💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 6)

• 43 316
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Явно е разрешено ,Софи също придържа така. Може би щом не пипат тухличките с другата ръка не е нарушение

# 646
Загубиха ме тотално за следващите сезони! Такова дъно удари само Биг Брадър на времето. Злобни и прости участници, слаб сценарий и тотална липса на професионализъм.

# 647
  • София
Изненадващо си беше, че Ивана и Ивайло подкрепиха Мишето и Венци, както смяната на гласа на Дани и Петя.

Марго е ужасна, нея и Йоана не ги понасям. По принцип беше права, Тишо мамаше и трябваше да ги върнат от начало, но така ѝ се изкривява лицето от злоба, че е неприятна за гледане.

# 648
Доста напрегната е играта ! Самата аз се затаявам дъх и се изнервям като паднат тухлите , пък какво остава ако бях аз там да играя ! Тук със сигурност се искат железни нерви и страшно спокойствие !

Публиката е напълно излишна , или ако толкова държаха да имат публика , поне на бяха ги сложили в друга стая и да гледат на телевизора / екрана , а не така да им пречат директно и да ги разсейват играчите !!!

# 649
Публиката е допусната там съвсем умишлено. Продукцията не са идиоти,знаели са че ще се подкрепя основно една двойка и са искали като за последно да запалят зрителите

# 650
Дано има и медицински екип наоколо, че ако Марга*ита си прехапе езика ще се натрови Joy

# 651
На Тихомир май не му влияе, обаче ми стана жал за Софи. Усеща как коалицията ги чака да се провалят и това я напряга и разтройва

# 652
Нямаше ли да е по-добре, ако взимат по-малко тухли на няколко пъти, отколкото толкова много наведнъж и накрая нищо?

# 653
  • София, България
Ее нямат право. Регламентът е да пренесат определен брой наведнъж Simple Smile

# 654
  • София
Нямаше ли да е по-добре, ако взимат по-малко тухли на няколко пъти, отколкото толкова много наведнъж и накрая нищо?
Такова е условието, не си го измислят те
.то можеше по 3 тухли да носят..

# 655

Такова е условието на играта , три пъти , като и трите пъти са различни бройки тухлички .

# 656
  • Пловдив
Не мога да повярвам, че са толкова злобни, не ги ли е срам... и тези хора ще възпитават деца.

# 657
Нечестно е тази игра да се играе пред зрители тъй като изисква концентрация.
Софи и Тишо много усещат негативизма към тях и това им влияе. То е ясно кой ще победи.
Може ли на финал да дадат толкова тъпа игра? Изложиха се накрая.

# 658
Маргарита е отблъскващо отровна! Как се радва и ръкопляска, когато Тишо и Софи изтърват тухлите. Жалко ,че предварително се знае победителят

# 659
Разбирам.
Това с условията съм го пропуснала.

Общи условия

Активация на акаунт