💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 115

• 32 369
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
А пък Инеса е пуснала това:

✨ Твърди се, че компанията Ay Yapim е предложила на Kıvanc Tatlitug три нови проекта наведнъж: „The Great Escape“, „Albor Family“ и „Love in Times of Occupation“, където той може да стане партньор на Неслихан Атагюл. Актьорът е на етап подписване на договор за един от тези сериали

# 721
Привет момичета Hug

Благодаря за споделеното!!
Жаки, Терзи, Гости Hug Hug
благодаря за коментарите по текущите серии на Дани и Фенче Kissing Heart
снощи най ме изкефи момента, в който АсДев се правеха, че не се познават и разказваха за себе си Laughing

Тия последните новини, че Къванч ще подписва договор за тв. сериал с АЯ, не ме радват особено.
новия дизи сезон ще е лудница, АЯ почнаха да работят с Now   , които са отварат.
Ама каквото е решил, както казва Фенка, вярвам на избора му.

на новите снимки като гледам му расте косата и леко е наедрял.....

# 722
  • Плевен / София
Приключиха снимките на филма “Точка на кипене Умами” с Бурак Дениз и Йойкю Карайел в главните роли.
Филмът ще се предава  от Disney+ Турция, която възобнови закупуването на местно съдържание.

# 723
Здравейте.
Много обещаващ трейлър на Шахмаран, а Къванч дано избере проект с добър сценарий.

Иначе снощи серията беше изпълнена с много любими моменти между Аслан и Девин.
Припомняне на миналото, как е тръгнало всичко от разговор с ядене на пилаф. Само че тогава раните им бяха общи като деца, обичани погрешно, а сега те самите се бяха наранили. Но въпреки всичко привличането им един към друг беше още по-силно.

И Аслан се възползваше от всяка възможност за близост, и Девин не успяваше да скрие ревността си.

И накрая искрите завършиха с коментари относно професиите им 😂😂😂😂

Проблемите около децата и Лейля ги свързваше още по-силно неусетно, имаха си доверие и се пазеха. Девин Акън беше опасна и никой не можеше да я спре, за да опази Аслан.

А за Серап яростта и омъщението й бяха цел номер 1 и насладата й идваше от това, да нарани децата на извършителя, но връзката и на тримата Джихан, Лейля и Аслан беше силна, неподвластна на времето и устойчива въпреки проблемите.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 20:31 от Daniela Gospodinova

# 724
Дружки, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Къванч ще избере / ако има изобщо такива намерения / както винаги проекта, който го докосне най- силно с историята му и с образа на героя, независимо дали отговаря на масовия вкус, те турците си обичат да гледат истории с насилие над жени и деца, в каквито Къванч никога няма да го видим, абсолютно вярвам в преценката му. До сега никога не ме е разочаровал, толкова прекрасни образи ни подари през годините, не изиграни, а изживяни от него и ще продължи да го прави.

Попадна ми клипа на Анна Сирмо за 40 му РД, няма неин клип, който да не е невероятен, да си припомним героите му до сега Heart

Отново прекрасна серия! Превода ми е доста странен на моменти, но поне е логичен, не както в 1 сезон. Разкритията от миналото подреждат все повече причините, които доведоха семейство Сойкан до сегашното положение. Аслан поиска от Девин да се спаси и тя си тръгна, но всъщност отиде при леля му Недрет, за да му помогне. Не може да допусне Девин любимия и да пострада, Недрет веднага разбра защо го прави Smile Тук ми стана смешно как преведоха какво каза Девин на Ямур за Недрет, имам чувството, че преводачката е гледала сериал до край и си прави свободни съчинения Smile

Заболя ме сърцето за Недрет, когато видя какво има в сандъка ... Толкова години са минали , а болката и не е отшумяла.

Ей, то вярно, че няма сцена, в която Хюлия да не ме вбесява, но отново ме потресе наглото и и невъзпитано държание в дома на Джемре, просто безобразно арогантна е тази жена! И то пред очите на внуците и, които иска тя да възпитава!  Боже, опази! Много хубаво и каза Аслан, че не, не я е убил, както тя твърди, а че е единствения човек, който е останал жив след това, което причини на сестра му. Усещам го как едва се сдържа да не я разтърси здраво, за да се опомни малко какви ги върши и приказва! Как може да каже, че собствените и деца са и врагове ??? Как може да каже, че ще изгори всеки по пътя си, та това дори да е Аслан? Нали уж не можеше да живее без него ? Толкова жестока, арогантна и студена като лед е тази жена, че чак се чудя тези нейни деца на кого ли са се метнали ? Thinking
Хареса ми как Аслан изпързаля Джихан Smile Чак сега разбрах защо Тигули хрупаше краставица Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ами това е, утре ни чака още по- интересна серия. Лекинка Hug

# 725

Хубав петък!!

сега пък това ми попадна

Kıvanç Tatlıtuğ реши да не приема нови проекти този сезон. Kıvanç Tatlıtuğ иска да прекара време със съпругата и детето си до януари. (Hürriyet-Mehmet Üstündağ)
а чакахме филм...
м/у другото сериала с Неслихан, АЯ ще започват да го снимат след нова година.
та каквото е решил нашия....и аз най-много държа на хубав сценарий.

Фенче Kissing Heart, Дани благодаря ви за комнтарите!! Hands Plus1
ако напиша нещо за снощната серия, ще е по-късно.
забелязах, че сме на 49 стр, та да взема да спретна една тема....
видеото на Анна, както винаги е Hands Clap но то зависи и от материала, който е събрала!

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 11:31 от Airra

# 726
Привет, дружки Hug

Айре Heart Eyes Е, тази новина направо ме закла Stuck Out Tongue Closed Eyes  Киво каза, че ще има изненади в новия сезон, но това не означава непременно септември, октомври, дали пък не е избрал наистина този сериал с Несли ? Thinking Няма да му е за първи път да започва сериал доста по-късно от другите, което винаги ме е ядосвало между другото Smile Защото хората отдавна са загледали други сериали ... ама каквото е решил, това ще е. Тааа, може и доста да си почакаме ... Но, няма да е лошо да направи някой и друг филм през това време, де Smiley
Не знам какво мислите за Несли, аз си я харесвам много и като визия и като актриса.

От мен това клипче, сватбите на героите на Киво Heart

Приятно гледане на днешната серия Hug

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 19:53 от queen_fenka

# 727

Хубава събота!
Фенче Kissing Heart, да видим какво в действителност ще се случи и тогава ще коментираме.
аз чакам основно инфо от Бирсен.
Иначе е хубаво, че е решил да прекарва повече време със сина си и Башак, напълно го разбирам, ама да ни радват поне със снимки Unamused

охх снощи беше една от най-готините сцени за целия сериал Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes

естествено, че страхотно изиграна от двамата!

Laughing

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 11:38 от Airra

# 728
Привет, Айре Heart Eyes
Да, да видим какво ще сподели Бирсен. И аз също го разбирам Къванч, ако е решил да посвети тези месеци на семейството си, сега Курт Ефе е приоритет за него, защо да изпуска най-хубавата му и интересна възраст, проекти винаги ще има, но времето с малкия му син няма да се върне, то просто лети и толкова неусетно ще стане голямо момче Heart

Благодаря за гифчетата! Kissing Heart Тази сцена и онази в самолета са най, най - готините хрумки на Бономо Stuck Out Tongue Closed Eyes
Хубав ден ти желая! Hug

# 729
Фенче Kissing Heart, да!!
/почва олимпиадата, ще си подаваме топката само двете Wink/

Цитат
И аз също го разбирам Къванч, ако е решил да посвети тези месеци на семейството си, сега Курт Ефе е приоритет за него, защо да изпуска най-хубавата му и интересна възраст, проекти винаги ще има, но времето с малкия му син няма да се върне, то просто лети и толкова неусетно ще стане голямо момче Heart
Hands Plus1

появи се и видеото с Киво
цък

от автоматичния превод, който е ужасен, всъщност чух на турски, че има интересни проекти.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 13:07 от Airra

# 730
Айре Heart Eyes явно да! Smile
Цитат
почва олимпиадата, ще си подаваме топката само двете Wink

Благодаря за видеото! Kissing Heart Много е готин Киво, но честно казано нищо не разбрах с авт. превод, каза ли, не каза ли нещо за новия сезон Stuck Out Tongue Closed Eyes
Да кажа нещо и за серията ... В последно време виждаме как Девин се озова на кръстопът, разкъсвана между избора и, който и диктува разума и копнежът на сърцето и. Опитите и да напусне Аслан първоначално бяха осуетени и тя обеща на Лейла, че ще се грижи за децата и. Но въпреки това, което тя приема за задължение от обич към Лейла, неоспорима е любовта и към Аслан. Изправена пред очевидната безизходица на съпруга си, Девин предприема пътуване до Адана в опит да преговаря с неизвестната досега и мистериозна леля на съпруга си - Недрет. Този смел ход води до дълбока връзка, гарантирайки и безценен съюзник в лицето на леля Недрет в стремежа и да отклони Аслан от престъпните дейности, с които беше принуден от обстоятелствата да приеме.

И каквото и да му говори, ясно е като бял ден, че Девин копнее за съпруга си. Много сладко беше показано това със сънят и, наистина забавна сцена. А Аслан как доволно се подсмихваше Smile Намерих си гифки в архива, страхотна сцена, една от най- любимите ми Heart

# 731
Здравейте Благодаря за споделеното Айре благодаря за видеото Къванч изглежда отпочинал

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 15:41 от dterziiska

# 732
Здравейте и от мен 🙂 чак сега имам възможност да драсна някой ред.
Къванч изглежда наистина релаксирал, усмихнат, необременен. Каквото и да е решил и за кога, най-доброто му време е със семейството му.

Относно епизодите Аслан успя да вкара и майка си в клетката, в затвора, в който живееха те от деца. Каза й истината директно в очите, че е жива, само защото им е майка, иначе би се разправил на мига с този, който нарани сестра му. Хюлия губеше властта си, силата, контролът се изплъзваше от пръстите й, но не се примири, а продължаваше да търси начини да напада, да отмъщава и да постига целите си. Но сега вече имаше и нов играч  - Недрет.
Но пък пусна Девин от клетката.

Колкото и да се бореше, да искаше да е около него, й даде свободата, за която само преди дни й сложи белезници на ръцете. Беше откровен, искрено й сподели, че не вижда изход и че вариантите са затвор или смърт. Дори Тургут забеляза, че Аслан е като сянка без снахата до себе си. Въпреки опитите да спасят пристанището, удряха на камък отвсякъде. Враговете и предателят в семейсвото бяха за момента по-силни и се възползваха от ситуацията.
Но пропускаха един човек - Девин, жената, която носеще в името си действие и не оставаше нищо на случайността за мъжа на живота си. Успя да спечели с добро и ум леля Недрет на своя страна. Помогна й да се справи с болката в сърцето й и да и покаже, че има шанс и избор, който да използва да се върне в семейството и да реши проблемите, трупани с години.
Девин се върна в къщата, очакваща благодарност😂,

но успя да засили само провокациите относно любовта й от Аслан. Никога нямаше да си признае, когато е под натиск, но сърцето й говореше друго по време на сън.

Имаше нужда от него, но още не не можеше да го приеме с ума.

Хубав уикенд ви желая.

# 733
# 734
Терзи Hands Plus1
отпочинал и усмихнат 🧿

.....................
кратък превод
https://x.com/KivoGreekFan/status/1817164457287504120

Видяхме КТ в страхотна форма в Бодрум.
Toй е във ваканция от дълго време, но има ли планове за неговото завръщане- филми, сериали?
К- за сега напълно си почивам. Ще прекараме известно време така, но има интересни проекти за зимата.
Забелязахме, че косата му е различна, Къванч се посмя на коментарите относно неговата форма.
мускулест Къванч Smile

.................
Дани, много ти благодаря за коментарите, стегнати и задълбочени и, че така си сериозна към темата ни. Heart Exl
Фенче Kissing Heart хареса ми какво си споделила!! Hands Plus1
Аслан като й каза- "отивай под душа цялата си потна" Satisfied
....................
пуснах новата тема
направо да се местим утре
https://www.bg-mamma.com/?topic=1677697

Общи условия

Активация на акаунт