💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 115

• 32 705
  • 735
  •   1
Отговори
# 705

Привет!!
Дани, благодаря, както винаги много хубав коментар!
Фенче Kissing Heart Hands Plus1
Нези да не чете спойлера ти, ако иска да гледа КГ Wink
Гости, ново е, мерси!

тръгнах да правя гифчета с уникалната игра на Къванч от снощната серия, не ми се получи и се изнервих...

за сега, хубав следобед. Hug

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 12:36 от Airra

# 706
Привет, дружки Hug
Дани, благодаря за споделеното! Kissing Heart
Hands Plus1
Цитат
Наистина снощната серия беше на Аслан.
Къванч беше невероятен в изразяването на емоциите. Толкова болка, гняв, самота, невъзможност да приеме истината, че майка му, човекът, който го обича, е способен на такива действия. Аслан не само запали къщата и детството си, той показа на Хюлия, че тя запали, изгори и нарани жестоко децата си - Джихан, Лейля и Аслан.
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kissing Heart
Да, Нези да не чете спойлера, забравих да предупредя!
Серка е на 7 място, а нашия на 9.

Цитат
Сериалът "Семейство“ със Серенай Саръкая и Къванч Татлъту в списанието @telenovela_es (Испания) от журналистката Пилар Мартинес Манзанарес

Да ви почерпя за здравето на моя татко, днес е рожденик Heart
Скрит текст:

Хубав следобед! Hug

# 707
Здравейте Благодаря за споделеното Фенче да ти е жив и здрав татко ти и дълго да не ти създава проблеки
Къванч

https://www.instagram.com/p/C9xVRobp7oC/

https://x.com/josysero/status/1815786734153789832

# 708
Терзи, браво!! Flowers Hibiscus
Heart Eyes

Фенче Kissing Heart, да е жив и здрав баща ти, да се радва на внуци и правнуци!! Flowers Four Leaf Clover
................
Серка

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 20:30 от Airra

# 709
Терзи, благодаря, мила! Kissing Heart О, татко не ми създава никакви грижи, душичка ми е той, дано само по-дълго е с нас! Hands Pray
Страшна си! Е, видяхме си го най- после, продължава да тренира, браво! Hands Clap
Айре Heart Eyes благодаря, слънце! Kissing Heart Дано дочака още правнуци!
Изпълни ни се желанието! Ама искам да видя и малкия сладурко, този мъник ми открадна сърцето Heart
Благодаря за гифчето!

Сега си чакам поредната серия. Отново много ме разчувства този епизод. Толкова ми стана мъчно за Аслан! Погледът му, вперен в  момченцето, останало само на семейната маса ... тази сцена толкова красноречиво отразява непреодолимото му чувство на самота след загубата на цялото му семейство, от родителите, братята и сестрите му, до съпругата му. За разлика от всеки предишен момент, в края на този епизод Аслан Сойкан е изправен пред дълбоката загуба на всичко, за което неуморно се е борил отново и отново – своето семейство Cry
Видяхме силния Аслан, победен от злото на тази, която го е родила в силна емоционална и психологическа безизходица. Сцената, която си представяше с трите деца, той, брат му и сестра му, които си тръгват едно след друго и напускат едното, най-малкото, любимото на майка си и най-нещастното, поради тази причина.
Да си изгледаме отново оригиналната сцена, защото наистина с дублажа не усетих и 1/3 от емоциите на Аслан така талантливо предадени от Къванч Heart

Приятно гледане, дружки! Hug

# 710

Привеет! Purple Heart
няма нищо ново и интересно....Expressionless

Фенче Kissing Heart много хубаво си го написала!
четох коментарите под видеото с ГТ
https://www.youtube.com/watch?v=AsWNcUZ2pqQ&t=142s
страхотни суперлативи, които нашия любимец заслужава Hands Clap
но са ужасно много, ако тръгна да ги цитирам.

за снощната серия, направо бях забравила каква идиотка е Серап и как се намеси в случая с Мелек и Лейла.

.......................
в Италия сме добре

и в Испания, най-гледания сериал по Дивинити.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 13:18 от Airra

# 711
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря за всичко! Kissing Heart
Да, и аз видях колко много възторжени коментари има под този клип. И не само за него, всички бяха великолепни!
Все пак ще споделя малко коментари:
Скрит текст:
Kendini rol yapmaya zorlamıyor bile,o anı yaşıyor adeta.Aşkı Memnu'daki benim hiç beğenmediğim bir oyunculuktan Dünyaca ünlü ödülleri rahatlıkla alabilecek bir aktörlüge evrildi Kivanç Tatlıtuğ.Hem Oyunculuğu hem de özel hayatındaki tutarlı karakteriyle kalplerde yerini aldı...
Той дори не се насилва да играе, той просто живее момента. Kivanç Tatlıtuğ еволюира от актьор, който не харесвах в Aşkı Memnu, до актьор, който лесно може да спечели световноизвестни награди както с актьорската му игра, така и с постоянния му характер в личния му живот...

Ben hayatımda böyle bir oyunculuk görmedim. Kıvanç sen neler izletiyorsun bize böyle. İnanılmazz..
Никога през живота си не съм виждал такава игра. Kıvanç, какво ни караш да гледаме? Вие сте невероятен..
No words.. this guy is incredible wow! Wow!
Нямам думи.. този човек е невероятен уау! Еха!
O kendini tokatladığı, sinirden konuşamadığı sahnede şok oldum, aşırı iyiydi tebrikler kıvanç
Бях шокиран от онази сцена, в която той се плесна и не можеше да говори от гняв, беше изключително добър, поздравления Kıvanç
Su akşamki performansından sonra  turkiyedeki en iyi erkek oyuncu kim sorusunu kapatmıştır o çaresizliği o verdiği sözü tutamayasini o annesine karşı yalvarısi o kadar iliklerime kadar hissettim ki sanki böyle bir adam gerçekten varmış gibi geliyor insana işte o yüzden bu rol değil rolü yaşamak oluyor iyi ki varsın Kivanc Tatlitug
След представянето си онази вечер той затвори въпроса кой е най-добрият актьор в Турция. Неговото отчаяние, неспособността му да изпълни обещанието си, молбите му към майка си, усетих го в костите си толкова много, че се чувствам такъв човек. наистина съществува, затова това не е роля, това е изживяване на ролята, толкова се радвам,че ви има, Къванч Татлъту
Allahim bu nasil oyunculuktur, bu nasil bir performans. Bunun ötesine cikicak bir oyuncu yok bu alanda. Resmen yaşadı tüm duygulariyla, hissleriyle..
Господи, каква актьорска игра е това, що за изпълнение е това. Няма играч в тази област, който да надмине това. Той буквално го изживя с всичките си емоции и чувства..
Bu sahnede kivancin oyunculuğunu görünce tüylerim diken diken oldu tr de boyle oyunculari gormek gercekten cok mutlu ediyor.
Настръхнах, когато видях играта на Киванч в тази сцена. Наистина ме радва да видя такива актьори.
2:14 Kıvançın sesinin titremesi muhteşemsin aşkım benim yaaa
2:14 Начинът, по който гласът на Kıvanç трепери, ти си невероятен, любов моя.
Bu nasil bir oyunculuktur oscarlik oynuyorlar helal olsun
Каква игра е това? Те играят за Оскар, браво.
This drama is like nothing i have seen in Turkish dramas. The script, the actors, music, oh my goodness.....all super ... Turkish actors in my opinion are simply very talented and the best. Kivanc, Serenay, this entire cast are out of this world with their roles. Congratulations
Тази драма не прилича на нищо, което съм виждала в турските драми. Сценарият, актьорите, музиката, боже мой.....всичко е супер... според мен турските актьори са просто много талантливи и най-добрите. Kivanc, Serenay, целият този актьорски състав са извън този свят с техните роли. Поздравления
Хюлия прекрачи всички граници на майчинството ... Дори да е преживяла много лоши неща, тя трябваше да е отговорна да не позволи на други да преживеят същите неща. А тя дори не съжали за минута, само за къщата си страдаше, но не и за децата си Rage Че дори и шамар удари на Аслан! Нищо не разбра от това, което и каза и направи това Cry

Колко беше прав Джихан, когато му каза, че Хюлия обича единствено властта и силата, символизиращи това имение, а не него, ненагледния и син. Тя си го и каза, ще изгори всичко по пътя си, дори и това да е Аслан.
За сметка на нея Девин разбра отчаянието на Аслан много добре. Според мен в тази вечер Девин реши да не заминава, да не оставя Аслан.

Много ме разчувства отново сцената между Ямур и Девин, толкова много се обичат! И пак благодарение на Ямур Девин повика полиция на пристанището и може би спаси животът му. Невероятни серии, чакам следващата с нетърпение!
Много ми хареса това сравнение на снимки с разстояние от 12 години! Сякаш времето е спряло за нашия ашкъм Heart

Хубав следобед, дружки Hug

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 14:18 от queen_fenka

# 712
Здравейти и благодаря за споделеното и коментарите.
Къванч си почива на макс, нека да събере сили и се зареди с добри преживявания.
Много се радвам, че в Италия харесват сериала.

Иначе от снощната серия мога да отлича няколко момента, които за мен бяха определящи.
* Шамарът на Хюлия

и откровенната й закана, че дори и Аслан няма да я спре и ще мине през него. Земята и къщата бяха нещо неприкосновено в нейното сърце. Силата й идваше от тях.
*Аслан и Девин - и двамата бяха загрижени един за друг, търсещи се и споделящи безпокойството си един към друг.

Как се разделиха в Урла с думите, да полудява, а сега, че няма да допусне това да се случи. Бягството й ставаше все по-невъзможно.
* Моментът в който Девин чу думите на Хюлия за Аслан - това определено още повече я мотивира, да бъде близо до него и  да търси истината при Серап, за да му помогне да разреши заплетената история с Лейля.
* Разговорът между Ямур и Девин - тяхното детство, също ги беше белязало и напомняше за себе си със страшна сила. Девин беше спасител в очите на Ямур. Тази роля тя продължаваше да играе и сега, да предпази най-скъпите си на сърцето, но колко удари още можеше да понесе, докато се научи, че  трябва да мисли и за себе си и да види отново светлината с Аслан.

# 713
Здравейте Благодаря за споделеното

# 714
Може ли линк за 10 и 11 епизод от 2ри сезон на Семейството.

# 715

"Просто почивам тези дни. Ще има изненади през новия сезон."
Той сладко се съгласи с молбата на журналистите да свали каската за бързото интервю. След това сложи каската си и се отправи към дома 😊

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 00:45 от Airra

# 716
Добро утро! Coffee

Киво е трепач на тия снимки!

За любителите на Шахмаран

Любовта и отмъщението ще променят цикъла на Вселената завинаги.
Шахмаран сезон 2 ще бъде на 8 август само в Netflix.

Шахмаран 2. Сезон | Официален фрагмент | Нетфликс

# 717
Привет, дружки Hug

Дани, Терзи, благодаря ви! Kissing Heart
Айре Heart Eyes благодаря! Kissing Heart Ей, най-сетне го изловиха нашия Smile Супер изглежда Heart Eyes
Стана ми много любопитно за какви изненади говори за новия сезон Thinking Дали все пак няма да ни зарадва със сериал ? Ще видим, каквото и да е, все ще съм доволна.
На мен повече ми се иска да видя такива снимки както по-долу, ама ... Ясно е, че след раждането на Ефенце е станал много по- предпазлив във всичко, което прави, той и сам си го каза.
Еех, спомени ...

Много хубава беше и снощната серия! Най-любимите ми моменти от нея Heart

А Серап на този етап ми е страшно неприятна! По-късно ще изпитвам съчувствие към нея, но така и до края не успях да разбера тази нейна унищожителна омраза към цялата фамилия Сойкан Thinking Много и беше болна главата и на нея, също както на Хюлия, за мен поне, каквото и да и се е случило, каквото и да е преживяла, не мога да приема, че иска да си отмъсти на всеки един от Сойкан. Намерила на кого да отмъщава, на една майка и децата и. Никаква милост нямаше в тази жена, хайде, за жена му разбирам, дето е мълчала, но какво са и виновни децата на този, който е извършил престъплението към нея, които нищо не знаят, е, това не мога да го разбера ...
Ох, така искам снимки с малкото ни слънчице ... той се изменя с всеки ден, искам да видя как расте Heart

Жаки, благодаря! Kissing Heart Ай, ся пък може да има сюрпризи Stuck Out Tongue Closed Eyes Чакам с нетърпение 2 сезон на Шахмаран.
Имайте хубав ден, дружки Hug

# 718
# 719
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Този път нося новина за патрона....Прочетох я във ФБ...Дано е вярна...
Блогърът Televizyoncu Adam за възможно партньорство между Неслихан Атагюл и Къванч Татлъту:
Чаканото и желано от години партньорство вече започна...

Общи условия

Активация на акаунт