💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 6)

• 43 359
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
В сряда вечер видях Галена и Петър на една постановка във Варна. Бяха много притеснени, Пешо беше като домат червен 😁
В днешната игра и аз мисля, че те ще си тръгнат

# 541
А защо и Ели и Йордан са финалисти? Няма ли да има гласуване?

# 542
Само Михаела ли е единствената двойка от целия сезон , която нито един път не беше на телевизора и за спасяване ?

# 543
Няма. Последните отпадат директно

# 544
Да, само те не са били
Само Михаела ли е единствената двойка от целия сезон , която нито един път не беше на телевизора и за спасяване ?

# 545
Не бяха ли още в началото срещу Галена и Петър и нямаше отпадане?

# 546
  • София
Мишето и Венци бяха срещу Кики и Емо. Те тогава си казаха, че вече ще внимават със залозите и ще са по-нахъсани, както и че няма да допускат повече да са на телевизора.

# 547
Ауу Света Галена ще си тръгне най накрая. Ако трябва да избирам между плямпало(обаче забавно) - Мишето и мрънкало и превземка - Галена, избирам сто пъти първата.И водещите влюбени в Галопешеви. Най-обикновени хора, нищо особено.
Чакам на финала Венци и Мишето.
Много скучни игри тази година, пропуснали са най-интересните.

# 548
Михаела играха с много ниски залози и си бяха винаги в средата на класирането. Май не са били номинирани.
Миналата година някой  пишеше, че най-печелившата стратегия е да играеш с 1 лев, все си в средата.

# 549
  • София
Много неприятен човек таз Галена...с приятел като нея врагове не ти трябват. Няма да разбереш как ще те предаде заради "принципи," И това огромно желание да изглежда добра в очите на хората...усеща се фалш...и преиграване...многоооо

# 550
Финалната игра тип Тропически Сезони ли е? Joy
Надграждат пак…

# 551
ЖДНБ , половината клакьорки утре са с тениска с надпис "Мишето и Венци " Joy

# 552

Не, просто ги оставиха.

# 553
Забравих да отбележа хубавото този сезон. С това предаване никога така не съм се смяла както с Дилян и Денис. Имаше много сладки моменти с половинкоте им. И Иво сървайвърски ме разсмиваше,а сега и Данчо. Приятно ще е утре като за финал.

# 554
  • София
Доволна съм от финалистите. Харесвам Галена и Петър, но толкова им бяха силите и им дойде времето, не са за финал.

Общи условия

Активация на акаунт