Нашите кухни - тема 97

• 43 089
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • София
При мен плота за мивката сме си го направили от остатъци от дъски, та ми е безплатен и затова ще рискувам Simple Smile
Иначе в апартамента подът и мебелите в детската са с осмо вече 15 г и съм доволна.

# 421
  • София
Има ли значение дали е безплатен😜 по-добре си запази маслото за друг проект...
Или поне обърни внимание на този му коментар

А за шкуренето, после гледах и други клипове и там често между шкуренето прускат в дода с пулверизатор да изпръхне дървото ако има и пак шкурят, по няколко пъти така... Иначе според един др дърводелец, с който споделях, реално дървото заради едрата шкурка се е преомаслило... 🤷‍♀️

# 422
Интересува ме кое е точното масло та Осмо.

# 423
  • София
Angel_Dust благодаря за насоките и съветите.
Първият път с каква едрина на шкурката шкури и нанасяше ли топло маслото?
Ако сега омасляваш как точно би подходила от гледна точка на опита си и евентуалните допуснати грешки според теб.
Съжалявам за разводняването на темата.

# 424
  • София
Писах лично да не спамим чак толкова.

# 425
  • София
Аа супер са си коментарите, моля и аз за вида на Осмото.

# 426
  • София
Аа супер са си коментарите, моля и аз за вида на Осмото.
Аз не съм ползвала осмо за кухненски плот, само за под и за детски легла и гардероби, но от това, което съм гледала мисля, че това осмо е подходящо за кухненски плот - https://www.osmobg.com/category/232/kuhnenski-i-rabotni-plotove.html

- ТОП ОЙЛ

Теоретично може да звъннете или да отидете на място в някой от офисите и да разпитате.

Аз лично ще пробвам с на крафтсман маслата плота за мивката, но може би Angel Dust  ще полва при поправката горното масло на осмо.

# 427
  • София
Да, май е то, това, което малко ме дразни е, че на всички пише цвят някакъв, няма чисто масло... Иначе те четох че имат и съвсем цветни масла, които успешно спестяват и байц...
Обаче, наистина не знам кога ще ми дойде музата.
В нета и добро и лошо са споделяли за осмото... Но първо ще го тествам на парче дърво, после на масата. 😅

# 428
  • Варна
Колко шкурка макс ползваш?
Купувам половин метър лента и ми стига. Номер не помня, избирам на око.

Искам да добавя, че първите 2 или 3 години омаслявах всяка година. Дървото изпръхваше от вода и имаше нужда да се изшкури и омасли. Но след като се напои добре, вече не се получава така.
Омаслявам с Топ ойл на Осмо.
Омаслявала съм и леглото Тарва на Икеа с Осмо цвят орех и стана чудесно. Оцвети се с едно минаване.
Ето тук се вижда.

# 429
  • София
😂 😂 😂 Аз за номера питах, не за количеството шкурка, мерси👍

# 430
Момичета, имам нужда от още мнения, понеже не мога да реша. Пускам ви двата проекта на кухнята да кажете какво мислите. Акцента главно е върху кухненските шкафчета. По принцип повече ми харесва кухнята в бяло, но и другата не е лоша. Имам  кафе автомат, мултикукър и еърфраер, които искам да са прибрани.

# 431
Вторият вариант е много по- красив!

# 432
И на мен вторият ми харесва повече.

# 433
  • София
И на мен вторият ми допада много Simple Smile

# 434
И моя глас е за втората.

Общи условия

Активация на акаунт