Жаки, много ти благодаря!

Айре
благодаря за споделеното по серията! 
Иначе хич не й се връща в имението с отровната Хю.
Майчинското чувство в Девин надделя колебанието , което изпитваше в този момент, тя не успя да откаже на искрената молба на Лейла да спаси децата им от баба им. Лейла не иска децата и да преживеят нейното кошмарно детство. И Девин не по-малко от нея иска да предпази децата и, които искрено обикна , не иска още детски животи да бъдат съсипани в тази къща, двореца на Хюлия и е готова да се бори това да не се случва повече. Много ми хареса как Аслан хитро предизвика Иляс и институциите на тази пресконференция с медиите да излезе от дупката, в която се е сврял. И успя! Иляс побесня и заяви, че никъде няма да ходи.Имаше знак от страна на Аслан и към Джихан, с когото 40 години са били братя, Аслан знае, че той стои в основата на обвиненията срещу тях. Аслан е със смесени чувства от връщането на Девин в къщата, но не губи надежда, че барута и огъня трудно ще издържат дълго време заедно, без да избухне пожар. Повярва, че все още му се дава време и шанс да поправи нещата между тях.

Не мога да не отбележа невероятната игра и на Джанан в тази серия!
Отново ми се напълниха очите, когато Лейла молеше Девин да спаси децата и, въпреки, че добре знаеше колко е егоистична тази нейна молба към Девин.Божеее, тези в Италия още ли гледат Дързост и красота? Помня, че започна у нас по времето, когато родих първородния си син, преди близо 37 години

Пепи, благодаря!

На мен често тези дни ми идва да направя точно това

Имайте хубав ден, дружки!

Хубави гифчета, благодаря ти!

След суша, обикновено ни заливат със снимки, така, че чакаме! 

Е, оказа се, че е искала само да я забави още малко в затвора, за да получи правата над децата и, но с този неин гаден сценарий само помогна на Серап да осъществи пъкления си план. А Аслан чак се разплака, когато разбра, че ще освободят утре Лейла! Колкото и да знаеше на какво е способна майка му, можеше ли изобщо да предположи какво е замислила да направи на собственото си дете, само и само да постигне целта си ? Как се прощава такова нещо ? Затова разбирам Лейла защо никога не прости на майка си, а Аслан и Девин не мога ...