Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 97

• 31 821
  • 823
  •   1
Отговори
# 810
Не, според мен.

# 811
  • София
По-скоро още кървиш от него, при единия имах до 20 ден кървене, някои дни без, други пък си имаше.

Днес бях на първи преглед, има сак, пълен е, но имам и кървене, и менструални болки. Спряха ми фраксито, но според мен тялото си се опитва да го изхвърли.

# 812
Много прилича на цикъл а и имах само зацапване до вчера , кафеникаво .

Niya дано имате успех 🙏

# 813
При последния ми аборт беше така, силни болки и кървене. Преха ме в болница и ми сложиха система с болкоуспокояващи. От сърце ти желая при теб да е друго развитието, Niya.

# 814
  • На изток от Ада
Калинка,не .
Ния, как е прогестерона?

# 815
Калинка, няма как да е цикъл, няма лигавица за изхвърляне толкова скоро.

Ния, стискам палци да се размине. Болките са кажи-речи нормални до някаква степен, но за кървенето какво казват?

# 816
  • София
При мен и двата пъти беше така, две седмици кръв и после аборт. Първият път лежах в болница, освен че се държаха гадно друго не ми помогнаха, така че не мисля да ходя. Бях си на същата тепария като вкъщи.

Прогестеронът ми е добре 30 ng/ml, на максимални дози прогестерон съм. За кръвта какво да кажат, то в 7 седмица никъде нищо не успяха да ми кажат, пък в пета. Предните пъти нямах отлепване, че да е от него, сега е още малко, за да се каже.

Сложиха ме да лежа и ми спряха кръворазреждащите. Но шпато и преди това ми беше 3*2. Така че продължавам с него.

# 817
  • На изток от Ада
Аз съм кървяла от полип 2 бременности ...

# 818
  • София
Възможно е, имам едно хистеро вече, но минаха две години, исках и сега да направим, но не разубедиха лекарите. Не знам дали ще правим повече опити, но ако правим, мисля да направя пак хистеро. Първият ми аборт е след хистерото, така че поне за него знам, че е било чисто и пак го имаше това кървене две седмици.

# 819
  • На изток от Ада
А пид за ембриона ? Мн гадна работа Ниа.
Аз едната бременност имах хематом и полип.

# 820
Момичета, след биохимична бременност нормално ли е да ме боли силно яйчника, където е била овулацията ? Вече почти три дена че боли, досега такава болка не съм имала.

# 821
  • Замък сред облаците
Ако имаш киста на жълтото тяло от овулацията на БХ, може.

# 822
Niya, не може ли в друга болница да отидеш? И аз не бих искала да се върна на място, където са се държали лошо с мен.

# 823
  • Замък сред облаците
Момичета, новата тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1678559

Извинявам се, че се забавих с пускането, бях извън София.

Ния, стиснати палчета! Знам какво е да трепериш цял триместър заради отлепване, та дано се закрепят нещата при теб и да е малкият дявол, а не индикация за неуспех!

Общи условия

Активация на акаунт