💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 115

• 33 145
  • 735
  •   1
Отговори
# 330

Привеет!! Hug

Пепи, тогава за 2 сезон ще те изчакаме да се поосвободиш малко, ако нямате против.
и 2 мата ти приятели/GPT/   са писали глупости. Wink

Фенче Kissing Heart браво- много детайлно си отговорила!! Hands Plus1
мерси за снимките, на Нуртен си й личат доста годините, но й желая здраве, да се радва на деца и внуци.Flowers Four Leaf Clover
Бааде ме изкефи.
за облеклото на Серка за наградите съм на твоето мнение, ама тя си е екстравагантна.
дизайнера е приятел на Башак, който прави сватбената й рокля Smirk
Скрит текст:

Нези, мерси и за твоя отговор!!
Цитат
Да не би да е участвала в стайлинга?
ами да, двете с колежката й Дениз са работили за доста от сериалите на АЯ

видео 2008-2019
Скрит текст:
Най-ценните #tbt miz 🌟Телевизионни сериали, кино филми, които стилизирахме между 2008-2019... (Не забравяйте да го плъзнете настрани)
Bakınız👉🏻@roomtr "Showroom ve Styling Ofis"✨✨✨✨ @denizmarsan ✨✨✨✨✨✨ Плъзнете наляво, за да видите всички сериали и филми, за които сме работили 👈🏻 #tvseriesstyling #moviestyling #roomtr
https://www.instagram.com/p/B6lE4QApTpu/?img_index=1

Последна редакция: чт, 13 юни 2024, 14:25 от Airra

# 331
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Новини няма, но и време нямам 😭

Дано днес стигна поне да отговоря на въпроса, който аз зададох.

Къванч и Башак сигурно са си в Истанбул, защото Башак е качила тази снимка.

Днес може и да има някаква информация или снимка, защото Алина Боз имала рожден ден, а напоследък ги виждаме често заедно.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 332
Привет! Hug
за тези, които гледат футбол, дойде тяхното време Blush

а рекламата е с

гледания Hands Plus1

Пепи, да снощи е имало някакво събитие на което е била Башак, но не се показа.
Дано да има купон за РД на Алина и да видим нашите.

Фенче Kissing Heart, спомняш ли си този  фрагман?  /Kuzey Güney 1.Sezon Finali Fragmanı/
за 1 път го виждам и доста ме впечатли.....

хубав петък!!

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 12:57 от Airra

# 333
Здравейте в този дъждовен ден.
Да се запиша и аз на бързо на положителните и отрицателните качества.

Най-много в Аслан и Девин ми харесваше, че имаха страхотно чувство за хумор, умееха да се забавляват и бяха верни на чувствата си.
Девин - + откровена, умна, грижовна, - палеща на четвърт, трупаща вината, отговорностите и поемаща грешките на близките си, не мислеше никога за себе си.

Аслан - + смел, решителен, всеотдаен, -избухлив, ревнив, манипулативен.

Джихан - + лоялен към семейството; - ревнив, гневен, невъздържан.
Лейля - +състрадателна; - нерешителна, лесно манипулативна.

Сега като пишех за отрицателните качества, се замислех, че всички те бяха продиктувани от раните и болките им, липсата на обич и отворените празнини от семейството.

# 334
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Още малко от откриването на Bravabodrum.

Чудя се Башак какво снима.

Сега на въпроса. Първо да кажа, че героите в сериала изглеждаха толкова истински, защото положителните и отрицателни черти на характерите им бяха толкова добре представени, така както е в живота. Може би и това е една, но не единствена причина толкова да им повярваме.

Аслан - положителна черта на характера, която аз много харесвах беше , че беше много грижовен. Това се проявяваше към всеки от хората, с които общуваше.

Отрицателна в първия сезон - манипулатор.

Девин - жертвоготовна. Тя рискуваше да я наранят, но да помогне на всеки, който имаше нужда от помощ.
Отрицателна - много инпулсивна. Като психолог би трябвало да може да овладява някои реакции, но както веднъж каза "и психолозите са хора".

Джихан - аз в първия сезон му нямах никаква вяра, хвърляше се от една емоция в друга.

Лейла - много наранена и потисната беше.
Специално за нея, това примирение, с което приемаше съдбата си, смятам за най- отрицателната й черта.

Айре, аз ще съм свободна чак към  началото на юли, ако всичко е наред.
Така че, може да не ме чакате мен 🤗.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 335
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за споделеното, Айре Heart Eyes Нези, Дани! Kissing Heart Припокриват ни се мненията за положителните и отрицателните черти на нашите герои, само за Хюлия май се затруднихме с положителните и качества Stuck Out Tongue Closed Eyes
Дани, при нас е слънчево, но доста духа, сутринта премина една буря и приключи.
Пепи, благодаря! Kissing Heart Ама ти пък за Хюлия даже не си писала Smile
Благодаря за гифчето и снимката на Башак. Нося ви тези от Еле Наави:

Ще те почакаме, и без това няма за къде да бързаме с преговора. Ако са съгласни и останалите, де.
Имайте хубава вечер, дружки! Hug

# 336
# 337
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Терзи, благодаря за снимките.

И от Башак рано, рано сутринта.

Фени, съвсем я забравих Хюлия 😂😂😂
Като написа се сетих 😛
В първия сезон положителни качества почти не виждам. Може би донякъде нейната целеустременост, но дори и това при нея носи отрицателен заряд. Мотото на сериала, че всяко добро се прави с добри намерения, за нея важи на сто процента.

Видяхте ли новината от Бирсен за Краля, предлагат ролята на Халит Ергенч. Явно Къванч окончателно се е отказал.
В началото на темата съм си пожела като стигнем до 25 страница да имаме информация за бъдещ проект. Да видим дали ще ми се сбъдне 😛

А вчера след като ви пожелах хубав ден такъв дъжд ме валя, че се наложи да се преобличам на работа. Единственото, което ми намериха беше екип на футболния отбор 😂😂😂 и снощи Айрето ме подсети, че почва европейското по футбол, та се оказа, че съвсем тематично съм била облечена. 😂😂😂

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Последна редакция: сб, 15 юни 2024, 09:34 от pe04

# 338
#KıvançTatlıtuğ’dan Bodrum’da  sörf şov… 📹 (tv100 Magazin Hattı - Barış Ağil)

https://x.com/gazetevip/status/1801884936527298878

# 339
от Къванч!!! Heart Eyes Heart 🧿

.......................

хубава събота!! Flowers Cherry Blossom

Благодаря ви за споделеното!
Терзи Hands Plus1, Дани, Фенче Kissing Heart

нашия морски човек е с любимите си занимания!!

опаа Grinning

Пепи, разсмя ме Satisfied
Цитат
Единственото, което ми намериха беше екип на футболния отбор
така ли влиза в час?

Цитат
В началото на темата съм си пожела като стигнем до 25 страница да имаме информация за бъдещ проект.
от сега ти казвам, няма да се сбъдне Wink

Видях новината за Краля...Hands V

от вчера

Последна редакция: сб, 15 юни 2024, 13:58 от Airra

# 340

Просто са прекрасни. 💙❤️💙

# 341
Привет, дружки! Hug
Ехаа, благодаря ви за споделените красоти Терзи, Айре Heart Eyes! Kissing Heart
Страхотен ни е ашкъма! Heart

Пепи, наистина са прекрасни баща и син, с каква любов само гледа татко Киво своето малко слънчице Heart

Цитат
Единственото, което ми намериха беше екип на футболния отбор 😂😂😂 и снощи Айрето ме подсети, че почва европейското по футбол, та се оказа, че съвсем тематично съм била облечена. 😂😂😂
Ох, и мен ме расмя с какво чувство за хумор си описала неприятната ситуация, и направо си те представих в екипа пред учениците, сигурно са били доста изненадани Smile Ами какво, няма мокра да стоиш, я, добре, че и това е имало.
Халит Ергенч в ролята на Кенан в Краля ? Thinking Той е страхотен актьор, но ще трябва да променят изцяло ролята на героя Кенан. Да го играе който иска, важното е, че Киво отново не е приел тази роля, радвам се.
Пепи, че ние вече сме на 23 стр. душко, аз след цяла нова тема не очакам нищо ... Септември, октомври може и да имаме някаква яснота, преди това забрави.
За Хюлия те избъзиках, то няма какво положително да споделиш за нея в 1 сезон Smile
Цитат
Сериалът на Ay Yapim “Семейство” с участието на Kъванч Taтлъту и Серенай Саръкая започва излъчване в Грузия от утре.

Имайте хубава вечер, дружки! Hug

# 342

Хубава неделя!!
Фенче Kissing Heart Hands Plus1

Днес е празник на бащата в Турция

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 21:32 от Airra

# 343
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes Kissing Heart
Честит ден на бащата на наш ашкъм! Heart Да продължава да ни радва със снимки на Курт Ефе!

Хубава неделя! Hug

# 344
Фенче Kissing Heart

от Мелиса, поздравява баща си.

тук е по- млад и намирам доста прилика с Къванч

и сериалния ни баща Heart Eyes

да им е честит и празника!!

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 15:01 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт