На море в Турция - тема 83

• 62 090
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Гледам споменавате контингента в хотелите. За мое голямо учудване на вечерните атракции в Mylome Luxury, водещият поздравяваше на литовски и се оказа пълно с литовци. Даже на допълнителната екскурзия нашето семейство бяхме само българите, всички останали литовци от различни хотели. Представителя също каза, че много се е развил пазара към Литва и набирали персонал с литовски.

# 571
  • София
Скрит текст:
Днес се прибрахме от Белек. Полет 13.45, излетяхме в 14.20. Летището е буквално претъпкано- нищо общо с началото на май.
Бяхме в Регнум ( малко ме е срам,) но не мога да дам пълен отзив- комплекса е огромен.
На плажа не отидохме- харесах ме си един от басейните и на него си висяхме, съседния беше с вълни- там ходихме с детето.
А ла карт ресторант не посетихме- хранехме се в основния ( беше рог на изобилието).
Следобедите прекарвахме на нашия басейн ( бяхме в pearl room- вила с басейн)
Питието вечер пиехме в един и същ бар
Накратко 7 дни са изключително малко за да се докоснеш до цялото разнообразие което предлага Regnum.
Базата за сравнение ми е Gural Belek- прекрасен е, с много по- малка територия и по уютен, може би. От Regnum лъха на лукс, но някак грандоманско ми дойде.

Чоч, отзивът ти ме зарадва, нищо че не е много подробен - септември сме в Gural, Белек. Нямам търпение. Надявам се, че очакванията ми ще се срещнат напълно с реалността. Аз ще сравнявам с Vogue, Бодрум.

# 572
И ние сме септември в Gural Belek и имаме много хотели, като база за сравнение. Каквото и да е, просто имаме нужда от тази почивка Simple Smile

# 573
20.06.2024 23:50    BH Air    8H3021    A319    Antalya - AYT    Scheduled       към авиокомпанията

Днес това седи на сайта на летището. Този полет ни е обявен за 13.40 от Агенцията. Към днес не са ни изпратили друго разписание или уведомление.

# 574
Здравейте. С Емералд сме във Von resort. Предлагат ни екскурзии:
1.  Легендите, само трансфера 35 евро на човек за вечерно шоу. Дали за самото шоу се заплаща такса? Казаха ни, че няма такава. Аквапарка няма да се ползва. Също така, как са цените в магазините там? Струва ми се, че трябва да са по-високи.
2. Турска вечер с вечеря и шоу програма, в някакъв хан,  на 1 час път, искат 50 евро на човек.
Ако някой посещавал, бихте ли коментирали, дали се заслужава?Двама възрастни сме, без деца.

# 575
За Легендите вижте с такси колко ще ви излезе или се комбинирайте с някои ако има желаещи.Няма такса за вход и вечерното шоу.

# 576
За легендите може да погледнете и във Виатор как вървят цените (намирам оферти от 16евро), с трансфер са или както е писано по-горе да попитате за цени на такси на рецепция. Ние също бяхме в Белек с Емералд. Турската фирма се казваше Каланит и за това шоу искаха по 40евро, не мисля че си заслужават.

# 577
Благодаря, момичета. Каланит и при нас. Прочетох постовете на Роже и други потребители. Решихме засега да пасуваме за Легендите. Може би някой друг път. Обаче за турската вечер също имам резерви, подобни гръцка, румънска  бяха под всякаква критика. Човекът каза, че сега за първи път я предлагат след 12 години прекъсване.

И още, ако някой е посещавал тази година алакартите на Вон резорт, моля за мнение.

# 578
  • София
Снощи ММ беше с децата в Белуга а Ла карт във Вон, каза че е било добре, но не уау. Риба меч от основните не е била топ.
Другите ала карти не ги знаем изобщо.

# 579
За трансфери ползваме една фирма, на която име не знам, но мога да дам контакт. Пишете във уотсап  /с помощта на гугъл преводач, ако има нужда/ и се разбирате с човека, за колко пари ще ви закара и върне от точка А до точка Б. Тия малко са прекалири с 35 евро на човек. Последния път, като позлзвахме трансфера от летището до Белек, ни взе нещо от порядъка на 45-50лв за целия бус и си бяхме само нашето семейство 4-ма души.  

Телефон: +90(507)3062806

# 580
Муми, ако сте решили да отиде някъде, според мен, е по-добре да направите разходка с кораб или да посетите някоя забележителност. Цената за турската вечер е много висока, а не вярвам да ви смаят с блюда, напитки и танци.
До Легендите и такси можете да хванете, не е евтино, но ще ви излезе наполовина от цената, която ви предлагат Каланит. А, ако се съберете 6  души, можете да си вземете голямо такси и така ще ви излезе още по-изгодно

Виждам, че са дали и други опции, може и на рецепция в хотела да разпитате, защото в някои хотели има представители на фирми, които осъществяват трансфери.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 18:43 от RFM11

# 581
От втората снимка на мен ми изглежда - ще ползвам хубавата българска дума secluded.  На мен това пък доста ми харесва - особено, ако сте с малко дете/деца - ще си починете добре е ще е по-трудно за лепване на вируси.

Ами да ви кажа, и ние на ваше място бихме си стояли при нашия си басейн.

Чоч, ако имате още външни снимки, можете ли да качите.

А за грандоманско - това усещане от къде идва -  обстановка, отношение на персонала или на другите гости?

Базата за сравнение ми е Gural Belek- прекрасен е, с много по- малка територия и по уютен, може би. От Regnum лъха на лукс, но някак грандоманско ми дойде.

# 582
Скрит текст:
Днес се прибрахме от Белек. Полет 13.45, излетяхме в 14.20. Летището е буквално претъпкано- нищо общо с началото на май.
Бяхме в Регнум ( малко ме е срам,) но не мога да дам пълен отзив- комплекса е огромен.
На плажа не отидохме- харесах ме си един от басейните и на него си висяхме, съседния беше с вълни- там ходихме с детето.
А ла карт ресторант не посетихме- хранехме се в основния ( беше рог на изобилието).
Следобедите прекарвахме на нашия басейн ( бяхме в pearl room- вила с басейн)
Питието вечер пиехме в един и същ бар
Накратко 7 дни са изключително малко за да се докоснеш до цялото разнообразие което предлага Regnum.

Чоч, отзивът ти ме зарадва, нищо че не е много подробен - септември сме в Gural, Белек. Нямам търпение. Надявам се, че очакванията ми ще се срещнат напълно с реалността. Аз ще сравнявам с Vogue, Бодрум.
Gural ми е на сърцето, вярвам че ще ви допадне и на вас

# 583
За кое летище става на въпрос? На мен с този номер ми излиза само полет от Пловдив за утре в 13:40. Излиза на разписание на летище Пловдив ?
quote author=MariaBo. link=topic=1653871.msg48184500#msg48184500 date=1718781602]
20.06.2024 23:50    BH Air    8H3021    A319    Antalya - AYT    Scheduled       към авиокомпанията

Днес това седи на сайта на летището. Този полет ни е обявен за 13.40 от Агенцията. Към днес не са ни изпратили друго разписание или уведомление.
[/quote]

# 584
  • Пловдив
Това е планувано разписание.Утре сутринта ще се разбере какво ще се случи с полетите.Ако излети сутринта на време има шанс после нещата да тръгнат горе долу в график.Но ако се забави всичко отива към чакане незнайно колко.Само едно не разбирам защо агенциите не подържат връзка с хората постоянно и ако има забавяне не ги взимат по късно от хотелите вместо да стоят толкова часове с деца на летищата?

Общи условия

Активация на акаунт