💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 115

• 32 384
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Pe, и тук е жега!
Фенче, да, първи сезон на "Шахмаран" гледам. И аз досега се въздържах,заради жанра, но се престраших и не съжалявам!

Първа серия от втория сезон на Айле ми е една от любимите серии. Heart
Аслан и Девин, изправени пред дилемата дали да продължат напред самостоятелно или отново да допуснат същите грешки, оставайки заедно.
Много ми хареса и символиката със слона.Blush

# 586
Нези, жега с морски бриз е друго нещо 😍
Вчера в 20.11 ч. тук показваше 38 градуса.

О, символиката на слона беше много силна. Сега се сещам колко теории разгледахме по време на онлайна и дори четох за това как живеят слоновете 😂

Да не забравя , в петък по Canal5, а в неделя по Now tv ще дават"Хайде, сине" един уникален филм.

# 587
Привет момичета Hug
почти цял ден нямах нет....
Благодаря за споделеното, с интерес ви изчетох!! Flowers Hibiscus
Дани Hands Plus1
Жаки, много ме кефиш като пишеш такива хубаво-хвалебствени думи за патрона Heart Exl
Нези, много си готина!
Скрит текст:
ще взема да ти пратя една покана във фейса Wink

Пепи, Диве, Ками, Фенче Hug Kissing Heart

Къванч все още не се показва и е инкогнито
но е сложил сърчица на рекламата на Башак

Heartpulse

а Мави са постнали костенурчета...и си представих на Курт Ефе колко ще му е интересно, ако присъства на тази им кампания.
https://x.com/mavi/status/1811043201232556470/video/2
Промото на ХС в Италия.
https://x.com/ilbreano/status/1810642340186390928
да, и в Турция ще го повтарят по Now.

за сериите на Айле, може да си ги гледаме по тв-то, но да коментираме по цяла 1 серия, иначе са много накъсани Thinking абе както кажете.....и на кой както му е удобно.

и аз много обичам 14 еп, има една особена енергия и емоционалност

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 21:04 от Airra

# 588
Нез, много е интересен Шахмаран, и аз не съжалих, че го гледах, но пък и аз си падам по този жанр.
И на мен! Hands Plus1
Цитат
Първа серия от втория сезон на Айле ми е една от любимите серии. Heart
Пепи, и при нас е ужасна жега, ама си представям само какво е в Пловдив! Поне седмица още ще е така, ужас!
Аз гледах Шахмаран още когато излезе, мисля, че Айле още не беше започнал, не помня вече, но не ми беше трудно да я гледам с друг партньор, както и сега в новия и сериал. Мен не ме и бърка толкова да ги гледам партньорките на Киво с други актьори, просто за сетен път си давам сметка защо съм си избрала точно нашия ашкъм Smile За Киво също, до сега не е имало фал, много добре му ги подбират. За мен, естествено. Виж, сега след Серенай се чудя как ще е, защото толкова вдигнаха летвата двамата, толкова си паснаха, така естествено и истински играха заедно, че ми станаха адски любима двойка, но много се надявам, че ще харесам и следващата. Да видим коя ще е Thinking
О, Девин отдавна беше станала приоритет на Аслан, още когато изрече онези думи пред Ергюн стана ясно, просто сега вече не се въздържа да казва на майка си всичко, което го възмущава в нея, доста пъти и пред други хора и най-вече пред Девин, нещо, което не правеше в миналото. Защото му писна от нея! И въпреки, че много я обича, чудесно знае каква подмолна интригантка е, особено към Девин е безкомпромисна. Още се чудя как изобщо можа да наговори такива думи за собствената си дъщеря пред "приятелките" си, направо мина всички граници! Беше много смешно как ги лъжеше колко е загрижен за нея Аслан, как постоянно и се обажда, а той взе , че се появи именно тогава Smile Много ми хареса като и каза, че той не е толкова добър като Лейла и ще попилее всичко, ако не стане да говорят. И много мъчно ми стана за него, когато от цялото си сърце я молеше да престане да му причинява такава болка, да приеме най-сетне жената, която обича, но желязната лейди си знаеше своето, беше решена тя да определя бъдещето му, без да подбира хора и средства. Този Илкер само какъв подляр беше ... Чакам дали тази вечер ще дадат как ще го изхвърли Девин от колата, много ме изкефи в този момент!
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kissing Heart Не само сърчица, и синьо оченце и е сложил Киво на Башак Heart Много се надявам, че като порасне още малко Курт Ефе ще вземат отново участие в спасяването на костенурчетата под егидата на МАВИ.
Май на всички ни е много любим 14 епизод Hands Plus1
Цитат
и аз много обичам 14 еп, има една особена енергия и емоционалност

Приятно гледане! Hug

# 589
Направо е страхотна сцената с малката Хюлия.😂 Право в десетката

# 590
  • au bout du monde
Дори не се доближи до края на 1ви епизод 😄

Сега гледах си мислех, че дори с превод емоциите ги усещаш. Преди мислех, че нещо ще се изгуби и няма да е същото. Отново ме плениха. Ако сега попадах за първи път на сериала щях да започна д аго гледам 😍 Сега имах възможност повече да ги наблюдавам,  след като не съм съсредоточена да чета превод. 😁
Гласът на Аслан сменен ли е? 🤔 някак май ми стои по-добре или съм го забравила 😁
Забелязах сандалите на Девин докато беше с шарения гащеризон и нямаше как да не се възхитя на корема й 😆

Девин как се засмя Аслан като я покани да пият чай на пристанището😄
Аслан колко добре я познава и знае че няма да замине. При превода казаха женен ли си и двата пъти🤔 а не женени ли сте? Явно само Аслан питат, но и Девин отговаря.

# 591
Ха, ха и аз забелязах сандалите, а поне 4 пъти съм гледала серията.

Гласът е стар/нов. Виктор Танев озвучава всички сериали на Къванч излъчени в България т.е всички които е снимал. За пръв път имаше друг актьор сега в първия сезон, но добре, че се коригираха.

Обаче много кратка ми се стори тази серия. Но пак на интересно място свърши. Утре може би ще бъде малко по дълга.

14 серия много я чакахме / те почнаха почти последни сезона/ и въобще не ни разочароваха. Още веднага се забеляза и промяната в стила на обличане на Аслан и Девин.
Има и много препратки към първия епизод.

# 592
Добро утро! Coffee

Току що  изгледах втората серия.
Много са ми свежи сладките заяждания м/у Аслан и Девин.
Лафовете с момчето от хотела също ме изкефиха
-"Ти си голям късметлия!
-Сине, учил съм за това"
-"Няма да си тръгне, нейната система е друга"

Серап, само как го манипулира Джихан
-"Няма да свидетелстваш за Девин, ще свидетелстваш срещу Сойкан"
На сватбата също бяха много сладки. Уж за малко...Не могат един без друг.
А тая Хюлия е не мога да избера думи да я определя....чудовище.
Ама и Лейля не си поплюва, добре я нареди.
Джихан й обеща на Хюлия, че до края на деня ще говори с нея и го стори.

Обичам техните щастливи моменти

Имайте, прекрасен ден!

# 593
Добро утро, момичета!
Прочетох ви с интерес!
Благодаря на всички! Hug
Айре, няма проблем! Ще се радвам! Wink

Фенче, и аз съм така с партньорките, даже ми е интересно да ги видя и с други актьори.

"Шахмаран" много ми харесва, не знам защо ме се чудих толкова дълго!
И понеже днес в нашата тема имаме конкурс за  най-неизвестна снимка на нашия любимец, ровейки, попаднах на това.

Сцената с малката Хюлия и на мен много ми хареса. Обяснението за любовта беше много сладко!
Имайте прекрасен ден! Hug

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 10:53 от NeZ_9

# 594
Добро утро в този пореден горещ юлски ден Nature Low BrightnessNature Low BrightnessNature Low Brightness
Толкова хубава серия, диалози, игра, емоции във всички палитри......

Девин и Аслан - напълно съм съгласна с Пепи(не съм ви чела по време на онлайна, аз го изгледах през лятото първи сезон и после ви открих по време на 2 сезон), че паралелите с първи епизод са безброй, но разбира се вече подплатени с изпитани чувства.........
Аслан добре познаващ Девин, използва в своя полза похватите й в психологията, но играта никога нямаше да бъде спечелена от него и той го знаеше още от първата им среща.
Малката Хюлия им показа за пореден път, че са двама влюбени, които й да бягат и да потъват, пътят им е просто един.

Сватбата и настаняването при възрастните - вече не са деца, свободни, чисти, а обременени от болка, наранени от близките си, притиснати до стената и борещи се с чувствата си......... Колкото и да бягаше Девин, скритите погледи, връщаха обичта в сърцето й като вулкан, бягаше наистина от НАС ❤,  Аслан вече разчиташе и разбираше чувствата й.......успяха да си откраднат един миг, един танц, една прегръдка, един миг забрава........

Хюлия като че ли в първи сезон просто загатна на какво е способна, а сега като хала със страшна сила минаваше през децата си, нараняваше ги със страховете, които тя беше посяла в тях, за да ги манипулира.
Джихан - винаги търсещ удобрението й и обичта й, дори сега изправил се срещу нея, си открадна целувка, трошица, но
Лейля - мълчанието, подтискането,  я доведоха до най-големия й страх, да не причини това съществуване на собствените си деца;
Аслан - най-голямата му грешка, че се влюби в Девин. Жената, която успя да й го отнеме и която ще ще да провокира сама да го изостави, след като разбере, че няма шанс да бъдат семейство.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 10:36 от Daniela Gospodinova

# 595
  • au bout du monde
Аз нещо не успях да схвана обяснението за любовта с шоколада 😆 нещо май се разсеях или превода не беше ок.
На някои места не разбирам какво искат да кажат, сякаш няма смисъл 🤔

# 596
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Електричество тече между Аслан и Девин, когато са един до друг.⚡

Аслан излезе по голям психолог от Девин тук 😛 Дани и ти си права обаче, нямаше как да спечели срещу нея. Тя просто го обезоръжи и го накара да забрави всичко, на което са го учили, така както му каза още в първия сезон.

Друго, което ми направи впечатление снощи, че два пъти даваха Девин как много пие алкохол.Интересно ми е как ли драгия турски зрител е възприел тези сцени 🤔

И разбира се страшно много ми хареса отново "Кажи ми нещо хубаво -ние". Рефрен, който преминава през целия сериал в противовес на "семейството, където всяко зло се прави с добри намерения"

Като гледам една цяла серия ще бъде три наши. Горе долу до към края на септември ще си ги гледаме.

Фени, права си, когато пуснаха Шахраман още не беше почнал нашия сериал, но не можах да го довърша, а сега пак съвсем. Както писах това си е мой проблем не е в сериал или филм. Единственото изключение е Берен, която съм гледала във Фатмагюл и после в Кьосем и първата част на Дар. Първите две ги гледах, когато следях сериали само по телевизията, а Дар го почнах след като се присъединих тук, но моя проблем и тук се намеси и не успях да продължа.
Следващата партньорка ще зависи най-вече от сценария според мен. Поне до сега няма слаб избор и в това отношение можем само да сме доволни.

Хубав ден ви желая 🤗 🤗 🤗

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 11:25 от pe04

# 597
  • au bout du monde
Девин пие много алкохол от самото начало 😁 и Аслан също. Честно казано в друг сериал не съм виждала толкова много да пие двойката и да се забавляват. Аслан и Девин са изключение от всичко. Европейци 😉 определено заради модерните им виждания може да не се харесват на всички.

# 598
А пък Аслан отлично я подкрепяше в това отношение 😂

# 599
Привет Hug
в Италия  рейтинга се е увеличил Hands Plus1
#TheFamily - 1.926.000/ 21%

имам малко работа, ще пиша по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт