💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 115

• 32 383
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Ще помоля Джаки да ми обясни тези цифри.

Вижда се, че зрителите на първите два сериала са повече, но дела на Семейството е най-голям. Не мога да разбера как се получава.

# 601
Пепи, 1.926.000 са зрителите, а 21.02% дял означава, процент от всички гледали в този часови диапазон.
Например при 100 зрители общо, 21 са гледали Семейството.

# 602
# 603
да, мама се радва на детенцето си Heart Eyes
https://www.instagram.com/stories/basakdizer/3409784517892967316/
https://scontent.cdninstagram.com/o1/v/t16/f2/m69/An_rpf0j4PDlZ8 … 2F&_nc_sid=1d576d

https://scontent.cdninstagram.com/o1/v/t16/f2/m69/An-jqbr-7d_fBs … E4&_nc_sid=1d576d

време е и Къванч да се появи.....Hands V

благодаря за споделеното. Flowers Hibiscus не съм изчела всичко Rolling Eyes

да продължават в същия дух!

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 15:05 от Airra

# 604
Големи сладури са ми. А Башак е супер жена 👍 Не престава да работи и да се развива, но най -важното е детето 😍

И ми харесва как прави реклама на всички, които се занимават с Курт Ефе и на местата, които посещават с него.

Ох, Айре, това точно си мислех, че толкова много информация се пуска за нови сериали и филми, но от както Къванч каза за двата филма дори и слухове вече няма 😛

# 605
Привет, дружки! Hug Много ви благодаря на всички за споделеното! Hug
Не смогнах сутринта, та заповядайте едно следобедно кафенце.

Терзи, Айре Heart Eyes благодаря ви за най-хубавите и чакани снимки! Kissing Heart
Така им се зарадвах, не е истина, прекрасни са мама и син Heart Съжалявам, ама ще ги потретя Stuck Out Tongue Closed Eyes

А Ефенце продължава да спортува, браво на мама и татко! Hands Clap Мноого е сладък, как се старае, а треньора го поправя, ако не изпълнява правилно упражнението.

Пепи, аз лично не чакам нищо от Киво до края на лятото, той си каза човека, че ще посвети времето си на семейството си. На есен ще видим в какво ще се снима. Разбирам те за партньорките.
Аз освен Йойкю и донякъде Фарах не съм следила много другите партньорки на Киво след края на общия им сериал, Берен съм я гледала само в Дар, и в Последното, Туба в Маслиново дърво ли беше, харесаха ми и двата. Другите не съм следила, на Елчинка загледах един, два проекта, ама не ги догледах. А сега я следя Серенай с интерес, защото наистина ме впечатли с таланта си. А и като човек ми допадна.
Ками, да в тази серия превода не е като нашия, но става, повече ми допада от този в 1 сезон. Ааа, не само Девин пие много, и като адвокат Лейля пак така надига чашите, много готино го прави Серка Smile Ама то е само за да забрави нещастието си героинята, не за друго Stuck Out Tongue Closed Eyes
Нези, и аз като теб! Дори се радвам да го гледам Киво с актриса, която не съм гледала преди това.
Цитат
даже ми е интересно да ги видя и с други актьори.
Ние тази снимка я знаем Smile

Жаки, благодаря! Kissing Heart
Много се радвам, че зрителите на Айле са се увеличили, пожелавам им още повече да стават ! Hands Metal Аз си го обяснявам с късите серии, явно едва сега, след като вече са изгледали цялата 1 серия са разбрали замисъла на историята, която Хакан Бономо така последователно ни представяше. А и малко хора биха устояли на тези двама прекрасници АсДев, виждайки ги поне веднъж, толкова си паснаха, че като ги гледам, забравям, че това  е само филм, толкова са ми реални и близки на сърцето АсДев Heart
О,  рекламата на Киво явно много се харесва!

Жаки, Дани, Пепи, прекрасен анализ на серията сте направили, благодаря ви! Kissing Heart Нямам какво да добавя повече от това, което вече споделих.
Днес бил Ден на шоколада, та ето един от мен Heart

Забравих - ама какво стана с класните нидерландци, а ? Stuck Out Tongue Closed Eyes Супер за Испания, те не вярвам да се дадат на англичаните.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 17:38 от queen_fenka

# 606
Джаки, благодаря за разясненията 👍 стана ми ясно.
Унесох в снимките и забравих 😛

Фени, забравих и Туба в "Маслиново дърво" но там историята е по различна някак, ухажорите са повече за фон 😛
Днес трябва да са пуснали и втория сезон.
И аз нямам нищо против Къванч да го гледам с други актриси.
Не очаквам сега да почне да снима, трябва му почивка и време за семейството. По скоро да разберем какво е избрал. Да се поразровим за партньорите, сценарист, режисьор, ей такива неща си представям. А иначе съм с две ръце хубаво да си почине и релаксира 😍

Хайде, още малко остана

# 607
Пепче, аз именно това имах предвид - че сега няма как да научим какво си е избрал, какво остава пък да снима. Аз се моля дано поне есента да разберем какво е решил Stuck Out Tongue Closed Eyes Защото ако е филм за платформа ... може и още да си почакаме
Добре, че ни пуснаха отново сериала, че да има какво да си споделяме. Времето, когато любимеца ти няма проект е доста тегаво, добре е, че споделя понякога нещо, и още по- добре, че си имаме Башак Heart
А пък и си имаме доста богат архив, с много интересни неща за припомняне, благодарение на активния му живот и извън снимачната площадка. Аз си ровя често там Smile
Ето нещо за дружките, които тепърва го опознават нашия ашкъм:

Научи се да свири на хармоника 2007 г. заради ролята на Халил в "Менекше и Халил", а тук се забавлява в почивката на  снимките  на "Якамоз"

А испанката Маука е запаметила в клип всичките му музикални умения! Two Hearts

А ето и клип от РД на Башак 2014 г., когато Киво за пръв път открито излезе пред всички с нея, говореше се, че е пял тогава за нея пред приятелите им.

Ха, чак сега забелязах - тази до Танер Едже ли е ? Thinking Ако е тя, значи и те са заедно много отдавна.
Остана малко до серийката, приятно гледане, дружки! Hug

# 608
Почва да ми харесва със дублаж. Наистина сега много повече забелязвам израженията им, мимики, погледи, което си е голям плюс.

Девин с безобразно къса пола😛 при срещата с Джихан 😂😂😂

# 609
Хюлия как може изобщо да сравнява любовта на Аслан и Девин с тази между нея и Юсуф ?  Дори не стана ясно дали изобщо са се обичали някога с Юсуф , съдейки по това как се държеше с нея още в самото начало на брака им. Как не вижда, че  Аслан не може да диша без неговата Девин, както и тя без него ... вагон разлика! Мноого ме дразни Хюлия, извърши непростими неща спрямо всичките си деца!
Цитат
Девин с безобразно къса пола😛 при срещата с Джихан 😂😂😂
Прекрасна ми е точно в този вид, ама то с тази фигура как не ?
Джихан е голям добряк, той наистина много държеше на Девин, беше и много благодарен, въпреки всичко, което се случи.
И мен ме удовлетворява дублажа, добър е!

# 610
  • au bout du monde
Не можах да гледам епизода и утре ще пропусна, но ще наваксам в неделя 😍

Аз още от 1ви сезон се дразнех на Хюлия как сравнява любовта на Девин и Аслан с нея и Юсуф 🫣 нищо общо. Постоянно се опитва да изкара това като аргумент те да не са заедно.

# 611
Добро утро! Coffee

Последен работен ден от седмицата....най-чакания ден!

ПРЕКРАСНИ!

Прекрасен ден от мен!

# 612
Добро утро,момичета!
Да изпием по едно кафе тук, а?

Любимото ми фламинго се готви да излети...

Благодаря за всичко, което споделяте!
Фенче, интересни ми бяха тези видеа!
Не знам дали бих възприела да гледам с дублаж. Обичам да слушам оригиналните гласове.
А и  тези погледи са ми любими!

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 613
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Нези, благодаря за разхлаждащия изглед, а Джаки рано рано ни е заредила с гимнастика 😍

Писали сте за Хюлия. Още на онлайна се опитвах да намеря причина, логика в нейното поведение, защото това нейното не е нормално и сега пишейки и сравнявайки любовта на Аслан и Девин, и на Хюлия и Юсуф се замислих, че при нея "любовта убива". Разбира се, че поне Хюлия е била силно влюбена в Юсуф. Тя го каза на Девин. Била е най-обичаното дете на света, влюбила се е, когато е била на 16 и после е избягала, за да се ожени за Юсуф. Такива решения не се вземат от глезотия. Но още първата брачна нощ е била ударена от мъжа, когато обича. Сега, като че ли по ясно си обяснявам и думите "всичко се повтаря". И Лейла, и Аслан силно се влюбиха и от тук този страх да не преживеят своите разочарования. Сега си и обяснявам и факта, че тя не позволява на децата си да бъдат с човека, който обичат. Лейла е станала първата й жертва, възползвайки се от състоянието й да я омъжи за Толга. Така си обяснявам и поведението й да пречи/меко казано/ на Аслан и Девин.
За Хюлия любовта е лошо нещо, което носи само страдания. Девин беше тази, която и показа, че любовта не носи само страдания.
Самата Девин също трябваше да извърви своя път и да си върне вярата, че "любовта лекува" така както Аслан вече твърдо вярваше и не престана да й го повтаря и демонстрира.
Хюлия е толкова убедена в своята правота, че пред нищо не се спира и поне за сега нищо не може да я разколебае, убедена, че една голяма любов няма как да приключи щастливо.
Което подчертавам не означава, че оправдавам нейното поведение, но поне си намирам причина за него.

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

# 614
Привет, дружки! Hug И от мен кафенце и усмивки в петък за вас! Kissing Heart

Ками, Хюлия си позволяваше твърде много, чудя се как я издържаха децата и! Добре, че се появи Девин да вдъхне смелост на Лейла да се противопостави на наложения от майка и ред.
Жаки, благодаря! Kissing Heart
Нези, страхотно място! Kissing Heart
Радвам се! Hands Plus1
Цитат
интересни ми бяха тези видеа!

И аз хиляди пъти предпочитам да гледам със субтитри, заради това се стараем да преведем колкото ни е възможно повечето проекти на Къванч. Но пък с дублажа имаме по-добра възможност да наблюдаваме израженията, погледите, мимиките, жестовете, играта с цялото тяло на актьорите, а това, както каза Пепи си е голям плюс .Е, губи се наистина много от емоциите на актьорите, неизбежно е, ама нали съм ги видяла вече, ще го преживея Smile
Пепи, благодаря за споделеното! Kissing Heart Съгласна съм с твоите разсъждения за Хюлия, това и ни показа Хакан Бономо, само дето така и не разбрахме защо все пак е бил този шамар в първата брачна нощ на Юсуф и Хюлия Thinking За мен именно тогава е приключила любовта на Хюлия към съпруга и, после е било едно примирение със съдбата, която си е избрала, цял живот да е необичана жена, но затова пък с много власт и пари. Но, това, че тя е била разочарована от любовта, не и дава никакво право да лишава децата си от нея. Много погрешно решение е взела, за да ги предпази, тяхната любов няма нищо общо с нейната, само дето съсипа живота им. Аслан и Девин се пребориха за тяхната, но горката Лейла не успя, единствено децата и даваха смисъл да живее, а Хюлия искаше и тях да и отнеме, ужасна жена е, така и не и простих до края.
Една любима моя снимка на Къванч от времето на КСШ Heart

Имайте хубав ден, дружки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт