ВарнЯнска тИемичка номер шеснайсет ( 16 )

• 16 761
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
ger4e за очичките на малкия може да свариш лайка и да му правиш промивки. Има и едни капки TOBREX аз съм капала от тях. Вили като се роди  едното му оче беше много зачервено и много секретираше, не можеше да си отваря окото завалията.

# 196
megita_84 честно казано нямам никакво време, но този път ще разчитам на късмета си, надявам се да мина, поне за това, че знам на какъв изпит се явявам.
В момента чакам джипито да дойде да сложи системата на баткото и уж ще сядам да почета, ако не заспя.

# 197
Ние днес си пуснахме плика с мечетата за жирафа Sunglasses Mr. Green
Благодарение на Сладурче,Вержи и Меги  Hug Heart Eyes  bouquet

Днес бяхме на шопинг -преведоха ми еднократната помощ от 200лв Crazy и му купих разни глезотиики. Веднага разбра как се пие от магическата чаша на Авент Heart Eyes а аз си мислех че ще мине време докато свикне Sunglasses

# 198
Момичета как сте с носенето на ръце? Моя гордост ако не спи е в мен инъче кански рев. Имам чувството че съм станала културистка, само се държим. #Crazy #Crazy #CrazyДори сега е в мен.

# 199
bela мила ние и в момента сме така Crazy

# 200
Привет момичета. Днес sky angel (Лидия) роди прекрасно бебче 3.850кг. 52см. казва се Николай!!! А аз всъщтност съм Таткото в ролята на щъркела в темата  Laughing и първи им пожелавам да са живи и здрави.
Честито и на другите мамчета!

# 201
  • Откъм Варната
DVV а какво е магическото на магическата чаша  newsm78

Честито на sky angel, много щастие с малкото бебче

# 202
Честито на всички нови майчета! Да са живи и здрави те и малките им слънчица Wink
писали сте, момичета, писали сте, а аз съм се улисала в задачи и съм пропуснала почти цялата тема Cry
А гледам и за прощъпулки сте писали - тема, която живо ме интересува, та ще има доста да чета докато пак се включа

Пожелавам ви прекрасни и усмихнати дни!

# 203
Здравейте мами.
Кажете от къде пазарувате за бебчетата си?

# 204
  • Откъм Варната
ivros аз от кадето ми падне стига да има бебешки работи, за момента памперси и мокри кърпи вземам от едно гаражче срещу Пикадили Чаталджа, или гаражите на Чаталджа, защото ми е по път за морската, дрешки за сега имаме доста, взех наскоро няколко бодита от разни магазинчета които се намират от в маршрута ми за прибиране от морската до Хеи-то, купих няколко неща от Продавалнка, за които още веднъж благодяря на мамите за хубавите запазени дрешки, заплюла съм си и още неща, но за сега си имаме много дрешки и няма смисъл да купувам нищо, също така когато ходя да пазаря от Кауфланд вземам нещо за бебо от бебешките стоки, от там се сдобихме с чудесни лигавници тип Мантия с найлон от долната страна, ако се намирам в района на пазара и от там си вземам нещо ако ми трябва, от Хиполенд също съм вземала разни неща, днес получих и клиентската си карта за там ( бях забравила за нея и като пристигна с куриер на Спиди, доста се учудих), от Арлекино срещу кръглата банка също съм пазарила вещи за бебо....ми тва е общо взето

брех че дълго стана  Wink

# 205
sky angel, да ти е жив и здрав Николай! Бързо възстановяване на теб, а на татко щъркел много радости и гордост  newsm51 newsm68 Чакаме ви скоро в морската по хайманосване  Heart Eyes

Кали, магическото на чашите е, че не текът колкото и да ги клатиш, а пускат само когато детето засмуче.

ivros, аз пазарувам предимно от Образцов дом (на втория етаж - Слънчо ли беше що беше ...). Също и където попадна и ми хареса май  Laughing , иначе има един магазин точно срещу кръглата банка - Арлекино май беше, там има доста дрешки и всичко, също в Кауфланд наистина има хубави дрешки. Хипото нещо не ме грабна със стока от към дрехи особено. На колхозния има един магазин, който iv4ok ми показа и заслужава внимание, още повече че като си купиш нещо ти дават и вафла  Laughing. Как да не ги обича човек?!  hahaha

Аз тази вечер съм особено щастлива! За първи път Никито се изака без да стане мораво червен, почти лилав, да плаче или да се мъчи неистово!  newsm44 smile3501  love001 Явно Аптамила наистина добре му се отразява! Не разбра милия ака ли що ли? Идваше ми да скачам като малко дете! И за първи път и аз мога да кажа - беше се изцапал  smile3533

# 206
  • Варна
Честита рожба на sky angel!

Записах час на малкия при др.Райков ортопед, някой има ли впечатления от него.
Аз водих там сина ми на профилактичен преглед. Специалист е човека, но не ми направи добро впечатление, че:
1. чакахме около 30 мин., макар че бяхме с час (човекът закъсня за работа);
2. кабинетът не беше отоплен, а ме накара да съблека детето и после още 10 минути говори по телефона, преди да пристъпи към прегледа.
Иначе преглежда на ехограф, дава документ, дава съвети и т.н. Доколкото знам е единственият детски ортопед във Варна. Поне май месец такава ми беше информацията.

# 207
  • Откъм Варната
baloni Честит рожден ден на Tydy baloni
bdbaloni 

# 208
  • Варна
Честито на sky angel да ти е жив и здрав "големия" мъж,много да спинка и хапва  bouquet
Честито и на рожденниците newsm59

# 209
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НИКОЛАЙ НА sky angel!  newsm51
Да е здрав и много послушен.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА  Tydy! nbirthday
Katia_N благодаря ти за инфото.

Общи условия

Активация на акаунт