💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 6)

• 43 357
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Няма да мога да гледам финала утре, надявам се някъде на запис след това.
Поне тази година няма нагласени победители , много по приятен е този сезон, и си струва да се гледа финалът.

# 556
Стискам палци на Тишо и София

# 557
Стискам палци на Тишо и София

Аз не стискам палци за никой, защото зная кои ще са победителите. Но и на мен ми хареса сезонът, не бях гледала предаването до сега, но ще го гледам за вбъдеще. Само не ми хареса тази игра със студения дъжд, много беше трагична и ужасно натоварваща, особено със сплетените като за последен дъх прасти на ТиС.

# 558
  • София, България
Ох чак Емо беше на път да се разплаче. Много кофти момент Sad

# 559
Може и да бъркам ,защото бързо смениха кадъра, но ми се струва , че това ще е финалната игра

Тук я играят шошите от по-миналия сезон

# 560
За следващ сезон май трябва да напишат, че освен влюбени, двойките трябва да са и атлети. Сякаш с тези физически игри се изгуби идеята на предаването.

# 561
Имаше една игра от 3 ти сезон, на която много се смях. Мацките бяха затворени в някакъв рейс и обясняваха на мъжа да намира някакви предмети.
Толкова забавно беше, нищо общо с сегашните тежки игри.

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 06:14 от sourit

# 562
# 563
Не се е изгубила идеята на предаването,
Елизабет не е знаела, че може да скочи с бънджи, или да скача по автомобилни  гуми и въжета на 35 м, но благодарение на любовта, паметта към баща и пример за детето  надмогна себе си.
И ако са сами там горе, половината няма да се осмелят да ги направят тези неща.

# 564
Доволна съм от финалистите. Харесвам Галена и Петър, но толкова им бяха силите и им дойде времето, не са за финал.
Отпаднаха ли, че не гледах?
Кои остават на финала утре?

# 565
Доволна съм от финалистите. Харесвам Галена и Петър, но толкова им бяха силите и им дойде времето, не са за финал.
Отпаднаха ли, че не гледах?
Кои остават на финала утре?
Петър и Галена отпаднаха.
На финала отиват София и Тишо, Ели и Данчо и Михаела и Венци

# 566
Аз съм доволна от развоя днес. И трите двойки-финалисти са ми симпатични. Да не повярва човек, че Елизабет и Йордан във втората част на предаването станаха толкова силни и то сякаш без подпиране от продукцията, както беше с Иван миналия сезон. Колкото и да ме е дразнила Галена, те с Петър бяха една от най-хармоничните двойки, които изобщо съм виждала и отношенията им са за пример. Дано да имат скоро дете, както си пожелаха накрая на епизода. Сезонът на моменти ми беше малко скучен, но все пак доста повече ми хареса от миналия, когато на моменти се изприщвах от решенията на продукцията и от нахалството на някои двойки и на водещите.

# 567
ЖДНБ , половината клакьорки утре са с тениска с надпис "Мишето и Венци " Joy
Е това вече е прекалено
Играят три двойки.
Пред публика  която явно изразява предпочитанията си

# 568
Ели и Данчо, кой би повярвал? Ние ги подценявахме през цялото време, а те до финал стигнаха.

# 569
  • София
Те отдавна да са си заминали, ако не ги бяха направили духчета и ако другите двойки не ги спасяваха 2-3 пъти с цел да им бъдат бушони за понатам. На игрите с въпроси никакви ги нямаше, но на силовите се активизираха, най-вече под командването на старшинката Йордан... Той дава наставления ,а тя изпълнява. Като цяло скучни, но додрапаха до финала.

Общи условия

Активация на акаунт