Джаки, много благодаря 😍
Нези, още не сме стигнали до тази сцена.
Аз пък от самото начало не я харесах Недрет та до сега. И преди го бях писала, винаги съм много подозрителна към хората, на който всяка втора дума е бог. И съм запомнила нещо, което Алинка беше написала "с бог на устата и отмъщение в сърцето". Само как накараха адвоката да изяде храната на Недрет. Добрите хора не постъпват така. За мен до момента, в който тя трябваше да избира поведението й беше лицемерно и се възползваше от всяка ситуация, за да изпълни своето отмъщение.В края на краищата сега е по лесно, защото знаем какво стана на края. 😀 Недрет и Бедри избраха семейството, не Аслан, Девин и Хюлия се присъединиха към тях. Разбира се главната заслуга е на Девин и промяната, която настъпи в Аслан, а това се отрази на всички.
Фени 😘 писала си, че благодарение на Хюлия е станал възможен плана на Серап, но няма никакъв коментар, за първопричината Джихан. Защото Лейла е в затвора благодарение на него.
Сетих се нещо, което Дани беше отбелязала , че след като върна пръстена на Девин, Аслан повече никога не си позволи да я излъже или манипулира, сега обърнах внимание, че наистина стана след този момент.
И разбира се най-любимата ми сцена от вчера.

тази сълза как падна. 😭
И Девин, която полага нечовешки усилия, за да избяга

И тъжния разказ на Аслан за неговото детство 😭
"Всички щастливи семейства си приличат, всяко нещастно семейство е нещастно по своему"
Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗
Честит имен ден на всички празнуващи 🪻🌹🍀