Евровизия (Тема 30) Malmö - United By Music

• 17 984
  • 435
  •   1
Отговори
# 330
  • Телиш/Плевен
Литва
Katarsis – „Tavo akys“

# 331
  • България
Да не изляза грешен пророк, но Литва има голям потенциал да спечели тази година.

Сан Ремо е класа както винаги. Ахиле-то е утвърден най-вече в яздене на бизон и стрийптийз. LaughingLaughingLaughing На мен ми харесаха The Kolors, Луча Корси и Coma_Cose.

Победителят за Италия в Сан Ремо е:

Моето мнение:

Скрит текст:
Самият певец ми е някаква нискобюджетна версия на Irama. Песента става, но имаше по-добри - балада без особена емоционална тежест. Пичът с нищо не се откроява. Ирама по мой вкус е по-красив и модерно изглеждащ. Тази година Сан Ремо беше по-слабо от минали години.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 13:06 от ferencliszt

# 332
Тази година фестивалът в Санремо (една дума) ми се стори доста слаб, песните по-безлични. Но... лично мнение.
Женското присъствие беше пълна скръб. Само мъже бяха в челната петица през всичките вечери. Джорджа си може доста повече от това, които показа. Въпросният Оли не го отразяваха толкова в първите вечери, накрая дръпна толкова гласове. Акиле Лауро ми харесваше и в предишните години, и сега.  Франческо Габани групата The Kolors ми харесаха също.

Дано Оли не се откаже да представи Италия на Евровизия. Че иначе ще е вторият: Лучо Корси. Този/тази ще уплаши публиката в Базел:

# 333
Джорджа пя много по-добре, когато бяха двойка с Анналиса, добре се справиха със Skyfall. Другата й песен хубава, но до там.

The Kolors бяха перфектни за Евровизия, но уви, Оли ги отвя с вотове.
Ако той се откаже от Евровизия, тези вторите поне са интересни. Неговото е просто една кахърна балада.

Аз си поревах като излезе Бианка Балти, уникална жена!

# 334
Тук публиката истерясва тотално, когато представят финалното класиране и досегашните фаворити Акиле Лауро и Джорджа се оказват извън Топ 5

Гледайте от петата минута някъде... Така е когато се сблъскат с факта, че зрителският вот тотално се разминава с този в залата и на журито.

Аз път съм в потрес, че групата Мода̀ е класирана назад, винаги са ме кефели. Малко жица, но винаги с мелодични песни.

Аннализа и Джорджа в кавър вечерта... не чух песента им.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 18:00 от diziler

# 335
  • България
Дано Оли не се откаже да представи Италия на Евровизия. Че иначе ще е вторият: Лучо Корси. Този/тази ще уплаши публиката в Базел:

Ако има шанс Оли да се откаже заради нездравословни причини - дано го направи. Lucio е подходящ за голяма сцена и за маскарада на Евровизия. Оли е типичното white boy.

# 336
  • Телиш/Плевен
Армения

# 337
  • България
В редит се говори, че Olly не е сигурен дали ще представи Италия на Евровизия, защото през май месец има турне в Италия. Няма краен срок в който да потвърди или да откаже. Lucio бил млад изпълнител, за който никой не е чувал, и изведнъж е стигнал до второ място.

Други песни, които ми направиха впечатление от Сан Ремо:
10-то място: Coma_Cose - CUORICINI

The Kolors - "Tu con chi fai l'amore" - 14-то място

Въпросният Акиле се е "ребрандирал" и се е понаучил да пее; помним представянето му като представител на Сан Марино - Achille Lauro "Incoscienti giovani" 7-о място

Още един участник в Литовската Евровизия - меме песен, завършила на 3-то място на финала.

# 338
Е да. Но турнето винаги може де са прекъсне и да отложат датите, Евровизия му е по-важна, предполага се. Оли е сто пъти по-добър вариант от това същество от незнаен пол Лучо, който видимо личи, че има и някакви други проблеми в развитието. Но както знаем, италианците са доста състрадателни и обикновено гласуват за такива. Освен това, Емис Килла, 30-ият участник, който е дисквалифициран е обвинен и в хомофобия, освен, че е и ултрас на Милан и се водят дела срещу него, претърсван е и домът му, намерени са всякакви оръжия.. Затова учасниците са 29 тази година, не 30.
Така че стискам палци на въпросния Оли той да пее в Базел, а не това плашило под номер 2.

# 339
  • България
Италианският пазар е достатъчно голям и повечето италиански певци и групи постоянно правят концерти из собствената си държава. Такива като Манескин са изключение. Вероятно Оли ще предпочете да се откаже от Евровизия.

# 340
  • Телиш/Плевен
Азербайджан

# 341
Meh. Много досаден вокал

# 342
Оли днес потвърди, че няма да участва в Евровизия. Засега няма информация кой ще бъде представителят на Италия, но се очаква, че това ще бъде Лучо Корси, който преди дни изрази готовност за участие, в случай че Оли се откаже.

Тази вечер ще имаме финал в Исландия и полуфинали в Швеция, Германия и Португалия.
Линк за финала в Исландия, започва в 21:45 ч. - https://www.youtube.com/watch?v=9LFRD68Ibyk
Фаворити са братята VÆB.
Скрит текст:

Линк за Германия, започва в 21:15 - https://plus.rtl.de/video-tv/live-tv/rtl-1
Португалия, в 23.05 - https://www.rtp.pt/play/direto/rtp1

И линк за Швеция, започва в 21:00 - https://www.svtplay.se/video/emyV5Nv/melodifestivalen/deltavling-4
Това е полуфиналът, в който ще участва Монс Зелмерльов.
Това е песента му Revolution
Скрит текст:

Друга от песните от този полуфинал пък е писана от Лорийн.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 21:50 от BronzeIce

# 343
Много жалко за Оли. Нелоша песен, нормална визия на певеца. Не е срам за Италия. А сега какво?

# 344
От RAI не си губят времето и набързо обявиха току-що, че Лучо ще е техният представител.
https://eurovision.tv/story/lucio-corsi-italy-eurovision-2025?fb … mlE1ku9D_e4dI15XA

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 18:05 от BronzeIce

Общи условия

Активация на акаунт