Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...43

• 103 911
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
Жена влюбено към мъжа си:
- Скъпи, от къде се взе такъв красив и умен?
Свекървата се обажда от кухнята:
- Да ти покажа ли откъде?

---

- Комшийке, защо Пешо така реве?
- Ами, излизат му зъбите.
- Ма, как ще му излизат зъби! Той е на 60?!
- Ааа, вчера ги глътна и сега излизат...

----

Две планети си говорят:
- Хванах Хомо Сапиенс.
- Не се притеснявай, ще изчезнат от само себе си...

Joy Joy Joy

# 571
  • София
Един беден момък отишъл при краля и му казал:
- Ваше Величество, простете дързостта ми! Аз съм влюбен във Вашата дъщеря! Знам, че нито съм богат, нито съм от благородно потекло! Но я обичам искрено и чисто! Искам да се оженя за нея и моля за Вашата благословия!
Монархът се трогнал и отговорил:
- Е, добре, младежо! Ето какво ще направим! Имаш право на любовно обяснение не по-дълго от двайсет думи. И ако успееш да трогнеш дъщеря ми - имаш моята благословия!
Премисли много внимателно какво ще кажеш, защото - друг шанс няма да имаш!
Момъкът цял месец обмислял нужните думи. Накрая се явил пред своята избраница и и казал:
- Ти си по-прекрасна от всички пролетни цветя на земята! Пред теб - слънцето, луната и звездите - бледнеят! Стани моя жена!
А принцесата си извадила слушалките от ушите и попитала:
- К'ВО?!

# 572
Купих си крачкомер - пълен боклук!
От нас до кръчмата било 531 крачки, а от кръчмата до нас - 1429!

# 573
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Трябва да започна да живея разумно - тая проклета жега ме кара да осъзнавам, че не мога да отида в ада.

Приятели, хакнат ми е профилът и от него са пращани покани за секс! На тези, които са отказали - извинения! На приелите ще пиша допълнително...

Обява:
Изгубено е зло куче, който го намери, моля да ми прости!

Тия всичките дневни и нощни кремове са ми абсолютна мъгла. Откъде би могъл да знае един крем колко е часът?!

Направих си фалшив профил, за да проверя жената. Запознахме се, пофлиртувахме и така разбрах, че съм умрял преди две години...

- Докторе, лошо ми е...
- Стоооп, спрете аутопсията!

Мъж и жена в леглото. Той иска, тя се оправдава - глава я боли, рано ще става... По едно време мъжът вади пръстен с диамант. Тя:
- К`во? Мислиш си, че ще се продам за някакъв пръстен? За каква ме имаш?! Някаква евтина продажница?! Или малка ученичка... Или палава медицинска сестра?

Прибира се мъж от командировка в чужбина и жена му още от вратата започва да разпитва:
- Е, как беше, разкажи нещо забележително от чужбината?
- Най-интересното беше стриптийзът. Даваш 50 евро и една мацка се съблича пред теб гола на една маса и при това в такт с музика.
- И ти за това даде 50 евро?
- Дадох.
- Дай ми на мен 5 лева и аз ще ти се съблека тук на масата.
Мъжът дал петарката, седнал близо до масата и зачакал. Жена му пуснала радиото, качила се на масата и лека-полека се съблякла.
- Е, скъпи, как беше?
- Абе, жена, кво да ти кажа... Евтиното си е евтино...

# 574
Купих си крачкомер - пълен боклук!
От нас до кръчмата било 531 крачки, а от кръчмата до нас - 1429!

- Aло, отдел рекламации ли е?
- Да, с какво можем да Ви бъдем полезни?
- Ами крачкомерът, който закупих е пълен боклук. От сутринта съм в леглото, а той вече показва 5000 крачки???
- Господине, уредът е наред, но Ви препоръчваме когато мастурбирате да го сваляте или да го местите на другата ръка...

# 575
  • София
УЕФА обяви, че световното по футбол ще продължи докато Роналдо не вкара гол.

# 576
"Ако една жена иска да си намери годеник, тя трябва да излиза винаги весела и гримирана. Ако излиза тъжна и негримирана, всички ще разберат, че тя е вече женена".
Катя, 8 г.

# 577
  • тук, на мястото си

# 578
- Как се казва дъщеря ти?
- Пенка, ама и викаме Бумеранг.
 - Защо?
- Три пъти се омъжва и пак се връща.

# 579
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 580
# 581
Ако един мъж те носи на ръце, целува те от глава до пети, налива ти шампанско, покрива те с рози, отрупва те с бижута... събуждай се веднага! Ще закъснееш за работа!

# 582
Киркор и Гарабед са на посещение в Ню Йорк. Успели да си намерят хотелска стая на седемдесет и осмия етаж в един небостъргач. На третия ден от идването им, асансьорът се повредил. Те се прибирали от близкия магазин с натъпкани чанти.
„Какво ще правим, Гарабед? – запитал Киркор. – Не можем да останем тук, докато оправят повредата…“
Гарабед се замислил.
„Знаеш ли, Киркор, предлагам да тръгнем по стълбището. Ще вървим по-бавно и за да минава времето по-весело, ще си разказваме вицове.“
Киркор се съгласил и двамата поели нагоре. С вицовете (а всеки от тях ги знаел много) изкачването не им се сторило чак толкова изморително.
Когато били на седемдесет и седмия етаж, било ред на Гарабед да разказва виц. Той нещо се умърлушил и казал:
„Киркор, ще ти разкажа един страшен виц. Но много внимавай, да не ти стане лошо…“
„Гарабед, аз издържах да вървя нагоре цели седемдесет и седем етажа, че само от един още етаж да ми стане лошо… Разказвай!“
„Киркор, знаеш ли, май съм забравил ключа на рецепцията…“
Киркор припаднал.

# 583
  • София
Европейски пътешественик се изгубил в Нова Гвинея. Срещнал го туземец, който говорел сносно английски:
- Господине, виждате ми се уморен и гладен. Нашето селище е наблизо. Елате, ще ви нагостим и подслоним.
- Извинете-казал европеецът, но съм чувал, че по тези места има канибали...
- О, не се тревожете. Това беше преди. И при нас имаше, но миналия месец ги изядохме всичките...

# 584
  • тук, на мястото си

Общи условия

Активация на акаунт