Вижда се, че зрителите на първите два сериала са повече, но дела на Семейството е най-голям. Не мога да разбера как се получава.

не съм изчела всичко 

Много ви благодаря на всички за споделеното! 

благодаря ви за най-хубавите и чакани снимки! 
Съжалявам, ама ще ги потретя 

Мноого е сладък, как се старае, а треньора го поправя, ако не изпълнява правилно упражнението.

Ама то е само за да забрави нещастието си героинята, не за друго 

Аз си го обяснявам с късите серии, явно едва сега, след като вече са изгледали цялата 1 серия са разбрали замисъла на историята, която Хакан Бономо така последователно ни представяше. А и малко хора биха устояли на тези двама прекрасници АсДев, виждайки ги поне веднъж, толкова си паснаха, че като ги гледам, забравям, че това е само филм, толкова са ми реални и близки на сърцето АсДев 

Нямам какво да добавя повече от това, което вече споделих.

Супер за Испания, те не вярвам да се дадат на англичаните.
Защото ако е филм за платформа ... може и още да си почакаме

Ако е тя, значи и те са заедно много отдавна.

И от мен кафенце и усмивки в петък за вас! 

Съгласна съм с твоите разсъждения за Хюлия, това и ни показа Хакан Бономо, само дето така и не разбрахме защо все пак е бил този шамар в първата брачна нощ на Юсуф и Хюлия
За мен именно тогава е приключила любовта на Хюлия към съпруга и, после е било едно примирение със съдбата, която си е избрала, цял живот да е необичана жена, но затова пък с много власт и пари. Но, това, че тя е била разочарована от любовта, не и дава никакво право да лишава децата си от нея. Много погрешно решение е взела, за да ги предпази, тяхната любов няма нищо общо с нейната, само дето съсипа живота им. Аслан и Девин се пребориха за тяхната, но горката Лейла не успя, единствено децата и даваха смисъл да живее, а Хюлия искаше и тях да и отнеме, ужасна жена е, така и не и простих до края.