ВарнЯнска тИемичка номер шеснайсет ( 16 )

• 16 764
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
  • Откъм Варната
Честита принцеса на baby doll и много радост да и донесе
 newsm68 newsm51 newsm68 newsm51 newsm68 newsm51

# 181
Честита принцеса на baby doll    bouquet Heart Eyes

# 182
Честито момиченце на baby doll Да и е жива и здрава и да се радват една друга Simple Smile

Момичета ние си сменяме АМ-то  Sad Направо ще лудна! Малкия и той ама кой покрай кого още не е сигурно  Rolling Eyes . Започнахме да се изакваме с Дуфалак, като му давам, работата отива на разстройство, спра ли - веднага още на другия ден (все пак си акаме само веднъж на ден) се е запекъл като с магическа пръчка! Иначе за разстройството му трябват 3 дни. От запека имаме гранулон на пъпчето и си го клепаме с Ваготил та да падне по-бързичко, ама ако си продължим със запек все ще си имаме, а със разстройство още по-не става! Взех му прехваления Аптамил, който той май не харесва пък ще видим. Горкото дете при каква майка се падна  Rolling Eyes

Вержи, какви капки ви дадоха за очето на Лора? Ние приключихме с Окацин-а, дето му го изписаха във Св. Петка, обаче дясното му оче още има секрет. Лекарката там каза ако е така да идем да го сондират, а този вариант нещо хич не ме влече.

# 183
Честита принцеса на baby doll       bouquetДа й е жива и здрава и много да я радва  bouquet

Честит рожден ден на Marishka!  bouquet
Нека огнище да топли ръцете ти,
Вино да топли сърцето ти,
Обич да топли душата ти
И бог да те закриля в делата ти.
   bouquet

HugДобре дошли на новите мами  bouquet

Ние да се отчетем,днес бяхме на консултация.Ники се представи много добре-наддала е един килограм,вече сме 9.800  и е пораснала с 2.5 см. и сега сме дълги 73см.

Хайде лека вечер.Много целувки на мами и бебоци и бременни коремчета Grinning

# 184
  • Варна
Герче Oftaquix са капките
4х1 - 3дена,а следващите 3 дена 3х1,но при нас беше сериозно,забравих как се казваше това усложнение. ако не му се затваря цялото око,капвай от време на време като забележиш че секретира,като преди това го почистиш  Peace
за запека четох при д-р Нивеа нещо ама забравих  ooooh!

честито щастие на мама baby doll!!!!

# 185
  • Варна
Герче , според мен не спирай Дуфалака . На мен ми се наложи през бременноста да го пия още от началните месеции откарах така до 8 мес. ,  та си имам моите наблюдения. Верно несъм бебе , но все пак съм човек , като малкия Ники !
 smile3521
Та , да ти кажа ! На мен също ми трябваха 3 дни за да подейства като пиех максималната доза . После намалих наполовина и накрая пиех само по 5 мл. В началото на 8 месец спрях да го пия защото установих че нещата се случват и без да го пия. След като родих се наложи да прибегна отново до него , но този път го пих само седмица и нещата вече са ОК !
 newsm44
Моят съвет е да го даваш известно време редовно като постепенно намаляваш дозата . И не се притеснявай защото Дуфалака не е лекарство ( щото ако беше нямаше да мога да го пия през цялата бременност ). Той съдържа Лактолоза ( вид захар ) която не се разгражда , но пък стимулира перисталтиката .
На листовката пише , че на кърмачета се дава по 5 мл.( 1 чаена лъжичка ) , но ти ако искаш давай по половин лъжичка , но винаги сутрин на гладно или го сложи в АМ.
Не се притеснявай , че бебо ще привикне ! Няма такова нещо ! Казвам ти го от личен опит ! newsm10

# 186
Влизам пак да се оплаквам. Сед като доживях до сутринта звъннах на докторката, която лекува нашия батко и и казах, че се влошава. Отидохме при нея в терапията и тя реши, че освен Аугментина трябва да му бия и инжекции и да му включат и една система. Та ни изпрати в детския център до ОБ и там висяхме три часа и половина докато изтече банката, сложиха му и инжекцията и така цял ден по доктори.
Записах час на малкия при др.Райков ортопед, някой има ли впечатления от него.
Лека нощ на всички

# 187
  • Варна
а някои хора решиха че в 4:03 е идеалното време за гушкане  smile3507
оф от неделя реши пак да включи нощен тормоз  Confused що така не  знам но дано скоро се откаже че ми залепват очите направо  Tired

# 188
Докато вие спите smile3524 качих малко снимки в албума, ако някой има желание може да ги види.
Аз и тази вечер изкарах без сън, днес мама ще идва да гледа бебчо, а аз да уча smile3529, но май първо ще се наспя   sleepuu като дойде, че нещо започнах да блокирам.

# 189
Докато вие спите smile3524 качих малко снимки в албума, ако някой има желание може да ги види.
Аз и тази вечер изкарах без сън, днес мама ще идва да гледа бебчо, а аз да уча smile3529, но май първо ще се наспя   sleepuu като дойде, че нещо започнах да блокирам.
Честито момиченце на baby doll
Мале как ти остава време и да учиш #CrazyМоите поздравления.Дано си вземеш испитите успешно.

# 190
Здравейте мили варненки  Simple Smile
Аз съм една мама, която отдавна не е писала във форума, но смятам да съм по редовна  Flutter
Честито бебенце на baby dol да ти е живо и здраво и много да те радва   bouquet

# 191
Честито на baby doll!   bouquetДа и е жива и здрава момата и скоро да се видим на сгледа в Морската!
Аз да се похваля с постиженията на Ники и прилежащата му угояваща го майка. За 40 дни е наддал 2 кг и 50 гр и е вече 6 кг и 900 гр и от 54 см е станал 61. Много съм добра!Баба докторка каза, 4е на ортопед се ходи само на частно. Кажете къде, че имам основателни съмнения, че има скъсан нерв на вратлето и затова спи само на 1 страна и му се изкриви красивата главица. Една баба ми спомена за такъв д-р със скенер, но му забравила името. Ако някоя от вас знае, да пише.
Успешен ден!  Hug

# 192
Момичета Благодаря за поздравите и пожеланията Hug Hug

Честито момиченце на baby doll Да е здраво и да радва мама и тате

# 193
troia, благодаря много за разясненията и съвета! На третия ден с Дуфалак просто започна да кара на едно супер течно дето май не му трябваше и да се напъва за да го изака ами то само си течеше, та затова се уплаших и го спрях, не посмях (пък и не се и сетих де) да намаля дозата и пак да давам. Може пак да се пробваме. Прблемите ни с вкуса на Аптамил-а се оказаха пак от главата на майка му! Муцанка, права беше, като каза че сигурно се разтваря във гореща вода! Тогава заприличва на нормално АМ   Laughing  После се изстудява и се папка без проблем с новата биба с голямо удоволствие  Heart Eyes без да ме плюе като камилче.
Вержи, благодаря за капките! Ще ги взимам и тях днес, че положението става страшно! Чак му се лепи оченцето.
Иве, ако е скъсан нерв изобщо няма да си обърне главата на тази страна нито веднъж, както и няма да може да я държи или контролира! Нервите са кофти нещо като са скъсани - никога не се възстановяват, но и по никакъв начин не работят. Все едно си скъсала кабела и чакаш ток на другия му край. Споко! Ама наистина идете при някой дофтур да се изкаже по въпроса.
Аnika 75, дано баткото скоро се оправи  Praynig , че като се сетя какъв ад е за мен дърта магарица да съм толкова болна, представям си на него какво му е! Успех с изпитите! Ще стискам палци!

# 194
Здравейте момичета, не съм писала тия дни много ми е депресантско Embarassed, но ви чета редовно.
Честито на рождениците и на baby doll да и е жива и здрава момата.
iv4ok аз моя Велислав го водих на ортопед и на ехограф още като беше на 17 дни в Майчин дом.
Ортопеда е д-р Живков, а доц.Близнакова гледа вътрешните органи на ехото.Предполагам,че цената на прегледа е 20 лв.

Общи условия

Активация на акаунт