Евровизия (Тема 30) Malmö - United By Music

• 17 991
  • 435
  •   1
Отговори
# 315
  • в сърцето на един мъж...
Някои песни тотално съм ги забравила, други са си все още готини Simple Smile Определено си личи какво се харесва на хората, от миналата година.

# 316
Ирландия ще бъде представена от норвежка Joy

# 317
  • Телиш/Плевен
Латвия
Tautumeitas - Bur man laimi

Финландия
Erika Vikman – Ich komme

Украйна
Ziferblat - Bird of Pray

Малта
Miriana Conte - Kant

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 01:54 от Лале в дъжда

# 318
Много тъпи песни засега.

# 319
  • Телиш/Плевен
На мен само тази на Люксембург ми харесва дотук.

# 320
Полша праща баба с някаква ужасна какафония

# 321
Ee, баба... 1972 г. е раждана, ти обиди половината жени от БГ мама сега. Екстра си е жената.
А тази песен на полски сигурно ще бъде представена с англоезична версия през май.

# 322
Това ще ѝ е второ участие на Евровизия на Юстина, като първото е през вече далечната 1995 г. С това тя май поставя рекорд за най-дълъг период между две участия на Евровизия - цели 30 години. Предишният рекорд май Ана Виси го държа с нейните 26 години между 1980 и 2006 (или 24 години между 1982 и 2006, тя и Кипър, и Гърция е представяла).

# 323
  • България
Тази година много ритонки, ала-ритонки или ритоновци.
95-та полската ритонка е с фалшива цигулка. Сега е просто бейсик песен.
Всички песни от 2025, които са тук, ще бъдат пропуснати от мен на финала. Чакам коя ще слушам. Ако е така положението може и да пропусна шоуто.

# 324
Не видях да е поствана песента на Чехия

В момента при букмейкърите води Швеция с много над Финландия, но изглежда всички възлагат надежди на Монс Селмерльов, защото до момента в селекцията няма нищичко впечатляващо (или ако има го изхвърлят безславно, както винаги).

# 325
  • Телиш/Плевен
Естония
TOMMY CASH – "Espresso Macchiato"

# 326
Леле какъв вокал  извади естонецът Animal Hear No Evil

Норвегия

# 327
Гледате ли фестивала в Санремо по RaiUno? Пета вечер върви...

А естонецът е пълен куку. Отблъскваща визия, глас - пълна скръб. Песента е велика глупост. Някакви опити за италиански. Няма "пор фаворе". Има "пер фаворе" (на италиански) и "пор фавор" (на испански и португалски).

# 328
  • България
Аз досега запомих само естонеца като имам много забележки към него - фалшиво пеене, смесване на стилове без вкус и преливане. Самата песен е недообмислена, хореографията - същото. От мен има плюс една точка за концепция, плюс една точка за меме.
Норвежецът се опитва да е К-поп без да е кореец.

Пуснах си песни от Сан ремо 2025. Досега кои са фаворити?

# 329
Аз нямам представа как звучи К-Поп, не съм пускал и не искам да знам. Само като им видя дръпнатите физиономии и... скипвам, хаха.

Монтенегро се връщат тази година? Интересно... Като гледам, песента на Нина е на черногорски език, ясно чии гласове очакват при гласуванията.

От Санремо ... 29 песни.
Първите 5 класирани от предните вечери бяха на Симоне Кристики, Джорджа, Акиле Лауро, Федец, Лучо Корси.. от утвърдените изпълнители. На третата вечер изплува и Франческо Габани, на мен той много ми харесва.
А от дебютантите се класираха: Сетембре и Алекс Уайз. Да видим. Към 3.30 през нощта, бг време ще приключи, ама няма да издържа дотам, хаха.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 01:31 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт