ВарнЯнска тИемичка номер шеснайсет ( 16 )

• 16 770
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
За упойка задължително се прави проба. На ръката ти драскат с игличка няколко чертички и накапват от различните упойки върху тях (всяка чертичка е надписана), а после отчитат пробите.

# 151
  • Варна
няма значение как раждаш,тест ти правят задължително!
не се шашкай не е нищо особено, както казва Анджи - само те драскат по ръката,хич не боли Peace

# 152
  • Варна
Момичета моля за съвет! Туко що се върнахме от консултации и съм много притеснена.Миналият месец тежахме 6 кг. , а сега тежим 7кг. а сме само на два месеца и десет дни. Лекарката ми каза че няма нищо тревожно но аз се притеснявам. Казва ми че можел да развие рахит. А той си яде както е по норма 120 мл. на хранене. Е ядем по седем пъти, но какво да го направя непрекъснатоплаче от глад ако не му дам. Посъветвайте ме моля ви с какъв лекар специалист трябва да говоря.Благодаря предварително ! Извинявам се за правописа но бързам защото е много нервен сложиха ни ваксина против тетанус .

Не се притеснявай чак толкова. Едричко върви детето, но чак специалист? newsm78 Колко се роди? Иначе е нормално да наддава по 1кг. на тази възраст. Моя син за 1 месец качи 900гр., когато беше на вашата възраст.  Нормално си наддава детето и 7 хранения са си в нормата за неговата възраст. И педито ти е казала, че няма проблем. Ако трябва тя ще му повиши дозата Витамин Д за профилактика на рахита, но иначе няма нищо страшно според мен. Hug

# 153
sky angel не се притеснявай аз раждах секцио и пробете за упойката ми я направиха няколко часа преди операцията и не се притеснявай че ще си с упойка.Аз имам дви пълни упойки в рамките на една година и дори по собствено желание родих секцио.

# 154
Роди се 3.300 е си хапва нормално, но защо толкова порасна нямам представа. Батко му беше седем килограма на четири месеца, а този мъник задминава всички. Днес с нас имаше едно детенце на шест месеца и тежи колкото нас. newsm78 ooooh! Не зная смятам да спра нощното хранене може да има ефект.
   А относно упойките за цезаровото, няма страшно. На мен ми направиха теста предния ден, представлява драскане с перце и накапват от някакъв разтвор. После след раждането отпуска малко бавничко упойката но няма страшно, просто е леко странно, чувстваш си краката сякаш тежат ужасно, но няколко часа минава.

# 155
Честит рожден ден на Алекс !Да радва много мама и тати!  bouquet

Добре дошли на новите мами   bouquet

sky angel - както то е отговорила Virginity  
няма значение как раждаш,тест ти правят задължително!
не се шашкай не е нищо особено, както казва Анджи - само те драскат по ръката,хич не боли Peace

Момичета моля за съвет! Туко що се върнахме от консултации и съм много притеснена.Миналият месец тежахме 6 кг. , а сега тежим 7кг. а сме само на два месеца и десет дни. Лекарката ми каза че няма нищо тревожно но аз се притеснявам. Казва ми че можел да развие рахит. А той си яде както е по норма 120 мл. на хранене. Е ядем по седем пъти, но какво да го направя непрекъснатоплаче от глад ако не му дам. Посъветвайте ме моля ви с какъв лекар специалист трябва да говоря.Благодаря предварително ! Извинявам се за правописа но бързам защото е много нервен сложиха ни ваксина против тетанус .

Не се притеснявай чак толкова. Едричко върви детето, но чак специалист? newsm78 Колко се роди? Иначе е нормално да наддава по 1кг. на тази възраст. Моя син за 1 месец качи 900гр., когато беше на вашата възраст.  Нормално си наддава детето и 7 хранения са си в нормата за неговата възраст. И педито ти е казала, че няма проблем. Ако трябва тя ще му повиши дозата Витамин Д за профилактика на рахита, но иначе няма нищо страшно според мен. Hug
PeaceСпоко,съвсем нормално е да наддавате по толкова PeaceНаистино ви е едричко детето Simple SmileГолям мъж ще стане Hug

12.30 на летния театър, на пейките, щот барът е затворен и нема маси

Който иска да се включва

Честито на рожденника  bouquet
Аааааааа бара беше отворен,ама аз много късно отидох(към 14:00) Sad Следващия път се надявам да ви видя Simple Smile

# 156
  • морето и сините вълни :)
Здравейте момичета-гледам и се чудя  как сте ме изровили от целия  форум и знаете всичко за мен.Че имам една загуба и че сега съм бременна. PeaceИмате си дедектив аааа??

Та сега да се предстсвя-и аз съм от кандидат мамите във Варна.Гледам тук всичките сте обебени вече-с изключение на Skai Angel .Но и на нея тез дни и предстой този момент.Аз май доста ще почакам докато стигна до разходките с количките Joy
Чета ви отскоро и реших все пак да се запознаем. Hug HugТака като гледам има чакаща питанка за терминът ми-ами той е на 9.9.07г.
Гледам че тук се навърта и една мамам от августинките-та може и тя да ви се представи Hug HugАко се престраши Mr. Green Mr. Green
Ами за сега толкова-надявам се да ме приемете във вашите малки сбирки някой ден,много ще се радвам.
скоро пак ще пиша  bouquet

# 157

DVV благодаря ти за поздравите   bouquet

Днес моя син Александьр става на три години Wine Glass cheers  party023 една вир.почерпка от мен пьк и малко закъсняла но,от толкова приготовления днес не ми остана време да пиша.

# 158
  • варна

ние миналата седмица бяхме на консултация и тежахме 6.600. при мен и големият ми син беше така едър. радвай му се. след шестият месец нещата ще се нормализират. ела да го видиш сега големият ми син какъв е клечо
днес съм пропуснала срещата, но утре ако има съм на линия Simple Smile

# 159
  • Варна
ani-bani добре дошла !

ние пък днес обикаляхме по задачки с Лорката ,ходихме после при дядо и чакахме тати да ни прибере.та по тоя повод се прибрахме чааак в 6 часа  Sunglasses
а мама е лоша,защото яде хамбургер и забрави да каже "без зеле",та си поплакахме малко след папането в 6  Cry,побъркахме баба, но мама като ни гушна се успокоихме и бързо и простихме за зелето  Blush за наказание спахме около 2 часа по корем отгоре й  newsm76 smile3541

# 160
  • Откъм Варната
ani-bani добре дошла при нас, стига си се крила Wink, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност  Hug

gerito  ooooh! ко прайте бре, твойта мома ни задмина по кг с 50 г

# 161
ani-bani добре дошла Hug
Не се притеснявай за наддаването на малкия и ние бяхме така в началото-по цели килограми качвахме ,но сега си наддава нормално.
На мен не са ми правили тест за упойка.Раждах нормално.
Няма ли снимков материал от срещата днес поне да погледам като не идвам.

# 162
Здравейте момичета! Не съм влизала във форума от неделя, когато ходихме на консултация. Марти е наддал точно един килограм за месец и е пораснал с 4 см. на мама сладура.
Сега да ви се оплача, нашия бати е болен с гнойна ангина и с много висока температура, цяла нощ не съм спала, защото се задушава и спира да диша, направо ми взе акъла #Crazy от понеделник е на Аугментин, но полза никаква, днес пак смятам да го водя на лекар да видим какво ще каже. А аз уж щях да уча за изпита си в събота,  обаче с тези болести май ще се явя просто така, ако имам късмет ще мина. Оплаках ви се отивам да се пробвам да поспя докато татито е при децата.

# 163
Благодаря за отговорите!
Аничка добре дошла във ВарнЯнската темичка.. има и други бременлийки тук не съм само аз.. Виви Ан, Hristina_k и други.. Ако се интересуваш има и курсове за бъдещи родители, които са доста полезни и момичетата ги съчетават с кафенце или сокче преди срещата. Забавно е!
Аз лично съм доволна от курса в ОБ. Той е всяко 15 и 30 число на месеца от 17ч. Вие бременеете лятото и дори ще е по забавно, че има повече места за разходка преди курса.
Аnika 75 аз бях на този антибиотик преди седмица. Подейства ми добре но докторите го съчетаха с хапчета за отхрачване и отделяне на секретите. Консултирай се с педито за това, защото на мен ми казаха че само антибиотика няма как да спре болестта. Успех!

# 164
МНОГО БЛАГОДАРЯ! Бях се шашнала вчера, че отглеждам smile3535, но явно е нормално .
ani-bani добре дошла и лека бременност  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт