💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 6)

• 43 348
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Тази вечер съм team Софи и Тишо или Ели и Данчо. Само да не са Михаела и Венци 🤞🏻

# 601
Отвратително, лиготия та дрънка.
Не знам защо трябва да ни натоварват с това.. да се върна май поне след час, а .. белкем видя нещо интересно, въпреки че то с тези победители..
разочарована съм мноооого.

# 602
Светли как се е барнал с костюм ,Венци му пее "господин директоре" Joy

# 603
И на мен ми е тъпо това "подкрепяне"

# 604
В предишните сезони имаше ли го това да влизат изгонени участници?
Забравила съм, нo в момента това ми е тъпо и без интересно.

# 605
Аз умишлено не съм ровила за да не знам кои са победителите и ще стискам палци за Софи и Тишо . Не са ми фаворити ,но просто няма  кой друг да  подкрепям.
При Ели и Данчо ме е яд да  гледам той как се държи с нея, а тя с какво щастие приема да е изтривалка.
Мишето и Венци ми бяха фаворити до средата на предаването, но губят точки в моите очи заради коалицията. Необяснимо ми е как се събраха с топ злобарите Йоана,Румчо ,Марго и Крис ,но сега като ги гледах как се прегръщат явно са си един за друг. Не напразно хората са казали " кажи ми кои са ти приятели за да ти кажа кой си".

# 606
Доглеждам епизода от вчера.
Ами с право Петър и Галена отпадат. Бяха най-слаби в последните игри. Нямат място на финала.

Надявам се някой от участниците да влезе пак в темата и да го попитаме дали си виждат времето, с което финишират, за да се спрат с тези спекули, че си нагласяли времето. Аз съм сигурна, че не е така и всеки от участниците знае с колко финишира. Не ни го показват на нас, защото трябва да има изненада в края на епизода. Може би и на някои игри не им дават да коментират помежду си време/точки или за каквото там играят.

Диалектите са богатство на езика.

Пускам новия епизод Simple Smile

# 607
  • София
И в трите двойки виждам плюсове и минуси.
Бих се радвала повече за Мишето и Венци и Софи и Тишо, ако спечелят. Мишето имаше неприятни изказвания, особено за ястието на бабата на Венци. Венци не е под чехъл, тя само си говори глупости, но прекалява понякога. Намирам ги Един за друг, не им пречат на отношенията нейните изблици.

Софи и Тишо се представят добре и са готини, но той се държа недопустимо (за мен) с бънджито и още няколко пъти. Преминава границите, особено с това сърдене с дни за някаква игра. На Софи ѝ влияе, хубаво е да поработи над това Тишо.

Данчо - физически се представяше добре, но ако при Тишо е понякога потискането. на жена му, при него е ежедневие. Чак накрая започна да оценява жена си. Едва ли ще е трайно. Много са зле и на игрите с въпросите, ако имаше още такива игри, щяха втори път да отпаднат. Така че не ги намира за толкова комплексни като другите две двойки, но и те да спечелят, нямам против, заслужено са на финал.

Който си вземе играта днес, да са му честити парите.

# 608
# 609
В този сезон имаше ли я играта със свекървите?
Ако Мишето изгшеждаше по друг начин, нямаше да съм против тях.
Просто чисто визуално като я видя и направо ми е като двойник на човек, когото не понасям.
Тихомир пък без да ми напомня на някой, който не понасям, усещам, че е човек, когото не бих понесла.
За другата двойка няма смисъл да мисля. Те са ми напълно далечни от моя свят.
Ако може Венци и Софи да спечелят играта като двойка - за тях съм 😂

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 20:58 от Лайкa

# 610
Нямаше

# 611
Този Данчо е ръб отвсякъде! Двамата с Ели не са ми приятни. Имаше по- заслужавящи да са на финала

# 612
Малко е тъпо решение да са там другите двойки при такова явно разцепление на “коалиции”.

Не е готино и поведението на отпадналите спрямо София и Тихомир, водещите ги представят, кликата на Кристиян, Светослав и Румен дори не пляскат, гледат печално. Тъпо е.

# 613
Ама това много тъпо - всички с тениски миша и венци...
От мен имат не, голямо НЕ!
Вече не съм убедена, че искам да гледам.

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 21:43 от *Биле омайно

# 614

Не е готино и поведението на отпадналите спрямо София и Тихомир, водещите ги представят, кликата на Кристиян, Светослав и Румен дори не пляскат, гледат печално. Тъпо е.
Да и се изправиха всички от другата страна на пейките. Дебили, не се прави така.

Общи условия

Активация на акаунт