Нашите кухни - тема 97

• 43 087
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Между двете определено втората.
Ако има възможност за някакви промени, бих помислила още върху осветителните тела и някои мебели, но това вече си е съвсем индивидуално виждане извън поставения въпрос. То и по поставения е индивидуално, де Simple Smile

# 436
Между двете определено втората.
Ако има възможност за някакви промени, бих помислила още върху осветителните тела и някои мебели, но това вече си е съвсем индивидуално виждане извън поставения въпрос. То и по поставения е индивидуално, де Simple Smile

Приемам съвети, ще се радвам да споделиш! Имам още една седмица срок да реша окончателно

# 437
И аз съм за втората.
Боде ми в очите тази разлика в нивото на шкафовете заради трегера. Нямам предложение как да се реши, но беше първото което видях
Няма да ви е удобно и с така поставена масата съвсем до колоната, която ще “дели” хората.

# 438
Моля ви предложете ми хубави луни за вграждане в таван,да са бели и да не излизат под тавана.
Относно проекта, наистина така поставена масата май не е в оптималното си местоположение, ако може го променете, да дойде малко по- дясно от колоната, т.е. масата да дойде между хладилника и колоната,ако има място. Иначе тази етажерка на колоната добре е измислена. Може късата страна на масата да опира в лявата страна на колоната ( ако ме разбирате), така няма колоната да разделя хората на две.

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 12:59 от mileneira

# 439
И аз съм за втората!
Много хубаво че стане.
Цветът е много приятен.

# 440
  • София
Моля ви предложете ми хубави луни за вграждане в таван,да са бели и да не излизат под тавана.
Philips?

# 441
Philips?
Ако може линк, нищо не разбирам от луни, не ми се обикаля,и искам някой запознат и разбиращ да ми препоръча кое е добро.

# 442
Гледай да са с крушка за да можеш да я сменяш, когато изгори. Ако луничката е с вграден лед, някой ден ще трябва да я смениш цялата, а не се знае дали ще намериш такава. И също светлината/крушката да е по-навътре, а не на повърхността, защото дразни очите.
Луничките са просто един държач на крушката, няма кой знае какво да го мислиш, достатъчно е да ти харесва дизайна.
Аз ровя в сайта на Еlbulgarua, защото има добър филтър и не се налага да изгледам всички хиляди луни, а ми показва точно каквото търся.
https://elbulgaria.com/bg/pr/%D0%BE%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B … 1xmr16-gu10-27800

https://elbulgaria.com/bg/pr/%D0%BE%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B … glo-1xgu10-900454

https://elbulgaria.com/bg/pr/%D0%BE%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B … xgu10-dl027-2-01w

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 16:39 от Чи лу

# 443
  • София
Не знам как хем крушка, хем няма да виси. Нашите са филипс стандартен размер, като изгорят някой ден там надявам се те още ще си правят по този размер. Като напишеш филипс лед луни и ще ти излязат, сега ти колко големи като размер търсиш, за какво помещение, какъв цвят светлина и тн... Може да не ти вършат работа баш моите, които аз съм си избрала, а може и нещо по - джиджаво да търсиш.
Но филипс все пак са си някакво качество, на което може да се разчита.

# 444
Как да виси? Ще виси, ако е външна луна, но тук се търси вградена. Крушката влиза в тавана, моите всичките са такива.
Тези от трите линка също не висят.
Качество на ламарината или стъклото? То просто стои на тавана, какво да му стане? Луните с крушка нямат ел в тях, те само държат крушката, която е свързана с фасонка в тавана. Тя се купува отделно и струва стотинки.

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 16:51 от Чи лу

# 445
  • София
Нямам идея тя писа да не излизат под тавана... В крайна сметка и трябва да е наясно най-малкото с размер на тялото , сила и цвят на светлината и бройка тела според размера на помещението и търсената осветеност, иска ли да се насочва потока светлина, иска ли възможност за димер, сензори, смяна на цвят светлина... и най-добре да ходи да види в някой по-голям магазин на живо и да си хареса...
Иначе за качество на елекрическата част и леда/крушката...  Пластмасата, да и тя е по-различна от някои други...

# 446

Да не виси от тавана,имам предвид да идва на една равнина с тавана, най много няколко мм да идва под тавана а не 2-3 см например. Да има матово стъкло като на снимката,за да не свети в очите и да може да се сменя крушката.

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 17:01 от mileneira

# 447
  • София
Да, нашите са такива. Предполагам защото са по-големки на радиус ги водят лед лампа за вграждане, не луна.

# 448
Да, нашите са такива. Предполагам защото са по-големки на радиус ги водят лед лампа за вграждане, не луна.
Може ли снимка?

# 449
Иначе за качество на елекрическата част и леда/крушката...  Пластмасата, да и тя е по-различна от някои други...
Крушката се купува отделно и може да си избере всякаква, а пластмаса не съм виждала в луни. Дори и най-евтините китайски са метални.
Тази примерно е цели 4 леФа:
https://elbulgaria.com/bg/pr/%D0%BE%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B … tralux-lvssmr16wh
А, вярно имало и pvc
https://elbulgaria.com/bg/pr/%D0%BE%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B … 1x55w-50191-31-pn

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 17:10 от Чи лу

Общи условия

Активация на акаунт