💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 115

• 32 367
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро, дружки Hug

Жаки, много ти благодаря! Kissing Heart
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното по серията! Kissing Heart
Цитат
Девин се съгласи на молбата на Лейла, защото има много добро сърце и иска да се погрижи за децата.
Иначе хич не й се връща в имението с отровната Хю.
Това е ясно, аз имах предвид единствено Аслан и чувствата и към него.  Много добре я разбирам Девин защо иска раздяла, но ще успее ли да бъде по - щастлива, след като се откаже от любовта им? Да, след развода отново може да стане успешен психолог, да бъде свободна, да има нови приятели, но ... отново ще е самотна и нещастна. Наистина ли това е цената, която е готова да заплати ? Да, бракът се оказа като клетка за нея, особено в такова семейство. Но Девин подсъзнателно осъзнава, че наистина много неща загуби за кратко време, но най- после има кой да я обича и цени, готов за нея да изгори света, и Аслан и е опора, защита и сила. Спомних си кога Девин реши да се оженят. Аслан иска само нея на този свят, нищо друго, колко често се среща такава любов ? Thinking Майчинското чувство в  Девин надделя колебанието , което изпитваше в този момент, тя не успя да откаже на искрената молба на Лейла да спаси децата им от баба им. Лейла не иска децата и да преживеят нейното кошмарно детство. И Девин не по-малко от нея иска да предпази децата и, които искрено обикна , не иска още детски животи да бъдат съсипани в тази къща, двореца на Хюлия и е готова да се бори това да не се случва повече. Много ми хареса как Аслан хитро предизвика Иляс и институциите на тази пресконференция с медиите да излезе от дупката, в която се е сврял. И успя! Иляс побесня и заяви, че никъде няма да ходи.Имаше знак от страна на Аслан и към Джихан, с когото 40 години са били братя, Аслан знае, че той стои в основата на обвиненията срещу тях. Аслан е със смесени чувства от връщането на Девин в къщата, но не губи надежда, че барута и огъня трудно ще издържат дълго време заедно, без да избухне пожар. Повярва, че все още му се дава време и  шанс да поправи нещата между тях.

Не мога да не отбележа невероятната игра и на Джанан в тази серия! Hands ClapОтново ми се напълниха очите, когато Лейла молеше Девин да спаси децата и, въпреки, че добре знаеше колко е егоистична тази нейна молба към Девин.
Божеее, тези в Италия още ли гледат Дързост и красота? Помня, че започна у нас по времето, когато родих първородния си син, преди близо 37 години Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пепи, благодаря! Kissing Heart
На мен често тези дни ми идва да направя точно това Stuck Out Tongue Closed Eyes

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 676
Здравейте и благодаря за коментарите.
Едно от нещата, което много ми харесваше, е че финалът на епизода е толкова изненадващ и объркващ, от този който сме предполагали само преди 5 минути.
И този не разочарова.
Девин и Лейля - едната избегнала затвора, а другата попаднала зад решетките, две наранени, изгубени жени, попаднали в капаните на интригите, властта, контрола и семейството. Но притежаващи силата да се опълчат и  борят в името на децата, да няма повече страдащи детски души. Рисунката победи, успя да задейства бутона в Девин, отключи психологическия подход и тя се съгласи да се върне в дома на Сойкан, колкото и да я болеше да се върне в тази къща, донесла й толкова мъка, страдание и още незараснали рани, които я преследваха. Съдбата си играеше с нея. На крачка от разписан развод, а сега отново между стените с Аслан и Хюлия. Но прекрачи прага на имението с толкова неподозираща увереност и сила, изправена глава, хванала отново ръката на Аслан и заяви, че Любовта ще победи и ще остане Завинаги..........думи хвърлени срещу журналистите, но обръщащи животи.
Аслан, толкова самотен и наранен без Девин и той беше изгубен в света на проблемите и борбите, а Хюлия си мислеше, че е още малко дете, което се съгласява на всичко, само тя да е щастлива, а раните в него ставаха още по-дълбоки. На пресконференцията много ясно си пролича, че фирмата, работата, враговете са едно, но Девин е нещо лично, само за него и никой няма право да навлиза в това пространство, сниши глас и започна толкова топло да говори за обичта им, но и за раните, които са си нанесли. Не можа да скрие щастието на лицето си от появата й, научи истинската причина за завръщането й, но надеждата се завърна и нямаше да пропусне да й покаже, че има и друг път за тях.

# 677
Привет, момичета!

Благодаря, за всичко споделено!

Рейтинга се е покачил

Красиво : 2 190 000  зрители се равняват на 19,8 %.
Черна любов : 2 122 000  зрители с 20,3 %.
Семейството : 1 731 000  зрители с 19,2 % дял;
The Promise : 1 558 000  зрители ( 19 %);
Следобедни пет новини : 1 069 000  зрители с 14,7 %  дял.

# 678
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за интересните постове!!!
Зарадвах се, че мога да видя Семейството на български по бтв,
но ме смути началото на еп.15 репликата на руски.
После продължава на български,
но така и не разбрах това на бтв сериите ли са или ...
Чак го връщах няколко пъти да се уверя.

Цитат

Явно ги свалят от войо и слагат аудиото на турските епизоди.

Приятни занимания, дружки!!!

# 679
Добро утро, дружки Hug

Дани, благодаря! Kissing Heart
Жаки, благодаря! Kissing Heart Не мога да го разбера това, един ден гледат повече зрители, един ден по-малко, интересна работа Stuck Out Tongue Winking Eye
Ей, Диве, къде се изгуби ? Радвам се, че писа! Kissing Heart Да, това са сериите по БТВ Стори. Някакъв гаф е допуснал този, който е качил видеото с руската озвучка в началото, но после се е поправил бързо Smile Хубави гифчета, благодаря ти!
Много хубава серия. А на тази сцена отново много се смях Smile Аслан явно искаше да докаже на Девин, че барут и огън на едно място са доста опасна комбинация, обаче тя е желязна, хубаво му го върна на наглеца, дали ще успее да заспи ? Stuck Out Tongue Closed Eyes

За номерата на Хюлия дори не ми се пише.
Тази серия също ми е от любимите, нямам търпение за продължението довечера.

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 680

хубав петък!! Flowers Cherry Blossom
Благодаря ВИ за споделеното!
Благодаря за коментарите- Дани, Фенче Kissing Heart
много забавни подмятания имаше м/у АсДев Grinning
и на мен любима сцена...Heart Eyes

Хюлия става все по-подла и отвратителна.
Лейла й пожела да види как къщата гори пред нея...е няма да чака много.
А Дев как удари една главичка на оня в училището : ))
хареса ми и колко бързо разгада и влезе под кожата на Серап.
и като каза на Хю, че предпочитала заплатата на снахата, ама тоя месец нещо я нямало : ))
Диве,
Цитат
но така и не разбрах това на бтв сериите ли са или ...
ами само дублажа е на бтв, а отнякъде са свалили цялата серия и е станал тоя гаф.

липсват ми КБТ Disappointed

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 16:17 от Airra

# 681
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Днес съм в ролята на телефонистка

няколко пъти започвах и на края се отказах докато се успокои малко положението 😛

Сериите са много хубави, харесва ми и как свършват и интригата се запазва.

Довечера/ сега проверих, че е петък 😂/ ще излъчат в Италия "Хайде,сине".

Уникален филм. ❤️ Уникални Къванч и Алихан 💙

Айре, много дълбоко се покриха Къванч и Башак. Непрекъснато излиза информация за други актьори, за нашия човек нищо.

Времето ми свърши 😛
Хубав и прохладен ден, момичета 🤗 🤗 🤗

# 682
Айре Heart Eyes Пепи, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Сладък маймун Stuck Out Tongue Winking Eye Много добре знае как и действа и само я дразни, ама и тя не му остана длъжна Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ох, и на мен много ми липсват КБТ, дано скоро ни зарадват Hands Plus1 След суша, обикновено ни заливат със снимки, така, че чакаме!

Пепи, да бе, всички актьори виждаме, кой на почивка, кой се готви за снимки, кой на корици на списания, само нашия сякаш потъна някъде Stuck Out Tongue Closed Eyes Радвам се, че не е от самовлюбените, които постоянно се фоткат, ама поне от време на време да го виждаме. Добре, че поне си имаме какво да гледаме ...

Бурджу Бириджик е родила момиченце преди няколко дни, кръстили са я Луна, да са здрави и щастливи Heart
Вижте колко са сладки приятелите на нашите - Седеф и Къванч К. Heart
https://vk.com/al_feed.php?z=video-59313557_456247911%2F2641287c … _-59313557_679255
Вярвам, че " Хайде бе, сине " ще покори италианската публика днес, прекрасен филм!

# 683
Здравейте, определено епизодът имаше и забавни моменти, да отпусне малко напрежението от натрупалите се проблеми, интриги и борби за власт.

Аслан и Девин как невинно си споделят драмите, кой за фирмата, кой с Хюлия, изобщо не усещат как още повече се сближават и не могат да се пуснат както искат.
И двамата много добре знаят, че имат влияние върху другия, привличат се неудържимо и трудно си устояват.

В училището Девин пое инициативата, уж да бъде примерна, а какво стана, летяха главички GrinGrinGrin само както тя си знае.
Диалогът им за обявите беше топ, 199,90 за психолог и 99,90 за мафиот, ако знаеше Аслан колко ще ще да плати след известно време, изобщо нямаше да се шегува за това СКЪПО ХОБИ.

Хюлия както винаги беше неудържима със своите действия.

Прохладна вечер и усмихнат уикенд да имате.

# 684
Статия за Къванч в нашата преса.

https://ladyzone.bg/laifstail/artbox/kavanch-tatlatu-ot-sineok-m … load#page_break_2

Не, че ще научим нещо ново 😛

Малко по серията. Силно впечатление ми направиха думите на Хюлия пред Лейла, че тя не се уповава на Бог, а сама си върши работата. Тя освен, че е живяла без любов и вяра е нямала за нищо добро. Поне аз така си обяснявам това, в което се е превърнала. Гледам и Джихан, също прекарал живота си без любов. Той се люшка от една крайност в друга. Държи се изключително добре с Девин, но напада и заплашва Аслан, обвини го за това, че Хюлия не е идвала при него докато е бил в болницата. В същото време аз все още стоя на убеждението си, че той пожертва Лейла, за да отмъсти на Сойкан, защото тя много лесно можеше да излезе от затвора и да не прежиее целия ужас ако той се беше предал и признал за убийството.

Фени, и аз мисля като теб за снимките и Къванч. Специално погледнах за година и половина в неговия ИГ има качени точно 4 лични снимки.😀
За разлика от него неговите колеги от Семейството се включват в нови проекти. И Туги, след Еко и баба Сахер се присъединява към сериала Даха с Арас. Поне си се познават.😛
Нетфликс рекламира вече филм с участието на Неджат Ишлер "Цветът на победата", а Нур Сюрер пак снима.
Да изпреваря този път Гости 😍 и Ойкю започва нов филм "Точка на кипене"

Гледала съм няколко доста добри "готварски" филма.

Джаки, да попитам, прочетох, че втория сезон на Семейството щели да го дават по някаква тяхната дигитална платформа. Нещо такова прочела ли си.

Малко за разхлаждане 🤗🤗🤗

# 685
Пепи, да прочетох, че втори сезон ще го прехвърлят на платформата Медиасет Инфинити.
Ама аз като гледам, те вече май турските ще ги прехвърлят там. На Керем сериала направо там го пуснаха. "Казвам се Фара" също направо там ще го пускат.

# 686
Благодаря, Джаки 😍

И още един въпрос и приключвам . От колко часа са повторенията на Семейството по btvstory, че другата седмица сигурно няма да мога да гледам всяка вечер.

# 687
Пепи, повторенията са на следващия ден в 13 часа от понеделник до петък.

# 688
Добро утро, дружки Hug

Снощната серия беше страхотна!
Ох, само колко бяха сладки АсДев ...

Toлкова им е трудно ... обичат се до полуда, изгарят един за друг, но Девин все пак е твърдо решена да замине.

Помните ли как не можехме да повярваме, че Хюлия може да стигне дъното по отношение на Лейла Money Е, оказа се, че е искала само да я забави още малко в затвора, за да получи правата над децата и, но с този неин гаден сценарий само помогна на Серап да осъществи пъкления си план. А Аслан чак се разплака, когато разбра, че ще освободят утре Лейла! Колкото и да знаеше на какво е способна майка му, можеше ли изобщо да предположи какво е замислила да направи на собственото си дете, само и само да постигне целта си ? Как се прощава такова нещо ? Затова разбирам Лейла защо никога не прости на майка си, а Аслан и Девин не мога ...
И тази естествено започна да си заработва парите, които и даде Хюлия ... Тепърва започва трагедията на Лейла ...

Чакам с нетърпение идването на леля Недрет, симпатична ми беше от самото начало и не сбърках в преценката си за нея.

" Както ти отрови моя живот, така аз ще помрача твоя " Нещо подобно и каза, а Хюлия гледа като отровена

Имайте хубав ден, дружки Hug

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 10:09 от queen_fenka

# 689
Добро утро, момичета!
Не съм ви забравила, но нямам много за споделяне.
Останах без телефон- нямам снимки, не гледам повторението на "Aile.
Но пък ви чета с удоволствие и си припомням заедно с вас.
Не знам дали е минал вече, но много любим ми беше момента, когато Аслан и Девин си бяха легнали, заедно с децата и се хванаха за ръце.
Беше нещо като мечта за тяхно собствено семейство, с мама, татко и деца, като тихо обещание, че всичко ще бъде наред!
И понеже и вие сте в нашата ситуация- от любимеца ни вест, ни кост, едно колажче

Пожелавам ви прекрасен ден!

Общи условия

Активация на акаунт