💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 115

• 32 370
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Рейтинга за вчерашния епизод в Италия

Красиво : 2 071 000  зрители се равняват на 19 %.
Черна любов : 1 945 000  зрители с 19,5 %.
Семейството : 1 670 000  с 19,8 %.
The Promise : 1 490 000  зрители ( 20,5 %);
Следобедни пет новини : 1 144 000 зрители с 16 % дял.

# 661
Привеет!! Flowers Cherry Blossom
Момичета- Дани, Фенче, Ками, Пепи, Жаки Hug Hug Hug
много хубави коментари Hands Plus1, всеки е с мнението си!!

И аз съм за отвличането. Освен,че това спаси Девин от арест,  имаха нужда да останат насаме, да минат през гнева си и да стигнат до момента, в който разговарят и Девин каза истината, защо бяга. Но действително беше в толкова афектирано състояние , което замъгляваше трезвото й мислене.  животът й се преобърна толкова много пъти, беше й изключително трудно да вземе правилно решение.
Но много ми хареса държанието на Джихан към нея и , че й даде благословията си.
А ако беше заминала за Англия и бе намерила спокойна, успешна среда и работа, дали би се върнала?
И на Аслан никак не му беше лесно, отвсякъде удари и проблеми, които трябва да решава, почти на никой не може да разчита.
Майчината любов на Хюлия е изключително егоистична и нарцистична, доста вода изтече докато се промени, макар, че много от нас не приехме промяната й.

още гифчета, докато ми омръзне да правя Wink

......................

СЕМЕЙСТВОТО, НОВИЯТ УСПЕШЕН СЕРИАЛ НА
КАНАЛ 5
Следобедът на Canale 5 през това телевизионно лято е
посветен до голяма степен на сериали, които предизвикват все
повече интереса на широката телевизионна аудитория.
Миналия понеделник дебютира Семейството, новата
вълнуваща теленовела, която вече е определена да се превърне в
една от най-ценените от зрителите. Първата седмица на
излъчване привлече средно над 1,7 милиона души, дял от
19% и 27% дял от жените на възраст 25-54 години.

.................................

Много ми липсва Къванч, и Башак не иска да го показва, представям си, че му расте косата за нова роля Wink

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 15:04 от Airra

# 662
Дани, това, което си написала веднага ме подсети за една мисъл. "Може да си само един човек за света, но да бъдеш целия свят за един човек" При тях точно така се получи.

Айре, може да се окажеш права. Днес прочетох, че Дисни пак се връщат в Турция и Бирсен споменава продуцентска къща на Йелмаз Ердоган. Ох, само да не вземат да осъществят планирания преди ОР3 🤔.

Преди днешния епизод едно от редките видеа зад кадър .

Приятно гледане 🤗🤗🤗

# 663
малко противоречие в сценария- Девин е обиколила много/всички/ лекари, които биха установили, че няма проблем.... а това, че няма да може да има деца е машинация на баща й с негов колега.

офф Пепи, къде се сети за това, не искам да го чувам Wink

видеото зад кадър Laughing
https://x.com/KivoGreekFan/status/1729862152360706336

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 21:41 от Airra

# 664
Паралели

Айре, и аз не искам.

# 665
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kissing Heart
Тази вечер се възхитих на играта им, но най-вече на любовта на Аслан.
Цитат
А ако беше заминала за Англия и бе намерила спокойна, успешна среда и работа, дали би се върнала?
Щеше, сигурна съм. Защото го обича до смърт. И най- после изтощена, в калта, почти шепнешком, тя разказа на Аслан за страшната присъда на лекарите и болката си.
"Защо не ми каза, щях да съм до теб, винаги, всяка секунда.“
Девин си мисли, че защитава човека, когото обича от болката, но всъщност това, което се опитва да защити, са собственият и ум и сърце. Ето защо не каза, че присъствието му наблизо прави всичко още по-болезнено, затова иска да си тръгне. Осъзнавайки, че той няма да я пусне, осъзнавайки, че дори и да го напусне, тя самата няма да може да се раздели с него, дори и да отиде накрай света, Девин все пак го моли да я пусне и да не я задържа. И той се съгласи, защото я обича до полуда и не може да гледа как страда. А очите на Аслан ... в тази серия си струва само да ги видиш Heart

Колкото и да искаше да се разделят, Девин се разплака, когато Аслан остави халката си, сърцето я болеше, самия той беше разбит, но изпълни обещанието, което и даде, дори задейства развода. Когато обичаш истински, правиш всичко за един човек, за да го имаш и ако не иска да се върне при теб му подаряваш свободата, знаейки, че това би го направило по-щастлив.. Ето, такава любов обичам да гледам!

Цитат
малко противоречие в сценария- Девин е обиколила много/всички/ лекари, които биха установили, че няма проблем.... а това, че няма да може да има деца е машинация на баща й с негов колега.
Според мен Девин го каза просто така, защото вярваше на баща си, никъде другаде не беше ходила, както се и разбра по-нататък. На мен по-неправдоподобно ми беше арестуването на Лейла без никакви улики, само защото съседите я чули да вика, че ще го убие, пък не чуха, че му вика крадец, а парите и бижутата и бяха разпръснати около трупа на Толга, дали нямаше да си ги вземе, ако беше тя убийцата, ама нейсе, тепърва започва нейната тъжна сага ... Лейла най-малко заслужаваше това, което изтърпя, затова и не прости на майка си напълно както другите, подкрепям я, защото има неща, които са непростими, поне за мен.
Гифчетата ти са страхотни, продължавай! Hands Clap
Пепи, благодаря и на теб за споделеното и гифчетата! Kissing Heart
Цитат
"Може да си само един човек за света, но да бъдеш целия свят за един човек" При тях точно така се получи.
Именно! Толкова красива и силна любов имаха АсДев Heart Бяха готови на всичко един за друг, през какво ли не преминаха само, жертвайки принципи, убеждения, всичко.
На мен ми е все едно в какво ще се снима Киво, само да го видя отново скоро на екран. Вярвам в неговия избор.
Лекинка , дружки Hug

# 666
А аз сега обърнах внимание как лесно Аслан изтри слона от ръката на Девин.
Много символично ми беше, защото, когато тя поиска татуировка каза на жената, че иска тя да бъде такава, че да не забрави.
Сега изтривайки я Аслан, като че ли иска да я накара да забрави всичко лошо, което й се случи и да започне на ново.
И беше прав, че няма да стане това, което искаше Девин. Отново се сетих за статията за пламъци близнаци 😍

Лека 🤗🤗🤗

# 667
Добро утро Nature Sun With Face

Много, много, много хубав и добър епизод и страхотна игра на Къванч и Серенай. Такова истинско и докосващо съпреживяване на чувствата им, каква мъка се усещаше, безнадежност, а реално си се смеят по време на сета Smiley
Девин достигна дъното, след гнева и трупалата се болка и непрекъснатите опити на Аслан да достигне до нея, се предаде и открито разкри най-голямата си рана - невъзможността да бъде майка и да имат истинско семейство. Не можеше да го приеме със сърцето си, защото любовта  към мъжа й беше безгранична. Нямаше как да се откъсне от тази връзка, Аслан я притегляше с всеки жест, дума, ласка към себе си от първата им среща.  И той като нея беше безумно влюбен и обръщаше светове,

за да е щастлива, да види усмивка на лицето й......

Въпреки чувствата си реши да я пусне, да не вижда повече сълзи по лицето й, остави й хълката си - сърцето си  в нейните ръце. Още една брънка към него......

Всичко карти бяха на масата, нямаше вече тайни, дори малки подробности като освобождаването на Ямур....определено от тук до края Аслан не скри от нея нищо, беше честен, открит и споделяше чувствата си, с което успя да я спечели. Нещата се обръщаха и от скрития, затворен и криещ емоциите си, се превърна в човек, който смело и прямо, ги заявяваше.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 10:40 от Daniela Gospodinova

# 668
Здравейте, момичета!

Башак го е споделила в ИГ

МИЛИ МОИ СЪСЕДИ
ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ ЩЕ БЪДЕ ВНЕСЕН В СЪБРАНИЕТО НА 17 ЮЛИ, СРЯДА, ЗА ИЗМЕНЕНИЕ. СЪГЛАСНО ЗАКОННОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ВСИЧКИ КОТКИ И КУЧЕТА, ЖИВЕЕЩИ НА УЛИЦИТЕ (ВСИЧКИ ВКЛЮЧЕНИ, ЗАЩОТО В ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ПИШЕ ЖИВОТНИ) ЩЕ БЪДАТ ВЗЕТИ В ПРИЮТИ И САМО АКО НЕ БЪДАТ ОСИНОВЕНИ ДО 30 ДНИ, ЩЕ БЪДАТ УБИТИ, ЩЕ ДОЙДАТ НОВИ ЗОНИ В ОПАЗОНЕНИТЕ МЕСТА И НОВОПОСТЪПЛЕНИТЕ ЩЕ БЪДАТ УБИТИ СЛЕД ВРЕМЕ. ТОВА ВКЛЮЧВА КОТКИТЕ НА НАШИЯ УЕБСАЙТ ИЛИ КУЧЕТАТА, КОИТО ДЪРЖАТ ИЗВЪН ВАШЕТО РАБОТНО МЯСТО ИЛИ В ПАРКИНГА, ВСИЧКИ ЖИВОТНИ, ЛЕЖАЩИ НЕВИННО ПО УЛИЦИТЕ, СЪЩО ТАКА ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАНЕНО ДАВАНЕТО НА ВОДА ИЛИ ХРАНА НА ТЕЗИ СТРАННИ ЖИВОТНИ НАВЪН. КАКВО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ, ЗА ДА ПРЕДОТВРАТИТЕ ТОВА? МОЛЯ, ОБЪДНЕТЕ СЕ В ОБЛАСТНИТЕ И ОБЛАСТНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, ПАРТИЙНАТА ЦЕНТАБА, СЪБРАНИЕТО НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ И ГИ ИНФОРМИРАЙТЕ, ЧЕ СТЕ ПРОТИВ УБИЙСТВАТА. ВЛЕЗТЕ В CİMER, ИЗБЕРЕТЕ БУТОНА „ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ УПРАВЛЕНИЕТО“ И НАПИШЕТЕ „СКЪПИ ДЪЛЖИТЕЛНО, АЗ СЪМ ПРОТИВ СЪБИРАНЕТО И УБИЙСТВОТО НА ЖИВОТНИ. КАТО ГРАЖДАНИН ИСКАМ ТАЗИ ГРЕШКА ДА БЪДЕ ВЪРНАТА“ И МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ.
ПРЕДИ 25-30 ГОДИНИ ЖИВОТНИТЕ БЯХА ТРОВЕНИ, ОТСТРЕЛЯНИ И УБИВАНИ ОТ ОБЩИНАРИ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ПОПУЛАЦИЯТА И НЯМАШЕ РЕШЕНИЕ. ПРЕДИ 100 ГОДИНИ 80 000 ЖИВОТНИ БЯХА ИЗОСТАВЕНИ НА БЕЗПОЛЕЗНИЯ ОСТРОВ, СМЪРТНИ ВИСКОВЕ СЕ РАЗНЕСА НАВСЯКЪДЕ И НЯМАШЕ РЕШЕНИЕ.
УБИЙСТВОТО НЕ Е РЕШЕНИЕТО НА НИЩО!!!
"СЪБЕРИ, НЕУТРАЛИЗИРАЙ, ОСВОБОДИ!"

Дано успея да спрат, този нехуманен закон за приспиване на уличните кучета и котки.
Аз винаги съм се възхищавала на турците за отношението им към бездомните животни и сега съм адски учудена на тоя закон. Явно грижата е била на народа, а не е социална политика на властимащите... те са на друго мнение.

-------------------------------------------------------------------------------

рейтинга от вчера

CANALE 5

Красиво : 2 111 000  зрители, равно на 19 %;
Черна любов : 1 921 000  зрители с 18,7 %.
Семейството : 1 496 000  зрители с 16,9 % дял;
The Promise : 1 444 000  зрители ( 18,3 %);
Следобедни пет новини : 1 205 000 зрители с 15,2 % дял

# 669

идвам с кафе по жегите Wink Nature Sunny

Жаки, мерси!! Hug
Цитат
Дано успея да спрат, този нехуманен закон за приспиване на уличните кучета и котки.
Аз винаги съм се възхищавала на турците за отношението им към бездомните животни и сега съм адски учудена на тоя закон. Явно грижата е била на народа, а не е социална политика на властимащите... те са на друго мнение.
да, явно Hands V
на мен ми прави впечатление, че почти няма турски актьор/са без домашно животно, куче или котка.
Башак е ужасно активна по тая тема и й личи, че много й е болна.

Благодаря ви за коментарите!! Hands Plus1
само ще спомена, че Аслан толкова бързо пусна Девин на свобода, ще й даде развод, ще може да пътува зад граница. Със сигурност Девин не го очакваше и подсъзнателно не го е искала........
реакцията й след като й върна пръстена беше красноречива..

и няма как, от любовта може много да боли....
да Аслан я освободи, но това не означава, че в очите й няма да има сълзи, напротив щяха да стават още повече.

Фенче Kissing Heart, да и за Лейла беше малко недомислено.
Цитат
На мен ми е все едно в какво ще се снима Киво, само да го видя отново скоро на екран.
как така ти е все едно? такива бози снимат Confounded ...е и аз разчитам на неговия избор.

70-годишният легендарен актьор Ахмет Мекин: Kıvanç Tatlıtuğ е прекрасен актьор. Чувствам се много подобен на него. Дори той ми беше казал: „Много си приличаме“.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 15:03 от Airra

# 670
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart
Дани Hands Plus1
Жаки, Kissing Heart Този рейтинг добър ли е, не е ли ? Нищо не разбирам от тези % и дялове Smile Много ми е любопитно и кой ли е този сериал Красиво, дето излиза, че е най-гледан Thinking
Айре Heart Eyes Ами все едно ми е, наистина, зная, че каквото и да избере Къванч, на мен ще ми хареса, кога се е снимал в боза, че тепърва да започва ? Smile Но, не вярвам, че ще снима и Организето, това намерение отпадна според мен Thinking Не мисля, че скоро ще снима и за телевизията, но да видим.
Башак не ме учудва, че е толкова съпричастна, те двамата с Къванч винаги са се грижили за бездомните животинки. Не намирам особена прилика между този актьор с Киво на младини, освен може би в телосложението, ама щом така мисли, добре. Smile По-важното е, че още един легендарен техен актьор намира ашкъма ни за прекрасен актьор.
Да, Девин сякаш не вярваше, че Аслан наистина ще я пусне, май не го очакваше и и стана много мъчно. В момента хем и се иска да го остави и да е свободна, хем не е много сигурна в себе си дали взима правилното решение. Така си мисля ... иначе можеше да откаже на Лейла, това беше страшно голяма отговорност, а и започваше непримирима война с Хюлия, която ми се струва, че не искаше да вижда повече. Днес дано успеем да стигнем до тази готина сцена с барута и кибрита Stuck Out Tongue Winking Eye

Приятно гледане, дружки Hug

# 671
  • au bout du monde
Епизод 15 с бг аудио😃

https://m.ok.ru/dk?st.cmd=movieLayer&st.retLoc=default&st.discTy … 8750&&__dp=y#lst#

16 епизод с бг аудио 😃

https://m.ok.ru/dk?st.cmd=movieLayer&st.retLoc=default&st.discTy … yer&tkn=9620#lst#

Явно ги свалят от войо и слагат аудиото на турските епизоди.

# 672
Фенче, за турски сериал, рейтинга е средна хубост.
Бройката е колко зрители са го гледали, а дял е процент от общо гледалите телевизия в този часови диапазон.
Около 1.5 - 2 милиона се движат зрителите на турските сериали.
Повече зрители, само Чукоровата и Птичката (заради Джан) са имали.
Този сериал "Красиво", върви от години, не го знам какъв е, но не е турски.

# 673
Фенче, за турски сериал, рейтинга е средна хубост.
Бройката е колко зрители са го гледали, а дял е процент от общо гледалите телевизия в този часови диапазон.
Около 1.5 - 2 милиона се движат зрителите на турските сериали. Повече само Чукоровата и Птичката (заради Джан) са гледали.
Този сериал "Красиво", върви от години, не го знам какъв е, но не е турски.
аз сега проучих, Дързост и красота Grin
https://www.quimediaset.it/comunicati/buon-compleanno-beautiful_30211.html

Ками, мерси!!
Фенче Kissing Heart
Цитат
По-важното е, че още един легендарен техен актьор намира ашкъма ни за прекрасен актьор.
затова го постнах!
Девин се съгласи на молбата на Лейла, защото има много добро сърце и иска да се погрижи за децата.
Иначе хич не й се връща в имението с отровната Хю.

Nature Stars

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 00:03 от Airra

# 674
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

При Девин освен всичко друго отново подейства и обратната психология 😂.
Сега много по ясно го забелязвам от времето на онлайна.

От мен за сега това . Доволен Аслан 😀

и когато научи истинската причина

Откакто почнаха жегите все за едно видео си мисля...и то ме намери 😂

Хубав ден ви желая 🤗 🤗 🤗

Общи условия

Активация на акаунт