💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 115

• 32 377
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Рейтинга за вчера:

Красиво : 2 257 000  зрители, равно на 19,71 %;
Черна любов : 2 082 000  зрители ( 19.79 %);
Семейството : 1 662 000  ( 18,66 %);
The Promise : 1 393 000  зрители ( 17,47 %);
Следобедни пет новини : 1 153 000  зрители с 15,23 % дял.

# 616
  • au bout du monde
Как се гледаха Аслан и Девин на сватбата 😍🥰😍 огън направо. С превод също добре им се получва😁

На Девин дрехите й стоят супер секси каквото и да облече 😁 просто си е до човек и излъчване.

# 617
Привет!

новоо Blue Heart Heart Eyes

оставям и за вас Wink но пак ми се сбъдна желанието.

и една снимка, която Къванч сподели преди 2 год, на 11 юли, 2022.

а тук се вижда малко личицето му Heart

Благодаря на всички за споделеното!!
и коментарите за Айле Hands Plus1
снощи ме изкефи най-много, когато Девин изхвърли Илкай от колата Satisfied
отвратителен Ергюн, как излъгаха Дев за бъдещи деца и мнима болест Grin
сега 2 сезон ми харесва да го гледам с дублаж/за разлика от 1/ и наистина се обръща повече внимание на играта и мимиките на актьорите.
но 3 серии вече дадоха и довечера ще гледаме финала на 14 еп.
спомням си като гледахме онлайн, колко ни беше интересна историята за слона.

Нези Hug
Цитат
Да изпием по едно кафе тук, а?
мммм, може да си представим и визуализираме Wink

Жаки Hug малко е надолу рейта...

Фенче Kissing Heart, музикалното клипче, което си  качих в моя профил Wink е много готино!!! Hands Ok Hand
за Нидерландия
Скрит текст:
като не се интересуваш от футбол няма как да знаеш колко силни отбори имаха и какви уникални футболисти. е сега не бяха в най-добрата си форма, ама тия калитковци англичаните, егати късметлиите. дано Испания ги опука на финала поне с 3:0

за Къванч и бъдещи проекти, като гледам какъв наплив е от нови заглавия Expressionless/сигурно половината ще са бози/, надявам се нашия да си избере нещо наистина качествено, най-вече от към СЦ.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 14:24 от Airra

# 618
Здравейте Благодаря за споделеното и красотите

# 619
Хайде и аз 😛

Изненадаха ни от Мави. Нямам спомен по това време да са пуснали снимки.
Но са много хубави, естествени. Добре, че се отказаха от филтрите.

На мен страшно много ми харесаха Аслан и Девин, когато седнаха в ресторанта след като Девин избяга от сватбата и разговаряха. Тук можеше да се види всяко леко движение, промяна на погледа, изражението им и техните погледи в детайли. Къванч.. само едно премигване и се променяше израза на лицето му. Много силен диалог също.

И как едно след друго, едно след друго му се струпваха беди, но Девин беше пред всички.

Ох, това за полата трябваше да го сложа в кавички 😛 Имах предвид, че ужасно добре й стои, и както отбелязваше Ками мъж пациент дали може да се съсредоточи.😂
Въобще във втория сезон стайлинга беше на много високо ниво. Но безспорен фаворит ми е малката черна рокля с бялата яка от 20 епизод 👍

И още нещо старо, но златно-12 юли 2022❤️

# 620
Айре Heart Eyes Терзи, благодаря ви за красотата, която сте донесли! Kissing Heart
Прекрасен, както винаги, Къванч просто е роден да е пред камера, истинска наслада за очите е този мъж Heart

Това, че пуснаха нови снимки означава ли, че скоро ще имаме нова реклама пролет- лято 2024 г.? Thinking Така и не запомних МАВИ кога пуска новите си реклами Smile
Айре Heart Eyes, благодаря ти за малкия ни сладкиш  Heart

И на мен тази снимка на КБТ ми е много любима! Обичам черно - белите снимки.
Ох, и мен Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
снощи ме изкефи най-много, когато Девин изхвърли Илкай от колата Satisfied
Той какво си въобразяваше, че ще отидат в Лондон и Девин ще забрави Аслан и ще обикне него ? Stuck Out Tongue Winking Eye Девин за малко не уби човек, за да защити любимия си, колко трябва да си тъп, че да не разбереш, че нямаш никакъв шанс ? В почти, да не кажа във всеки турски сериал има такива непоръбени ахмаци, и мъже и жени, аман! Yum
Цитат
сега 2 сезон ми харесва да го гледам с дублаж/за разлика от 1/ и наистина се обръща повече внимание на играта и мимиките на актьорите
Да, сега не ме дразни нито превода, нито самия дублаж, в 1 сезон положението беше трагично. Е, то с тези реклами няма как да не гледаме 1 серия 4 дни Smile Ама не се оплаквам, тъкмо до септември ще имаме какво да обсъждаме.
Скрит текст:
Помня, помня колко добри бяха холандците по времето на Марко ван Бастен, как не. Но, сега бяха много груби във всеки мач, в който ги гледах. И аз искам Испания да спука англичаните, дано!
Видях този откъс от интервю на Къванч от 02.06.2012 г. за "Хюриет" ВК, нямам спомен да го имаме ? Thinking
Цитат
Р - Каква е тайната да можете да предадете образите на героите, които играете по различен начин всеки път ?

K: " Не съм запознат много с човешката психология, но внимателно следя поведението и действията на хората. Държа в полезрението си хората, които ме интересуват. Разбира се, това не означава, че седя и гледам с часове един човек. Просто наблюдавам реакцията им в определен момент. Разбира се, важна е и теоретичната страна на професията... Имам база и важна роля играят също така хората, с които работя."
Пепи, благодаря! Kissing Heart
Hands Plus1
Цитат
На мен страшно много ми харесаха Аслан и Девин, когато седнаха в ресторанта след като Девин избяга от сватбата и разговаряха. Тук можеше да се види всяко леко движение, промяна на погледа, изражението им и техните погледи в детайли. Къванч.. само едно премигване и се променяше израза на лицето му. Много силен диалог също.

И как едно след друго, едно след друго му се струпваха беди, но Девин беше пред всички.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 17:20 от queen_fenka

# 621
Какво да правя като видеото само ме намери 😂😂😂

Тук са ми абсолютни фаворити за целия сериал 😍

Тази вечер в Италия, пак по Canal 5 ще гледат "Хайде, сине".

Интересно как ще реагират тези, които днес са гледали и Семейството.

# 622
  • au bout du monde
Девин е убийствена с къса пола 😍😁

В началото на 2ри сезон повече ми харесват дрехите и косата, после малко ги развалят.

# 623
Фенче Kissing Heart
Цитат
Това, че пуснаха нови снимки означава ли, че скоро ще имаме нова реклама пролет- лято 2024 г.?
няма такова нещо Wink
рекламата за пролет-лято беше тая с танца.
сега да бяха пуснали малко снимки с тениски....

с това пуловерче като го гледам ми става още по- горещо.
Цитат
Видях този откъс от интервю на Къванч от 02.06.2012 г. за "Хюриет"
и аз не го помня...
Супер, че помниш Ван Бастен, беше ми голям любимец!! Hands Plus1

Пепи, ХС ще го дават на 19 юли.

ох аз пък не се впечатлявам особено много от късите поли на Дев, а ако е облечена с нещо по-интересно.

това повече ме кефи Stuck Out Tongue Winking Eye

Аслан в черно Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 21:54 от Airra

# 624
Много ми хареса серията.😍
Как  подлуди само Аслан, Девин 😛
Как спокойно си клатеше главата, а тя полудя 😂 Толкова добре я разбирам.

Айре, и от мен един Аслан в черно 😀

И това

Айре, аз съм айляк 😂
вече не знам нито кой ден е, нито коя дата 😂😂😂

Фени 😍

# 625
Айре Heart Eyes е, жалко Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
няма такова нещо Wink
рекламата за пролет-лято беше тая с танца.
Тези явно ще са есента Stuck Out Tongue Closed Eyes
И мен това ме впечатлява повече от всякакви полички Smile

Ооо, Аслан в черно е убийствен!

Как му обърка всички сметки Девин Stuck Out Tongue Closed Eyes

И Аслан беше бесен!

Вече съм сигурна, че и на Девин гласът е друг, много добре се справи с полудялата Девин, онази от 1 сезон беше много заспала.

Вече сме на 2 серия Smile
Фрага за него

Пепи, благодаря! Kissing Heart Страхотен! Heart

Цитат
Много ми хареса серията.😍
Как  подлуди само Аслан, Девин 😛
Как спокойно си клатеше главата, а тя полудя 😂 Толкова добре я разбирам.
В случая Аслан нямаше избор какво да направи, освен да я скрие от полицията. Добре, че Ямур му се обади!  Иначе щеше да си лежи дъълго в затвора Девин, а влезеше ли веднъж там, ходи доказвай, че нямаш сестра Stuck Out Tongue Closed Eyes Тази Хюлия не се спира пред нищо, бре! Понякога се чудя Аслан как се сдържаше да не я утрепе, така го вбесяваше! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ех, сега ще чакаме понеделника ...
Лекинка, дружки! Hug

# 626
Добро утро, момичета! Coffee

Благодаря ви, за всичко споделено!
Аз изоставам с последните два епизода, ама днес или утре ще наваксам.
"Хайде бе, сине!" ще е другия петък, снощи са давали Гюлджемал.

Хубав уикенд!

# 627
Привет, момичета 🤗🤗🤗

От Джаки кафето, от мен това 😛

Истински снимки ще чакаме от Нези и Дани 😀

Не знам доколко Аслан нямаше избор, но Серенай изигра безупречно целия си бяс от отвличането.

Сега забелязах обаче, че тя влиза в следствието с една дреха

а го напуска с друга 😂😂😂

Облякоха и на нея черни дрехи.😛
Нали, Аслан, така каза на адвоката, "донесете ми черните дрехи".
Нищо не може да го отклони от Девин.

Обаче имам колебания дали постъпва правилно като не й дава право на избор. То и Хюлия си мисли, че прави всичко за добро. Ама хората като не си говорят, така става. Ако Девин му беше обяснила защо не иска да е с него 🤔
А сега ще се измъчат взаимно. Той на нея, тя на него.

Понеже вчера стана въпрос за рекламата.

Ето последните реклами на Къванч с какви гледания са.

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

# 628
Добро утро, дружки! Hug

Жаки, благодаря ти! Kissing Heart
Радвам се, че и в Италия ще видят филма " Хайде, бе сине "! Филма си заслужава да бъде видян навсякъде по света с толкова актуалната тема, която разглежда, с топлата човешка история, която няма как да остави никого безразличен и се запечатва в главата за дълго време, филм, който заслужава всяка отделена секунда от свободното време на всеки ...

Айре Heart Eyes изпълни ти се желанието най-сетне да видим Киво, пожелай си го пак, теб те слуша  Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега във фейса прочетох нещо интересно / мисля, че сме го споделяли, звучи ми познато / но все пак ще го припомня, и без това няма нищо ново Smile
Цитат
от групата VK.
#aile #Aslan #kivanctatlitug
23.01.2024 г
Почитателка на турските сериали, Екатерина успя да попадне на снимачната площадка на последния епизод на сериала "Семейство”! Тя се снима с Къванч Татлъту и сподели впечатленията си от срещата си с него в своя блог в социалната мрежа, за което много и благодаря!
Ето какво написа Катя:
️23 януари 2024 г.
Имах късмета да присъствам в деня, когато се снима последният епизод на сериала "Семейство“.
Познавайки популярността, нивото на търсене и славата на Къванч Татлъту в Турция, очаквах да видя по-сдържан, строг, затворен човек. Но срещата (за моя голяма изненада) беше много лесна, забавна и непринудена. Много се радвам, че лично се запознах с Къванч, който разби всички погрешни представи, които имах в главата си относно "важния, недостъпен и недосегаем Къванч Татлъту“. Той е толкова приятен, учтив човек, който от първите секунди ме попита как се казвам, откъде съм, благодари ми за вниманието и подаръка, бяхме подготвили тематична торта, за да изразим благодарността си за този рядък шикозен проект, който предизвиква истинска наслада у зрителя.
– Ние, зрителите, си представяме в главите си "супер коронован актьор, който вероятно дори няма да иска да ни каже здрасти“, но всъщност Къванч е просто позитивен, талантлив, невероятно харизматичен, мил, разбиращ човек, отворен за комуникация. Kъванч в живота е същият като на екрана, весел и силен в същото време. Това е експлозивна смес.
Благодаря на целия екип за тази гигантска работа по създаването на диамант в света на телевизионните сериали.

Пепи, благодаря за споделеното и гифчетата! Kissing Heart
Да, нямаше според мен друг избор в този момент Аслан. Но, не постъпи добре, че не и позволи да замине за Лондон! Разбирам го, че го направи, защото не можеше да живее без нея, но постъпи точно както Хюлия с него, не и даде свобода да избира. Наистина, ако Девин му беше споделила защо не могат да бъдат заедно, той щеше да я разбере, както го направи по-късно, но, нали трябваше да се мъчат по-дълго АсДев, това е положението Smile Да, Серенай беше невероятна в тази сцена! Девин направо откачи от ярост! Не си представям друга актриса да изиграе така истински този гняв, без да преиграе Thinking

В следващите серии започват мъките на Лейла ...
Имайте хубав почивен ден, дружки! Hug

# 629
  • au bout du monde
Хич не се мъчиха дълго време. Разбраха се още 2ри епизод какви са причините. Аз честно казано очаквах 10 епизода да си мълчат, но тя си каза всичко 🙂

За дрехите в ареста и аз съм се чудила на промяната на облеклото, но е вероятно майка й да е донесла други дрехи, дори ми се струва, че може ден два да са ги държали 🤔

Общи условия

Активация на акаунт