето хора знаят и не е проблем, за малкото които съзнават, че плащането е по-сложно има каси с касиер. Засега няма задържение да плащаш на самообслужване само, че йок зор там да става всичко.

# 753
  • Варна
Тази сметана става ли за сос за паста, нали не съдържа захар? Картинката ме подвежда нещо 😃

# 754
Сметаната не е овкусена, картинката показва, че може да бъде разбита.

# 755
Да, Киса, без захар е сметаната.🙂

# 756
Тази става за всичко, другата дето е по-нисък процент става само за готвене или за кафе.

# 757
Сметаната е много хубава, напоследък само нея ползвам за готвене. Не съм я разбивала със захар за сладкиши досега

# 758
Аз преди години веднъж я бях разбила и на масло.😆

# 759
Има ли розмарин в лидл?

# 760
# 761
Търся мнения за вентилатора 3 в 1,който ще е от другата седмица.Върши ли работа?

# 762

Какъв е кодът на сапуна от купона? Някой може ли да пусне скрийншот?
Получих го този купон и кода наистина е на течния сапун (60375), даже си го купих за 1ст. Ако стигна следващата сума няма да взема обикновения, а виното Blush

# 763
И аз взех течния сапун.🙂
Днес ходих за кашкавал- даже имаше, не очаквах.😁

# 764
Здравейте, искам да Ви попитам, дали служителя на каса Ви предупреждава, че дадена промоция до определени бройки или не Ви предупреждава? Мен за първи път служителя не ме предупреди и  1 бройка отгоре са ме таксували на стандартна цена, а предишните пъти служителките на каса, винаги са ми предупреждавали и даже ми казва, че ако взема 3, останалите 2 бройки ще ми ги маркира отделно за да не се връщам пак.

Общи условия

Активация на акаунт