Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 84 960
  • 871
  •   1
Отговори
# 645
Имам показаната малка прахосмукачка. За колата не съм я пробвала никога, но вкъщи ми върши чудесна работа за обиране на трохи, косми, дребни боклучета. Дъщеря ми е на 2г и 7м. и след като се нахрани около масата винаги има дреболии за почистване. Доволна съм и я ползвам кажи-речи ежедневно.

# 646
Ароматните свещи от постоянния асортимент на Лидл хубави ли са? Усеща ли се аромат?

# 647
За мен е слаб ароматът им.

# 648
Подозирам, че има проблем с този купон, по-точно с два от купоните от тази лента, защото моята е същата и се загледах. Мисля, че са объркали сапуните и в този купон е твърдия сапун, а течния е в купона за следващата сума. И в началната картинка на лентата са нарисувани така, а после в описанието на купоните са разменени. И някак странно в този избираш между пакетче слънчоглед или течен сапун, а в следващия избираш между твърд сапун и бутилка вино. Не съм сигурна дали са объркали картинките, сапуните или още нещо, но има разминаване. Може би по кода на продукта ще става ясно.
Какъв е кодът на сапуна от купона? Някой може ли да пусне скрийншот?

# 649
Имам показаната малка прахосмукачка. За колата не съм я пробвала никога, но вкъщи ми върши чудесна работа за обиране на трохи, косми, дребни боклучета. Дъщеря ми е на 2г и 7м. и след като се нахрани около масата винаги има дреболии за почистване. Доволна съм и я ползвам кажи-речи ежедневно.
Щях да пиша същото ,1:1 е ситуацията у дома,пускам я по 10 пъти на ден поне 😀.Преди време имахме и папагали,що зрънца ,перушина и люспи е обрала,няма грешка! 😎

# 650
  • София
Не, никакъв бархет, нали ви казах 100 % изкуственяк, полиестер.
Все пак българка съм, не съм на малки години, имала съм бархетни пижами и помня на баба ми, лека ѝ пръст, бархетните рокли.
Приличат на плюш, ето, опитах се да снимам материята.

Скрит текст:

Тази материя не заоарява ли?! Не се ли потиш от нея?

# 651
Благодаря на Monadirs за купоните!🙂
Какво правите с кръглите тиквички?🙂 Никога досега не съм купувала от тях, само се каня...

# 652
Не, никакъв бархет, нали ви казах 100 % изкуственяк, полиестер.
Все пак българка съм, не съм на малки години, имала съм бархетни пижами и помня на баба ми, лека ѝ пръст, бархетните рокли.
Приличат на плюш, ето, опитах се да снимам материята.

Скрит текст:

Тази материя не заоарява ли?! Не се ли потиш от нея?

Не знам, аз ги ползвам за зимни и не запарват.

# 653
  • Бургас
А случайно дали сте оставили на чаршафа белия етикет или както там му викат, където пише на какви градуси се пере, дали се суши и т.н. Там ще пише каква материя е и колко процента.

# 654
  • Пловдив
Материята от снимката ми прилича на микрофибър като едни кърпи за кухнята, които имам.

# 655
  • София
100 % полиестер пише на чаршафа с ластик отвътре. На хартиеният отвън - микрофийбър и жарсе.
Взех един да е като калъф за матрака, но ме мързи да го сложа.

# 656
  • София
Подарявам:

# 657
Лидл дават ли купон за рожден ден?

# 658
# 659

Хм, странно. Значи си спестиха един купон Grin

Общи условия

Активация на акаунт