Терзи, Дани благодаря ви! Kissing Heart
Дани, хареса ми споделеното от теб! Ясно показа Бономо чрез съня на Девин, че тя си го обича и желае все така.  А Аслан без да я притиска, без да се възползва от някоя ситуация търпеливо я чака тя сама да приеме в себе си, че те двамата ще бъдат заедно. Още когато и каза, че ще задвижи нещата, за да се разведат, той и каза, че няма да се получи. И ако любовта за Аслан е това, което го е излекувало, Девин все още има нужда да повярва, че любовта не убива, а лекува. Чакам с нетърпение продължението на сериала ни другата седмица.
Прелестни са заедно АсДев! Heart

Точно днес отговорих на една испанка във фейса, не се въздържах, защото беше написала, че Къванч вече не играе любовни сцени заради ревнивата си жена, че явно не гледа Къванч от времето на ЗЛ и най-вече не е гледала Семейство, щом пише такива неща Stuck Out Tongue Closed Eyes
Има вече пълен превод на видеото с Киво :
Цитат
Журналистите хванаха Къванч по улиците на Бодрум и успяха да му зададат няколко въпроса:

Ж - Братко, вие не се отказвате от спорта дори и когато сте на почивка ?
K - Спортът не трябва да се оставя дори по време на отпуската.
Ж - Вие вече дълго време прекарвате тук, имате ли някакви планове да се върнете към работата, може би някой филм, сериал или някакъв друг проект?
К - Честно казано, мисля цялото лято да прекарам тук просто така, на почивка със семейството си, но през зимата има много интересен проект
Ж - У вас сякаш се е променил стилът на прическата ви ?
К – Според мен всичко е същото.
Ж - Не днес, утре вашата титла в заглавията ще бъде Kaslytug / фамилното име Tatlitug се състои от tatlı (сладко) и tuğ (герб) kaslı (мускул)
K - Kaslytug /смее се/
Хмм ... интересно
Това означава, че май наистина вече се е съгласил на участието си в нов проект, супер!
Защото след онзи случай, когато сподели с журналистите, че ще снима филм в Америка, който по незнайни причини не се осъществи, Къванч никога вече не говори за бъдещ проект, ако не е абсолютно сигурен. Да ви припомня това видео:

Айре Heart Eyes благодаря ти за всичко! Kissing Heart Малко се повтаряме, ама нищо. В превода на който попаднах аз ставаше дума за един проект, но ако са повече ще е повече от чудесно Two Hearts
Имайте хубава вечер, дружки! Hug