На море в Турция - тема 83

• 62 281
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Някой с инфо за полета от днес в 8.10 дали вече излетя от България?

Здравейте, според страницата на летище Сф - все още не е излетял .

# 211
Да, това го видях. Ние го чакаме да дойде, за да ни върнат с него.

Здравейте, според страницата на летище Сф - все още не е излетял .

# 212
Много лошо тази година започваме със закъснения на самолети. Като се прибирахме на 26 май, полета ни трябваше да бъде в 9:50 от Анталия. Около 7 бяхме на летището. Много народ, много полети. Излетяхме в 11:30. Пак не е много, като гледам сега какво става. Дано да се качите по-скоро!

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 15:40 от Daniela_Nikolova78

# 213
Ние сме още в хотела, но тези които е трябвало да излетят направо не знам.
Много лошо тази година започваме със закъснения на самолети. Като се прибирахме на 26 май, полета ни трябваше да бъде в 9:50 от Анталия. Около 7 бяхме на летището. Много народ, много полети. Излетяхме в 11:30. Пак не е много, като гледам сега какво става. Дано да се качите по-скоро!

# 214
  • Пловдив
Когато започне сезона сега от юни е така.Предпочитам да чакам на летището където вероятността за закъснение на полета не е чак толкова голяма.Може да си вземеш нещо за хапване,да идеш до тоалетна и да се разтъпчеш малко .А когато си в автобус щеш не щеш чакаш затворен вътре с 50 човека може и с часове на границата.

# 215
  • Пловдив

Излетял е в 17.15

# 216
Има ли обещетение за чартъри от и до Турция?

# 217
Има ли обещетение за чартъри от и до Турция?
    има,пазете си билета

# 218
  • Beyond the Frontiers
Технически проблем със самолета. Излетя.
Не съм много сигурна, че при технически проблем дължат обезщетение.
На туристите в София са раздали сандвичи и вода. Демек по правилата са се погрижили и трябва да го отчетем.
Друг е въпросът, че си е много неприятно. Сега ще пристигнат по нощите.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 08:19 от Galactic Voyager

# 219
  • Варна
kontesa Maria, вие на обяд как сте още в хотела? Кога ви известиха за закъснение, че не са ви вземали по планираното време за трансфер?

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 19:15 от eli70o0

# 220
То вече е вечер, а ние сме още в лобито. Трябваше да ни вземат в 11.50, от тогава вече не знам колко пъти сменяха инфото.
kontesa Maria, вие на обяд как сте още в хотела? Кога ви известиха за закъснение, че не са ви вземали по планираното време за трансфер?

# 221
  • Пловдив
В кой хотел сте?Поне сте си още в хотела?Интересно дали някой са ги извозили до летището в Анталия и дали чакат там?

# 222
Meylome. Нямам информация. Само разбрах, че от София тръгнаха след обяд, а за Пловдив полета май още не е излетял и са на летището от сутринта.

В кой хотел сте?Поне сте си още в хотела?Интересно дали някой са ги извозили до летището в Анталия и дали чакат там?

# 223
  • Пловдив
Значи проблема не е в самолет.Има нещо друго.Сега видях полета който беше плануван от Пловдив за 13.40 часа още не е излетял.Дават го чак в 22.50 часа.да излети.В този случай хората ще пристигнат утре.Не знам в тоя случай дали могат да търсят обещетение защото губят 1 ден  от това което е заплатено.

# 224
Не знам какво е, но е доста неприятно и аз определено ще подам иск за обезщетение.

Общи условия

Активация на акаунт