Айре
И аз много се радвам, най-добрите победиха, да им е честита титлата! Ками, благодаря за споделеното!

Лека!

- Ками, Фенче, Пепи, Нези

/

страхотни гифчета, благодаря ти! 

И до сега не приемам избелването на образа и напълно в края на сериала.

С много от нещата, които си споделила съм съгласна, разбирам и гнева на Девин. Но, ако сме честни, трябва да признаем, че именно Девин със своето мълчание доведе Аслан до там да се стигне до ареста и, и до отвличането и после, което се наложи от обстоятелствата. Когато хората не разговарят откровено за това, което ги мъчи, така се получава.

Между другото беше зодия Лъв
А пък аз и отговорих, че съм Овен, но не крещя като нея, едва се устисках да не и кажа, че около мен има много с тази зодия, но никой не е с диагноза, яд ме е понякога, че съм възпитана и броя до 10 
Чак и Серап заряза колата и хукна и тя след него, много смешна ми беше тази сцена.
Метафорите за затръшната врата и търсенето на отворен прозорец бяха толкова силни, разговорът им, че тя вече не се открива нито в работата си, в пациентите си, в приятелите си, няма я усмивката й, удовлетвореността й, беше се изгубила в любовта си.......... истинският затвор беше в сърцето й и търсеше изход.