Майски бебета 2024г. - Тема 15

• 29 986
  • 774
  •   1
Отговори
# 120
Да са честити Гергана и Мили, а техните мами бързо да се възстановят! 😊
Дано и Луиза скоро се оправи!🤞🤞🤞
Утре бебока става на 14 дни и днес се събудих през нощта от страшни болезнени газове. Цял ден се превивам, а и той.... На всичкото отгоре пъпчето му не е паднало и е почнало да забира, та сега пръскаме с антибиотичен спрей.
Поне откакто папа и ака достатъчно е почнал и да качва 🤞🤞🤞🤞 но още не е възстановил рожденото си тегло 😑
И на всичкото отгоре колата е пак в сервиза, а за втори път от мокрите кърпи на бебо излиза грамадна черна хлебарка(4 см). Чудя се склада да не им е заразен, с други кърпи не съм имала проблем....Днес таткото слага отрова, но направо не мога да спя. Кърпичките ще ги хвърля...

# 121
Някоя от родилите вече момичета дали забелязва да ходи доста по малка нужда? Чудя се дали тялото не изчиства задържана вода така, но пък и сякаш съм нонстоп жадна. Не е като през бременността често и по малко, но сякаш е доста.

# 122
Mims1900, добре дошла да е малката Милица! Много да е здравичка и да има едно усмихнато и безгрижно детство. 🥰 Бързо да се възстановяваш ти. Радвам се, че всичко е завършило благополучно!

При мен три дни след раждането кантара показваше, че съм си върнала килограмите от преди бременността, което не знам как е възможно, защото видимо имам излишни мазнини за сваляне, които преди ги нямаше.

mokka, аз също ходя по малка нужда често. Отдавам го на засилената жажда заради кърменето и постоянното наливане с вода.

# 123
Аз май скоро няма да видя предишните си килограми. Не знам вие как отслабвате, на мен ми идва зверски апетит от кърменето. А и малката доста яде, още няма месец и вече е качила почти килограм. Постоянно съм гладна и жадна. Joy

# 124
Аз станах към 3 и 5 после  🎉
Общо четири пъти станаха.🎉
В три като технах...направих пътечка капки кръв ....то с един лигнин...та и катетъра ми махнаха да се измия и край почвам да ставам 😁
Малко е странно пишкането, дискомфорт някак .....ще видим ....

В 5 си видях бебето лично,на секциото бях малко в несвяст,не помня,майка я снима вчера....ама друго си е лично.🩷
Нали е голяма и й викат каката 😁😁
Аз я отвих ми нормално бебе ми изглежда хаха явно съм загубила представа.
Мишчици 😁

[video][/video]

# 125
Аз се вече раздвижих и си ходя 🥰
Благодаря на всички мами за пожеланията ♥️

# 126
Здравейте, не съм писала в темичките до сега от страх от предишни загуби, но въпреки това често четох коментарите ви и ми бяха изключително полезни.

Честито на всички нови мамита, нека бебчетата бъдат най-вече здрави, да ви носят много радост и положителни емоции. А на вас скорошно възстановяване !

Да се похваля и аз - днес с планово секцио в 38 г.с. се роди първородният ни син Стефан - 2980 гр / 47 см. 🩵

# 127
Мимс много сте бързи,браво 🎉
Звучи добре,имаш ли болка при ставане.
Мен си ме боли охкам като ставам и бавно.

Честито юначе 🎉Стефан 🎉

# 128
Много мила снимка!

Радвам се, че се възстановявате бързо момичета! Нека ви бъде лек прехода и бързо да се почувствате напълно здрави.

Да е честит и Стефан! Желая му здраве и безгрижно детство! 🍀❤️

Пълни се темата с бебочетаа.🥰

# 129
Ще напиша подробно за моето секцио.

Приеха ме на 6.05 в 19ч
Прегледаха ми документите,въвеждаха данни аз седях на тонове.
Влязох си после в стаята и ми сложиха абокат,взеха ми кръв и ме тестваха за упойки мисля или алергии.....
После ходих на ехограф към 21.
Храна лека и вода до 23...24....

На другия ден бяхме 4момичета нз дали всички за секцио.
В 6.30 започна всичко....
Пуснаха ми системи и пак тонове
Бях първа.Без бельо после чисто гола и без нощница ....🫥
От тук не е приятно,който иска да чете ....
Втресе ме,стана ми студено.
Сложиха ми упойката ....легнах да ме хване ....явно не ме беше хванала усетих два пъти ....от там ми стана топло,като топли вълни,лошо ми стана,кръвното ми падна...исках да ставам....пълна мъгла 🫥дадоха ми да дишам в една маска аз се мятам....явно съм заспала🫥
Никакви спомени🫥...по едно време се освестих чувам реве😁проспала съм рязането казаха размери,доближа я до главата ми....голямо мачкане в корема  незнам какво правиха аз си охкам😣...незнам какво стана уж второ направо ми се разказа играта на масата...😰

Станах по-лесно от първото секцио,не ми беше замаяно,а това било важно.Ествено има болка ....и до сега
Първия ден станах по това врем на деня Днес три пъти да се  похваля 🌞 и си я видях🩷взех да забравям гадното

# 130
Честит да е Стефан! 💙 (това е любимото ми мъжко име, ММ се казва така) Да расте силен и щастлив 😊

# 131
Честит да е Стефан! Да сте живи и здрави и да растете заедно с усмивка на лице Simple Smile 💐🍀🎉

# 132
Лелееее.. честити бебчета Милица и Стефан! Heart  Heart
Да са и здрави, щастливи и пухкави!!

Мими, благодаря за разказа, полезен е!

Като ви чета много се вълнувам, направо ми се пълнят очите! Шубето в мен се усилва хих започвам да стягам багажа (въпреки че датата е след десетина дни).. дано пак да не  го отложа за утре Joy

# 133
Оправяй и отмятай  да ти е спокойно🩷
Дано не съм наплашила някой...аз съм си кекава от всичко ми става лошо

# 134
Моя багаж е в колата от вчера 🤣 не че има индикации ама ММ много се е притеснил да не го забравим 😅🤣

Общи условия

Активация на акаунт