💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 115

• 32 406
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
много къси сериите........
аз пък сравнявах с нашия превод Wink
гледах на рекламите беше 1:0 за Фр, сега прехвърлям, испанците вкарали 2 гола Flushed

лека вечер!

# 571
И с това съм съгласна 👍 наистина много къси серии.
Но поне тази завърши добре, като остави въпроси и подържа интереса.

Бях забравила за Илкай, ей, голяма гад.

И Хюлия, бяха я гримирали много подходящо, с тази черна линия около очите, много добре се съчетава с образа й.

Слончето Девин го сложи, за да не забрави, но после Аслан го изтри.
Въртят ми се някакви мисли по този повод.

Накрая много ми хареса как Аслан нарочно изразни Хюлия.
И колко беше сигурен, че на другия ден с Девин ще се върнат в имението.

# 572
Айре Heart Eyes друго си е с Виктор, да! С него сме си свикнали, а и повече отива на героите на Киво, не е като на 60 годишен. Стори ми се, че и на Девин е друг гласа, но може и да бъркам, толкова месеци минаха Tired Face
Цитат
много къси сериите........
аз пък сравнявах с нашия превод Wink
Вярно са много къси, и с тези реклами ... А превода този път е доста по-добър и се доближава доста до нашия, поне /за сега / не забелязах да има нелепи фрази, само объркаха фамилията на Мурат Далкалъч, ама нейсе, явно този път не са бързали толкова Smile Аз също си пуснах оригиналната серия и ще си го изгледам целия Smile
Да, видях, че Испания водеше, дано е още така, няма да гледам, така или иначе ще науча утре резултата от татко, Аслан ми е по-интересен Stuck Out Tongue Winking Eye
Пепи, ами Аслан много добре познава майка си и знае на какво е способна, особено за да премахне Девин, затова я и обвинява.
Цитат
Сега се сещам, че Аслан за втори път, след стрелбата на сватбата, съвсем открито обвини Хюлия, че тя е дала видеото.
Да, сигурен беше Аслан в любовта им и, че ще успее да си я върне, и така и щеше да стане, ако Ергюн и Хюлия не я бяха прецакали толкова жестоко. Оф, още не мога да приема, че Девин прости на Хюлия такова нещо. Той и Девин познаваше много добре, но това ще го видим утре след играта на табла. Аслан също беше много прав, че той е не по-малко съсипан от загубата на детето им, но няма лукса да покаже слабост и болката си. Не знаеше изобщо какво е преживяла Девин обаче през тези 2 месеца ... Супер ни е сериала, много му се кефя отново. Хайде, лекинка! Hug

# 573
  • au bout du monde
Изгледах епизода , добре че мога да превъртам рекламите 😁

Как хубаво подразни Хюлия 😄

# 574
Добро утро, момичета! Coffee

Аз, както ви казах, снощи си гледах мача. Бях за испанците, тъй че съм доволна!
Дали не се е родила нова звезда на футболния свят....16 годишният Ламин Ямал, който вкара втория гол.

Тъй като се събудих рано си върнах серията и я изгледах.
Колко е яко, че е на голям екран. Аслан и Девин са още по-красиви.
Сериите са кратки, така е, тамън се захласнеш и серията свършила, но и така става.
Странно, но дублажа изобщо не ме подразни....супер си е.
Ах тоя Аслан, колко ми е хубав на голям екран. Като държеше речта, голям красавец...направо се разлях!
Как само се подразни и стисна юмрук, когато журналята подеха темата за жена му. Много естествено го изигра.
Девин е като да не знае на кой свят се намира. Серенай, много истински изигра мъката на Девин. Правилно замина. Наистина й трябва усамотение, ама Аслан не мисли така. Много ми харесва как представят любовта и премеждията през, които преминават. Сцените им са много силни. Много ме изкефи Аслан как затвори хотела само за тях двамата. А само с каква походка се появи ...а бе, много е секси и готин.... страхотна визия и форма има Киво в този сериал.
А Тургут колко ми беше сладък като започна да се оправдава, че разсъждавал на глас.
Тая Хюлия е голяма гад, как пред нищо не се спира бе!
Малко се отнесох, ако се сетя за нещо пак ще пиша.
Ааа, ще мина по обяд да ви донеса рейтинга в Италия.

Пепи, не съм ходила в Италия, ама покрай моя "италианец" (Джан), съм се ровила във всякакви италиански сайтове и съм им разучила всички порядки.

# 575
  • au bout du monde
И на мен ми харесва на голям екран да ги гледам. Още по-красиви са ми.😍
Аслан винаги стане ли въпрос за Девин и добива един заплашитешен вид 😃 само като чу, че е напуснала града и веднага след нея хукна.

Какъв господин? - Един много красив 🤣🤣🤣 страшен отговор 😆

Мен сериите ме устройват. Нямам много време и ми е идеално преди лягане.

# 576
Добро утро, момичета !
Виждам,че сте започнали да гледате "Aile"по btv.
И аз бих искала да ги видя на голям екран. Със сигурност е различно!
Аз съм на вълна "Sahmaran"-Серенай е разкошна!!!

Нося ви малко гледки  от снощи

И две кози Joy

Имайте прекрасен ден! Hug

# 577
Здравейте и от мен.
И аз снощи посред нощите си ги върнах, уж само да им хвърля едно око, а то какво стана, какво ударно начало на втори сезон, хвърлиха ни в дълбокото - интриги, борба за власт и какви искри от любов хвърчат........

И Аслан и Девин в бяло - прекрасни, излязли от една кървава вечер, белязала ги завинаги, търсещи ново начало и лекуващи раните си сами....... Девин, как си беше наложила да се откъсне от всичко, от любовта, от Аслан, налагаща си всякакви причини за раздяла, но навсякъде къде осъзнато, къде не, търсеше и виждаше Аслан. Как трепна само като го видя на лаптопа, но успя да запази самообладание и затрупа адвокатката с хиляди доводи, но любовта й не може да изчезне или да я изтрие.........
Аслан дал й време, но наблюдаващ отстрани и чакащ за знак.....заел се отново със семейните дела, опитващ се да сложи ред сред хилядите претенции на майка си, чичо си и готовия за отмъщение Джихан.

Срещата им в хотела, толкова истинска, толкова жадувана, как всеки изучи другия за секунди..... но болката още тупкаше  и напомняше със страшна сила, а и капаните от Хюлия бяха безброй, на колко фронта работеше само.

Много кратки са сериите за мен и ми се губи цялостната същност и идея, която е заложена в епизода. 
При превода тук бяха написали Измир, а си бях наумила да напиша, че всичко започна в Урла тъжно, но приключи щастливо вече като истинско семейство пак там.
п.с. Аз винаги съм ги гледала на голям екран(споделям си ги от телефона или лаптопа на тв), но пък се радвам за вас, че сега имате тази възможност.

# 578
Рейтинга на Семейството в Италия

Красиво : 2 259 000  зрители, равно на 19,9 %;
Черна любов : 2 033 000  зрители с 19,2 %.
Семейството : 1 588 000  зрители със 17,4 % дял;
The Promise : 1 346 000  зрители ( 16,8 %);
Следобедни пет новини : 1 078 000  зрители с 13,7 % дял.

# 579
Привет, дружки! Hug

Жаки, Ками, Дани, Нези, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart Хареса ми!
Нез, специално за снимките, много е красиво! Разсмя ме с последното за козите Smile Изглеждаш прекрасно!
Наистина са много красиви Аслан и Девин 2 - ия сезон! Heart

Дани, радвам се, че се появи отново, обичам да те чета! То и аз го имам записан Айлето на отделен хардиск / флашка с 4ГБ не ми стигна / и мога винаги да си го гледам на голям екран, ама по тв- то някак ми е някак друго Smile Така едно време, като пуснеха някой концерт на Куин моя мъж ме бъзикаше, че го имам на видеокасетка, ама друго е усещането да знам, че не гледам сама, та така и със сериалите Stuck Out Tongue Closed Eyes Вярно е, че с тези къси серии се губи замисъла, но в света така се излъчва навсякъде, никой не прави серии по близо 2ч.30 мин., това го има само в Турция. В едно интервю си спомням, че колеги чужденци не са вярвали на Къванч за продължителността на серия колкото един игрален филм.
Жаки, благодаря за рейтинга! Kissing Heart Ами ... Дали знаеш, този Красиво / не го зная / и Черна любов в какъв час ги дават ? Да разберем дали е заради неподходящия час на излъчване, а и тези двата вече си имат публиката, ясно е Thinking
Имайте хубав ден, макар и много горещ! Hug

# 580
Фенче, ето:
13.44 часа Красиво (Св. 33 - Еп. 245)Сапунена опера (28')
14.12 часа Черна любов (Св. 1 - Еп. 157)Сапунена опера (34')
14.46 часа Семейството (Св. 1 - Еп. 3)Сапунена опера (61')

# 581
  • au bout du monde
С малките епизоди ще се загуби ефекта от финала на оригиналния епизод. Ареста на Девин ще бъде вероятно началото на 3 еп 🤔

# 582
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Чета ви разбира се. Мачовете са си мачове.
Снощният беше много добър.
Довечера ще видим другия финалист.
Но който и да се класира за финала в неделя,
испанците заслужават купата.
Дружки,  не мога да гледам бг тв,  и преговор на втори сезон,
по този начин, по който започнахте, няма как да правя.
Слагането на резюметата, според мен, е безсмислено.
Те са за цял епизод, а с накъсването на сериите
се получават малко по-други акценти.
А и резюмета на преговор, според мен,
не би трябвало да са в стил какво ще се случи,
а какво вече се е случило в дадения епизод.
Ще ми бъде интересно вие какво резюме бихте написали 
И да си призная, повторения, преговори рядко правя.
Най-вече веднага след завършването на сезона,
както направих със Семейство.  Сега вече я нямам тази тръпка.
Единствения сериал, който гледам за не знам кой път е ЗП.
Сега съм в началото на еп. 10.

Приятни занимания, дружки!!!

# 583
Жаки, много ти благодаря! Kissing Heart Значи не е от часа Thinking Ами да се надяваме да ги заинтригува с всяка следваща серия.

Ками, най-вероятно така ще е, горе-долу една серия я цепят на 2 епизода и половина.
Нези, ти гледаш 1 сезон на Шахмаран ли ? Защото 2 сезон още не е излъчен, щеше да е през август Thinking И аз го чакам с нетърпение. А сериала на Серка " Благодаря, следващия " ще има и 3 сезон.
Диве, и аз искам купата да вземе Испания! Дано!
За резюметата си права, няма смисъл. А Семейство мога да го гледам сто пъти и няма да ми омръзне, също както КГ, най- любими са ми.

# 584
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Цял ден се мотая и не стигам до тук 😂

Нези, изпревари ме, щях да те моля да качваш морски снимки, че при мен жегата е такава, че няма спасение.
Серенай е разкошна с тази коса в Шахраман, но аз успях само три епизода да изгледам. Не беше моят сериал този, сега пък след Девин сигурно съвсем няма да стане. Но това си е мой вечен проблем, да гледам партньорките на Къванч после с други.
Джаки, отново благодаря 😍
Аслан, специално за теб..и Девин 😀

Фени, вярно е Аслан много добре познаваше майка си, но сега това "ти" вече като че ли придоби по различно звучене, защото ако в първия сезон той имаше някакви колебания и дори манипулираше Девин,сега твърдо реши  да бъде не само честен към нея, тя стана основния му прериотет.
Обаче имам един въпрос към вас, това, че Аслан беше оставил Девин на "спокойствие" два месеца и се задейства чак, когато тя си тръгна от Истанбул дали беше правилно. Опитвам се да се поставя на нейното място, със сигурност не бих искала да го виждам, но пък от друга страна човека, който казва, че много ме обича не се интересува.... 🤔
То затова си ни е толкова хубав сериала, защото ситуации, в които изпадат героите са си много истински.

Дани, отново да кажа, че много ме е яд, че липсваше по време на онлайна.😍
Писането ти ми напомня на това на Ваня/ поздрав за нея ако ни чете/ . Искам да кажа, че много ми харесва.
Всъщност ти четеше ли ни тогава или след това ни откри.

Ками, вярно, че ареста ще отиде към третата серия, но на мен снощи лично ми хареса момента, в който свърши серията.
Поне ще го има всяка вечер, така ще компенсира.
Диве 🌹

Хубава вечер, момичета 🤗 🤗 🤗

Общи условия

Активация на акаунт