Октомври е далече, а в коремчето расте мъничко човече Тема 4

• 36 607
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
Blackwhite, аз също съм така, вчера взехме 2 кг лютеница, днеска вече е почти наполовина. Филийките ми  с нещо намазано отгоре за закуска, сутрин, от 2 станаха 4🤣
И през деня, адски ми се доспива. Вие с какво заменяте кафето?

# 301
И на мен ми е уморено, постоянно съм гладна и порциите ми са станали по-големи. Май ще трябва да внимавам повече.

# 302
blondyberry, аз си пия по едно/ две  мляко с нес на ден. Ако кръвното не е високо, според мен не е проблем.

# 303
Аз пия капучино или 3в1, 1 сутрин и 1 следобед.
И моя апетит се е увеличил, много ми се яде хляб.

# 304
+1 за апетита, ММ не може да ме изхрани вече 😄
За кафето, аз го спрях от раз без проблем, но последната година почти не пиех така или иначе. И не ми липсва.
Но приятелка си смесва безкофеиново и нормално кафе като си прави вкъщи, за да намали дозата кофеин, а и за да не се отказва от хубавия вкус на обикновеното кафе.

# 305
Аз от миналата година не мога да.пия чист кафе.Пиех по 4-5 на ден,и то много силни.
На 01.01.2023г станах сутринта и "върнах"кафето.Така няколко дена и се отказах.Вече пия по две с мляко и моята докторка каза,че кафето не е противопоказно,ако не се прекалява.И аз си пия.
Със сигурност съм с момче.Днес и на коремния ехограф се видя как си играе с чушчицата си😁

# 306
Аз откакто разбрах,че съм бременна, сякаш нещо ми щракна и дори само да помириша кафе, ми става неприятно, но мляко с нес🫠
Момичета, вашите шийки с каква дължина са?
Моята последно, края на април беше 38 мм. Това ок ли е?

# 307
Lunaticka92, браво на твоето момченце 🤭👏🏻👏🏻👏🏻

Кафе не пия, с храната сме скарани, не само не ми се прияжда, а и ми се отщява всичко и ми се реве вече, не знам как ще измислям с какво да се храня. Всичко това обаче не пречи и корема ми си расте, вече е прилично голям, даже доста според мен.

# 308
Здравейте момичета, чета ви, но не съм се включвала скоро🙈 Идвам с въпрос (може би глупав 😂) на количките слагате ли чаршафчета и ако да, за всеки модел има ли специални или са стандартни. Ние сме се насочили към Cybex Priam и се чудя дали да си добавя в списъка чаршафчета и протектори. Както и още един, ако трябва да се носи навън водичка за адаптирано мляко или кърма в шише (искам да кърмя от гърда, но искам да съм подготвена за всеки вариант)  как става със затоплянето

# 309
Аз също платих 50 лв за последния ехограф, шийката не са ми я мерили до сега или поне не е казвала, и вагинален секрет не са ви вземали...май ще трябва да питам следващия път.
Тези дни и на мен ми е много омаляло и ми се спи. Но пък днес усетих моя юнак да ме подритва ☺️

# 310
Въобще не знам колко ми е шийката, док. каза, че е ок.
И аз 50лв платих за ехограф.

Повечето комплекти за количка са универсални. Вода може в термос или термоизолатор за шише. Не е проблем да се даде на стайна темп.

# 311
Аз пия по 2 кафета с мляко на ден,шийката ми я измериха 40мм.
Оказа се ,че не чакам момче, а момиче❤️❤️❤️

# 312
Кафе не пия, черен чай също. До навик е. Сега се разсънвам за работа не по-трудно от преди. Уморявам се, ама и колежката при мен на работа също, пък тя пие 2-3 кафета и не е бременна.
Шийката ми е 4 см или 40 мм.

Чувствителен текст
Скрит текст:
Моя приятелка загуби заради неоткрита тромбофилия бебето в 6-тия преди година. Едвам я спасиха. И днес най-накрая се видяхме и им съобщихме новината. Бяхме без деца, само възрастните на ресторант. Зарадваха се. А аз сякаш свалих товар от себе си. Много ми тежеше да не мога да говоря и крия това хубаво събитие от тях, но досега все нещо ставаше и не можехме да се видим на живо, а не мога да й го съобщя в чат или по телефона.
Скрит текст:

# 313
Дрийм, благодаря ти, че намери положителен аспект в ситуацията с хернията 🤗 все се надявам да мога да родя нормално, но ако не - наистина, поне би имало известна предвидимост.

Аз днес казах на работа и се прие по-добре от очакваното Simple Smile имах известни опасения каква ще е реакцията, имайки предвид това, че работя по няколко особено големи проекта в момента. Шефът ми обаче - баща на три деца, като че ли искрено се зарадва, преди да си даде сметка, че това значи, че ще ме няма известно време и да се прокрадне лека нотка на паника. Но уведомих, че ще работя от къщи засега и всичко е наред, което ме радва. Ще следя ситуацията и ще реагирам според както се стекат нещата.

Моят апетит като че ли намалява напоследък. Важно е да хапвам редовно, но по мъничко, а понякога и дори забравям. Рязък контраст с началото, а и с преди няколко седмици. На фона на това обаче качвам килограми, които за момента отиват основно на корема. Кафе си пия по едно сутрин, но се улавям, че ми се допива напоследък и следобед и едва се въздържам на моменти.

Ние детенцето няма да го обличаме стриктно в розово или в други уж момичешки цветове. Нямаме нищо подготвено още, но си го представям в по-неутрални цветове (за мен това включва и шарени дрешки Simple Smile ). Между другото, това за розовото и синьото е от има-няма 85 години и както много неща е тръгнало от реклама. Ако на някой му е интересно, слагам една много занимателна статия:

https://www.rd.com/article/pink-for-boys/

# 314
Аз пия по 2 кафета с мляко на ден,шийката ми я измериха 40мм.
Оказа се ,че не чакам момче, а момиче❤️❤️❤️

Как така са ти объркали пола на бебето? На фм ли ти казаха момче преди?

Е, то и аз купих предимно бяло, жълто, зеленикаво, не само синьо. Ама розово не бих му сложила.

Дано всичко е наред с хернията. Каква е опцията после, оперативно ли?

Общи условия

Активация на акаунт