💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 6)

• 43 344
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
И на мен не ми се гледа, като знам кои са победителите. Трябва да намерят начин да спрат това изтичане на информация.

Иначе това е първият сезон, който гледам изцяло и ми допадна, с малки изключения.
Яд ме е, че Галена и Петър отпаднаха, но нямаха никакъв шанс на последните две игри.

# 586
Харесваше ми лекия грим на Галена по време на игрите, както и облеклото, а сега, излизайки, пак си направи този черен грим, придава и фолк вид.
Скрит текст:

# 587
И да не знаеш кой е победител, не е много трудно да се досетиш,  много е прозрачно тази година. Единственото попадение за мен е Мария Игнатова като водеща. Според мен всички двойки са фенове на фолк "културата"

# 588
И да не знаеш кой е победител, не е много трудно да се досетиш,  много е прозрачно тази година. Единственото попадение за мен е Мария Игнатова като водеща. Според мен всички двойки са фенове на фолк "културата"

Не се досещам кой може да победи.

# 589
Не може да мине простотията и негативизма на миналата година и нагласените победители. За там си беше очеизвадно просто, най-незаслужилата двойка спечели.

# 590
  • София
Този сезон не може да се мери с предишния, нито се крадоха такива колосални суми, нито имаше явно бутане, въпреки че да оставиш някой като духче, а други направо да ги изриташ си е вид бутане, но  както и да е...
Не беше лош сезона, другата седмица няма какво да гледаме...
Довечера, много ясно съм от агитката на Мишонови! PartySunglasses

# 591
Коалицията, дори Кики и Емо и Дарето и Денис са с тях

Вчера малка дъщеричка на Марго и Крис навърши 2 годинки, а те са в ролите на Красавицата и Звяра

# 592
И аз се изненадах за Дарина и Денис, все си мислех, че са по-близки с останалите ама явно има промяна.

# 593
  • София, България
Еййй Марчето как се е барнала с розов плюшен гащеризон Grinning

# 594
Еййй Марчето как се е барнала с розов плюшен гащеризон Grinning

Нали ? Като от някой филм от 80-те, ама й отива 🙈

Като цяло много цветно я обличаха, не винаги ми харесваха комбинациите, но тя носи дрехите с такава лекота и усмивка, че нито в един момент не е изглеждала зле.

На мен повече ми правеше впечатление, че май има силиконов бюст и на фона на слабата й и дребна фигура ми избождаше очите 😅

# 595
  • Stockholm
Въпреки че победителите са ясни, се надявам Данчо и Ели поне да са втори. Данчо показа доста добро стратегическо мислене в игрите. Дори си взе поука и трудно, но се опитва да прави комплименти на жена си в последно време Joy  Другите две двойки са ми неприятни.

# 596
.... Еми те 90% са МиВ. Това е страшно демотивиращо за останалите. ...
Нали няма гласуване на финала? Тогава какво им пука кой за кого "вика"?

# 597
Професор Кики и Емо, кога оспяха да станат толкова близки с перничани Joy

# 598
  • София

И аз не съм разбрала кой ще спечели.
Тази година ми харесва, но само някои игри бяха доста тъпи...еднообразни и сякаш леко нагласени за да може слабите да ги изтикат до финала.

# 599
Ама тази Ивана много красива!
Направо в малкия си джоб ги слага другите мадами. Хем са с по десетина години по- малко.

Общи условия

Активация на акаунт