💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 115

• 32 374
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте и благодаря за всичко споделено.
И аз изоставам малко с прегледа на сериала, но ще гледам да наваксам до понеделник, че са захапали и 15 епизод, а той ми е любимият.

Малко морска свежест от мен:
Скрит текст:

Това е от остров СВЕТА АНАСТАСИЯ

# 631
Рейтинга:

The Bold and the Beautiful : 2 108 000  зрители или 19,2 %;
Черна любов : 2 048 000  зрители, равняващи се на 20,1 % от публиката;
Семейството : 1 581 000  зрители, което се равнява на 17,8 % дял;
Обещанието : 1 341 000  зрители 17 %  от Auditel.
Пети следобедни новини : 1 073 000  зрители ( 13,9 %).

# 632
Привет и от мен, момичета!

И едно колажче с новата снимка на Къванч.

До къде сте стигнали, с бг сериите, че нещо ви изпуснах?

# 633
Здравейте Прекрасни морски красоти

Başak Dizer Tatlıtuğ'un İtalya'daki daveti!

https://www.youtube.com/watch?v=YE-tauL5Y5g

# 634
Нези, Дани, благодаря ви за морските красоти! Kissing Heart
Нези, хареса ми колажа! В началото на 15 серия сме по телевизията, малко преди Девин да намери брадвата Smile
Ками, да, най-вероятно е Неше да е занесла дрехи на Девин за да се преоблече. Е, тя си каза каквото трябваше на Аслан, но има още да се измъчват един друг, докато Девин разбере, че и за нея е мисия невъзможна да остави Аслан. Но, е абсолютно права, че животът и стана ад,  откакто се влюби в Аслан с това негово шантаво семейство, бял ден не видя от лудата му майка, която откача все повече, загуби спокойствието си, работата си, бебето си ... Но, не успя да заповяда на сърцето си да престане да обича този мъж с всичките му недостатъци и достойнства, който се оказа сродната и душа, която тя обикна безрезервно и завинаги. И не сбърка, че не го остави, в крайна сметка Аслан се оказа най - нежния, разбиращ, внимателен, грижовен и любящ съпруг и баща. Но, има още много време докато Девин разбере това, да не бързам Stuck Out Tongue Closed Eyes
Терзи, благодаря! Kissing Heart  Башак изглежда прекрасно Heart
Много сладки моменти е събрала авторката на този клип ВК, колко сладко Аслан нарича своята Девин яврум беним Heart Нези, яврум означава чедо, или бъркам ? Thinking
https://vk.com/feed?z=video-95397133_456245252%2F26defd26cc4922c … t_-95397133_43096
Попаднах на този гиф от финала на Якамоз, интересно как ли се постига това ? Thinking

Хубав следобед, дружки Hug

# 635
Привет по вечерно време,
ужасна жега..Head Band
Скрит текст:
цял ден ме боли глава
благодаря ви за красивите морски пейзажи и споделеното! Blue Heart
Нези, към половин час от 15 еп. сме гледали по нашата тв.
Фенче Kissing Heart, и аз мисля, че яврум е чедо, но може и да е някакво сладко любовно обръщение, като нашето "бебче" Wink

Цитат
Попаднах на този гиф от финала на Якамоз, интересно как ли се постига това ? Thinking
е как, това е таланта на Киво, такива мимики вече прави с очите си Laughing майтап Wink, компютърни специални ефекти би трябвало да са. я в холивудските филми какви чудесии правят.
Къванч го искам да се появи в реала, ама звездите вече не ме чуват. Disappointed

от мен за приятна вечер, Еле е направила ново клипче с музика на много любимите ми Роксет Heart Exl

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 21:54 от Airra

# 636
Айре Heart Eyes благодаря за красивия клип! Kissing Heart
А бе аз знам, че са специални ефекти, но питах, ако някой знае как става, много е готино!
Скрит текст:
Ох, и тук жегата е жестока, добре, че са климатиците, че направо е умирачка. Днес се чух с моите испанци, е кажете честно ли е при тях да е 27 гр. а при нас над 35 ??? Като преди няколко години там в края на май бяха такива, а за юли и август да не говорим - над 40 в 22. 00 ч. Както е тръгнало, май ще си разменим климата, там от 4 години вали и сняг, а преди това не бяха виждали що е то.
Да, това звучи по-логично, ама знам ли ? Thinking
Цитат
и аз мисля, че яврум е чедо, но може и да е някакво сладко любовно обръщение, като нашето "бебче" Wink
Ти пак си пожелай, пък може звездите да те чуят и да се покажат нашите семейно Heart

Аз днес се посветих на другата си слабост, почти цял ден гледах реакции на млади хора на музиката му. Така ме подсетиха за едно видео, което не бях гледала отдавна, отново ме просълзи невероятната публика в Рио де Жанейро. Предлагам ви го за лека нощ с една от най-красивите за мен любовни песни Hug
Ето това за мен се казва абсолютен успех на това, което вършиш с огромна любов и се раздаваш докрай  Heart

Лекинка!

# 637
Добро утро, момичета! Coffee
Снощи залеза беше страхотен!

Фенче, да точно в смисъл "чедо" го употребяват турците. Hands V
Айре, благодаря ти!
Тук не одобрих това,че Аслан се опита да я задържи насила.
И в живота съм на принципа,че ако искаш да задържиш някого, трябва да го пуснеш да си отиде...
Хубава неделя ви желая! Hug

# 638
Добро утро, момичета! Coffee

Благодаря за всичко споделено!
Изгледах серията от четвъртък. Много ми бяха сладки след сватбата. Толкова любов струи от двамата, така истински ни я представят, че забравяш, че гледаш сериал, а само им се наслаждаваш. Направо сърцето ме заболя, когато Девин си тръгна и напусна Аслан. Киво тази сцена, толкова силно я изигра с тяло, лице и очи, че нямаше нужда от думи, да го съпреживея с него. Бащата на Девин е голям изрод, да се чуди човек кой е по-долен от него и Хюлия. Хюлия си Хюлия, при нея вече изненади няма....зло!
Адвокатката е огън, не знаеш откъде ще избухне. Много ми хареса Девин как го изхвърли тоя от колата.

Днес има два финала Уимбълдън и Европейското по футбол.
Ще бъде интересен ден!

Прекрасен ден от мен!

# 639
  • au bout du monde
В крайна сметка Аслан пусна Девин. Беше готов да й даде развод но тя се върна.

# 640
Аслан приложи обратна психология 😂😂😂 Беше абсолютно убеден, че няма да стане както Девин иска  😍

Привет, момичета 🤗🤗🤗

Някъде в тези серии всъщност той облече белите дрехи на спасителя на слоновете. В края на краищата той успя да обедини всички около себе си и да постигне целта си, да има едно голямо любящо семейство.

Нези, първата снимка е уау 🔝🔝🔝

Джаки, приятни емоции днес.

Фени, а аз вчера цял ден бях на Бон Джоуви 😛 Имам си разни плейлисти за различни дейности и вчера беше ден за него.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 641

Благодаря ви за споделеното!! Flowers Hibiscus

Жаки Hands Plus1
четох, че на Уимбълдън ще присъства и Кейт М.
Нези, много е красиво!!
той Аслан я задържа, за да не я арестуват, но после я пусна, съгласи се за развод, но пък Девин се върна...е и заради молбата на Лейла.

Фенче Kissing Heart, да времето, природата за съжаление се побъркаха....благодарение на човешката дейност.
в ТТ ми излизат профили за рок музика

нещо старо и готино! Blush

..................

за играта на Серенай Hands Clap

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 14:34 от Airra

# 642
Привет, дружки! Hug
Жаки, благодаря! Kissing Heart
Hands Plus1
Цитат
Направо сърцето ме заболя, когато Девин си тръгна и напусна Аслан. Киво тази сцена, толкова силно я изигра с тяло, лице и очи, че нямаше нужда от думи, да го съпреживея с него.
Нези, много е красиво, благодаря! Kissing Heart
Абсолютно! И аз съм сигурна, че Девин щеше да се върне! Колкото и да иска да започне отново тяхната любов беше толкова голяма, че нямаше да успее да го забрави, защо си взе снимката, ако искаше да забрави ?
Цитат
Тук не одобрих това,че Аслан се опита да я задържи насила.
И в живота съм на принципа,че ако искаш да задържиш някого, трябва да го пуснеш да си отиде...
Пепи, благодаря за споделеното! Kissing Heart
Ооо, благодаря и за Бон Джоуви, обичам ги много и с удоволствие си ги слушам Hands Plus1 Но, не и цял ден, признавам си Stuck Out Tongue Winking Eye Имам и други любими групи, но единствено най-любимата ми мога да слушам цял ден без да ми омръзва, защото музиката им няма етикет, изпробват най-различни стилове, затова е толкова разнообразна и е актуална и днес, главно благодарение на идеите на Фреди, който  беше музикант, изпреварил времето си, както го определят специалистите.
Айре Heart Eyes благодаря ти, джанъм! Kissing Heart И за Мемо и Инджи! И за Серенай!
Девин бълва змии и гущери, а Аслан колко спокойно я наблюдава Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ммм ... тази не помня дали сме я виждали Thinking

Хайде, и в Словения! Hands Clap

Хубава вечер, дружки! Hug И да видим кой ще стане шампион довечера, аз съм твърдо за испанците, по-добри са!

# 643
  • au bout du monde
Наваксвам с пропуснато.
3ти еп.
На Аслан наистина му стана много криво и сякаш за първи път усети, че тя е сериозна и наистина ще я изгуби.
Майка му както сме говорили ми е непонятна. Бои се да не го изгуби. Нищо друго. Загубила е младостта си, мъжа и надеждите си, само той й е останал.

Харесва ми как си вярват въпреки всичко. Девин знае, че не Аслан е пуснал видеото и не би я наранил така.
После Девин сътвори еазни глупости, но Аслан нито веднъж не я остави.

На края как се струпа всичко на главата на Аслан. Горкия, толкова неща да мисли. Много ми хареса как го бяха направили 😃 щтракането на запалката, погледа му...направо тръпки да те побият.

Някой е направил целия 14 еп с БГ АУДИО 😃

https://m.ok.ru/video/7988390267440?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3 … 5acHPuTWLmObW66pQ

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 22:23 от La Libellule

# 644
Честита европейска титла на Испания, много се радвам!!  Футболът победи!!
Скрит текст:

тая снимка, да не е спам Wink

Общи условия

Активация на акаунт