💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 115

• 32 372
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Браво, браво, браво!
Айре Heart Eyes И аз много се радвам, най-добрите победиха, да им е честита титлата!
Ками, благодаря за споделеното! Kissing Heart

Лека! Hug

# 646
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Оооо, имали сте хубави емоции снощи и си личи, че сте доволни.

Аз имах намерение да гледам поне финала, но вчера имах едно от най-кошмарните пътувания 😢

Една снимка за утеха

Няма да слагам други, но гледката на изгоряло и горящо поле ме потресе.

Чакам с нетърпение да си гледам довечера серията, също много любима.
Ками, благодаря за линка. Радвам се, че ще серията ще я има и в този вариант, сигурно ще бъде от полза за някой. Една жена питаше точно за аудио в общата тема.

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

# 647
Здравейте.
Много ми харесаха и двата епизода.
Разговорът на Девин и Аслан в бара след сватбата беше толкова емоционален и изпълнен с болка. Девин за първи път му сподели нещо толкова дълбоко и лично, не се затвори в себе си. След аборта, липсата на Аслан до нея беше осезаема. Беше поела ударът и за двамата и именно тази горчивина и мъка в последствие искаше да му спести и не му разкри основната причина, поради която беше взела решение да си тръгне от него. Да опита да започне на чисто, прилагайки принципа ДАЛЕЧ ОТ ОЧИТЕ, ДАЛЕЧ ОТ СЪРЦЕТО.
Но истината беше, че просто се бореше със себе си......
Аслан вече разпознаваше толкова добре емоциите й, четеше в душата й и знаеше, че има нещо, което крие и не можеше да повярва, че дори е приела офертата от Майка му, най-големият й опонент.
Планът-изненада ЛОВ НА СЛОНОВЕ започна с ясна цел завръщането на Девин, но активизира и нейния бутон за честност, справедливост и ги вкара в неподозирана криза. От уверенността при поздрава на Аслан при срещата им с белезници, не остана и следа след целувката, как бързо си размениха ролите.

Отвличането на Девин - още едно доказателство, че за Аслан имаше само едно нещо в живота му и това беше Девин.

Сцената им в къщата беше буря от емоции - всичко, което задържаше и таеше в себе си, ярост, гняв, огорчение летяха до лудост. Никой досега не й беше слагал граници, ограничавал свободата й......

невероятна Серенай, такава органична игра, а Аслан не вярваше на очите си каква жена стои пред него, имаше още да я опознава и разбира болките й.......

Джихан и Серап - и тук искрите водеха до буря. И двамата братя харесаха жени, които независимостта, енергичността и умът бяха водещи. И двете бяха наранени, но едната изтъкана от злост в сърцето за отмъщение, а другата с чисто сърце, прощаваща, за да продължи напред. Може би с това й качество, човечност и добрина, успя да превъзмогне раните си от Хюлия.

Хюлия и погрешната  й представа за любов, чрез манипулиране на близките си, наранявайки ги, достигаше до властта, контрола, парите, уважението и фалшивия образ на Семейството, в който вярваше до безумие.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 12:24 от Daniela Gospodinova

# 648
Дани, удоволствие е да те чета! Hug
Аз именно с това отвличане не бях Ок, но пък ти си права, за него в този момент съществуваше само тя. Приемам го като акт на отчаяние от негова страна. Не посмя да поеме риска да я пусне и да чака тя сама да се върне.
Много силен беше разговора в къщата, a сцената в калта е една от любимите ми сцени.(не знам дали е минала или предстои)
Малко от розовия час, снощи.

# 649
Благодаря, Нези Simple Smile
Страхотни снимки, зареждащи и успокояващи.

И на мен ми е любима сцената в калта, още не е минала, тя беляза преобръщането в сериала.

Иначе Девин даде много сигнали, че очаква да се случи нещо преди да замине, как се обръщаше в ръкава при качването за самолета, като че ли подсъзнателно беше готова да има реакция от Аслан, а и снимката в багажа......просто действаше както трябва да се постъпи, а не както иска. Страшно ми напомня на сцената им при  раздялата и отказа на Аслан да я последва, но пък я активизира по друг начин.......

Пропуснах да спомена как той я помоли да им даде втори шанс, да го допусне отново до нея и той да я води, точно както й показа на терасата в дома й, че е готов да опита всичко в името на любовта им. Но тръгвайки с децата и семейството, обезоръжиха Девин и тя затвърди още повече решението си.

# 650

Благодаря ви за споделеното Flowers Hibiscus- Ками, Фенче, Пепи, Нези Hug HugHug
Дани, да много хубави и задълбочени коментари Hands Thumbsup  излизат от твоето перо/клавиатура Wink/

няма нищо ново покрай Къванч.
върнах се на излъченото до сега
и реших да си гифирам някои моменти....

толкова са хубави АсДев Heart

има материал за още.....

успешна нова седмица!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 15:43 от Airra

# 651
Много неща ми харесват в сериала, но ще отбележа само това, че втория сезон не само продължи първия, а и го надгради.

Девин според мен чисто по женски пое удара от загубата на детето и пак съвсем по женски отказа да каже истинска причина да иска да си тръгне.  
По никакъв начин обаче не мога да оправдая отвличането извършено от Аслан. Това, че той мисли доброто на Девин не е оправдание за мен. Той стъпи с грешния крак още, когато реши да я спре с ареста. Но и Девин не е коя и да е. Та тя още в началото му направи забележки да не отговаря вместо нея. Изключително самостоятелна и независима, то и затова Аслан толкова се впечатли от нея.

# 652
Привет, дружки Hug
 Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Дани, благодаря ти, много ми хареса споделеното от теб за сериите Kissing Heart
Нези, благодаря за красотите! Kissing Heart
Айре Heart Eyes страхотни гифчета, благодаря ти! Kissing Heart
Пепи, благодаря ти за споделеното по серията, страхотна беше Kissing Heart
Цитат
По никакъв начин обаче не мога да оправдая отвличането извършено от Аслан. Това, че той мисли доброто на Девин не е оправдание за мен.
И какво според теб трябваше да направи Аслан ??? Да остави да я вкарат в затвора ли ? Да, много сбърка, че не я пусна в Англия, но за "отвличането " го разбирам. Щяха да я затворят като стой пък гледай и няма излизане! Нали видяхме какво стана с Лейла ? Обаче Девин в тази серия съвсем изплиска, не разсъждаваше трезво, дори за Серап не се впечатли на кого е дъщеря. Аслан действа радикално, защото с нея по друг начин не може. Но, наистина трябваше да я пусне сама да реши какво да прави с живота си. Той вече съжалява за решението си, как му се напълниха очите, когато я слушаше какво щеше да направи Девин Акън, ако беше жива ... Трябваше преди да реши да си я връща, да се погрижи да оправи лудото си семейство, защото какво щеше да и предложи? Пак същото. Но, пък за да се случи промяната, Девин му е нужна, той не може без нейната сила и подкрепа да проправи нов път пред тях, без нея всичко му се струва безмислено. В днешната серия отново потвърди кой е най-големият му приоритет - Девин. За сега наистина само се въртят още в блатото ...

Утре ще е най-хубавата сцена ...
Лекинка Hug

# 653
  • au bout du monde
Аз съм за отвличането. 😄 Не го виня. В този момент трябваше да действа бързо, нямаше какво друго да направи.

Имаха нужда и да говорят. Той усеща, че тя нещо крие😏

И баща ми започна да го гледа отново 😀
Но той е на язовира и вечер няма какво да гледа😁

# 654
Добро утро, момичета! Coffee

Аз също смятам, че Аслан нямаше друг избор и трябваше да я отвлече.
Тя нямаше как сама да се защити, той просто я спаси от затвора.
Девин има ситуации, в които изобщо не разсъждава правилно, все е с рогата напред.

Много мила снимка

Лек и прохладен ден!

# 655
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Всъщност едно от нещата, които научих в този сериал , не че не съм го знаела досега, но някак си нагледно много по ясно осъзнах, че всеки човек има право на избор. Девин непрекъснато го демонстрираше и при сеансите си и при разговорите си с другите герои. Много силно ми се е запечатала сцената, когато Хюлия и обясняваше как да каже за изнасилването на Юсуф и какво ще стане с всички тях ако хората разберат. Девин тогава и отговори, че тя трябва да направи каквото трябва, а близките й сами ще решат за себе си./ цитирам по памет/ Та това, което искам да кажа, че всъщност в цялата ситуация, която се създаде те не си дават право на избор. Девин започна като не сподели с Аслан за проблема си и го лиши от право на избор. Направи го от любов, но така се отиде до неговите решения, защото почуства, че има още нещо. Той пък уреди ареста, което я накара да разкаже за фондацията, което доведе до решението на Хюлия да подхвърли парите, което пък накара Аслан да я отвлече, за да я спаси. Мисля, че се наричаше "ефекта на пеперудата"
Хюлия реши да се бори за децата, защото тя смята, че дъщеря й е "уличница и наркоманка" и така е по добре за тях, със сигурност тя смята, че така е по добре за тях, забравяйки как на нея са и взимали децата. Джихан каза, че някои бащи не трябва да съществуват, забравяйки, че по същия начин някой друг е решил, че неговия баща не трябва да живее и той се е превърнал в най- нещастния човек на света.
Всеки човек трябва сам да взима решенията в живота си, а не някой, който мисли, че му прави добро. Мотото на сериала, че "семейството е място, където всяко зло се прави с добри намерения" важи в пълна сила.

Та разбирам напълно гнева на Девин.
Джаки, за Девин 👍 и аз съм така 😂
ама при мен е от зодията, не е моя вината 😂😛😂

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 10:54 от pe04

# 656
Привет, дружки! Hug

Жаки, благодаря Kissing Heart
Hands Plus1
Цитат
Аз също смятам, че Аслан нямаше друг избор и трябваше да я отвлече.
Тя нямаше как сама да се защити, той просто я спаси от затвора.
Девин има ситуации, в които изобщо не разсъждава правилно, все е с рогата напред.
В 14 и 15 серия Бономо толкова ясно ни показа колко много Аслан обича тази жена, усеща я и съпреживява с нея еднакво загубата на детето им. Те не могат един без друг ... Където и да избяга Девин, няма да успее да избяга от себе си и от чувствата си. Сърцето и принадлежи единствено на Аслан, но все още разумът и нашепва да бяга от тази любов. Изобщо не и е лесно, но и не ми се струва честно да решава вместо него дали той ще е по-щастлив без нея, направо го унищожи на сутринта, когато получи резултатите! И как няма да изперка след това, което му каза ? Та той не можеше да мисли за нищо друго, освен за нея ... На Аслан дали му е по-лесно, отвсякъде получава удари ... от кого може да получи помощ ? От майка си ? Дори той понякога не може да се бори с нея, а как да съхрани и сплоти едно семейство, когато в него има такъв разрушител ? Защото каквато и да е, това е неговата майка. Как да намери сили, как да я убеди, че нейните "добри” дела и нейната "сляпа” любов са като смърт за семейството ? Какво върши тя със собствените си деца ? Как да повярвам, че тя наистина обича синът си, който ти плаче едва ли не от безсилие и мъка, а тя пак седи като мумия и гледа безизразно ? Ако обичаше Лейла, нямаше да постъпва по този начин с нея. Много странна и изкривена майчина любов е нейната, за мен поне е много ненормална. Снощи отново си припомних защо я намразих толкова при първото гледане Stuck Out Tongue Closed Eyes И до сега не приемам избелването на образа и напълно в края на сериала.

Нашето Айле е по страниците на пресата в Италия

Пепи, благодаря! Kissing Heart С много от нещата, които си споделила съм съгласна, разбирам и гнева на Девин. Но, ако сме честни, трябва да признаем, че именно Девин със своето мълчание доведе Аслан до там да се стигне до ареста и, и до отвличането и после, което се наложи от обстоятелствата. Когато хората не разговарят откровено за това, което ги мъчи, така се получава.
Имайте хубав ден, дружки Hug

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 11:02 от queen_fenka

# 657
Фени, току що се допълних, че видях, че имам пропуски. Аз първо пиша, публикувам и после се редактирам. 😂😂😂

# 658
Пепи, видях, аз също правя така, след като ми хрумне още нещо Smile
Като каза за зодията ... сетих се за бившата ми шефка, която с голямо удоволствие зарязах, как се оправдаваше със зодията си на въпроса ми защо крещи не само по персонала, а и по родителите Stuck Out Tongue Closed Eyes Между другото беше зодия Лъв Stuck Out Tongue Winking Eye А пък аз и отговорих, че съм Овен, но не крещя като нея, едва се устисках да не и кажа, че около мен има много с тази зодия, но никой не е с диагноза, яд ме е понякога, че съм възпитана и броя до 10  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Забравих снощи да отбележа как се смях отново на всички, които тичаха и не успяха да хванат дебеличкия Толга Stuck Out Tongue Closed Eyes Чак и Серап заряза колата и хукна и тя след него, много смешна ми беше тази сцена.
Ах, този поглед на Аслан ... толкова много чувства се четат в него!

Довечера ни чакат много хубави сцени, нямам търпение!

# 659
Здравейте.
Пепи, Фени благодаря за коментарите ви и различните гледни точки.
Аз снощи като гледах, като че ли усетих, че Девин всъщност бягаше от Аслан. Бягаше от любовта им, от НАС........
Вместо спасение, опора и сигурност, обичта й беше като затвор, не можеше да диша, всичко се пропукваше, рушеше и тя потъваше още повече.
Метафорите за затръшната врата и търсенето на отворен прозорец бяха толкова силни, разговорът им, че тя вече не се открива нито в работата си, в пациентите си, в приятелите си, няма я усмивката й, удовлетвореността й, беше се изгубила в любовта си.......... истинският затвор беше в сърцето й и търсеше изход.

Аслан може и да е действал егоистично като я отвлече, но главната му причина беше ТЯ, опитваше се всячески да я предпази от всички, макар и да ползваше мафиотски похвати. Но животът му бе Девин, искрата, която го вдъхнови да започне на чисто и му показа, че има и друг свят на обич, добрина, топлина в отношенията. И как можеше да я забрави, да я загуби......

И двамата не бяха откровени със себе си, криеха неща, мислейки, че се предпазваха, да не се нараняват взаимно, но потъваха в блатото и се въртяха в един порочен кръг.

Общи условия

Активация на акаунт