Евровизия (Тема 30) Malmö - United By Music

• 17 743
  • 435
  •   1
Отговори
# 345
# 346
Също слаба песен, но поне представянето им ще бъде по-интересно от това на Оли.

# 347
Ужасна новина

# 348
  • България
Засега кои песни от избраните от 2025 харесвате, кои са ви безразличи, кои ви дразнят и кои откровено не ви харесват?

# 349
Полша, Белгия , Италия и Литва са ми твърдо не. Другите са просто ок. Но нищо , което да ме зариби или да ме накара да си го пусна втори път. Слаба е годината за сега. Поне според моя вкус

# 350
  • България
То и самите национални селекции са много слаби. Все едно не се опитват тази година, аако има нещо оригинално бива смачквано от самото жури в съответната държава.

# 351
Това ми е любимо от селекцията на Латвия.  Жалко, че не спечели. Слушам си го по няколко пъти на ден

# 352
Очакваното се случи тази вечер и братският дует VÆB спечели в Исландия, а Монс си спечели полуфинала в Швеция.
VÆB
Скрит текст:

Монс
Скрит текст:

Засега кои песни от избраните от 2025 харесвате, кои са ви безразличи, кои ви дразнят и кои откровено не ви харесват?
Фаворит засега ми е Литва. Харесвам Албания, Норвегия, Гърция, Украйна, Ирландия (въпреки че мястото ѝ е по скоро на Детската Евровизия). Напоследък започва да ми харесва и Черна гора - като слушам плейлиста с всички песни ми се отличава много от останалите по някаква причина.
Безразлични са ми Белгия, Финландия, Малта.
Естония донякъде ме дразни заради поведението и отношението на изпълнителя.
По-новите песни като италианската и азербайджанската не съм ги слушала още и нямам мнение.

# 353
В тая слаба година като нищо Монс да грабне победата, много е харизматичен на сцената и журитата ще го оценят. Песента студийно е meh, но като я пее на живо ми допада.
Засега нещата ги виждам между него и Естония, но има още малко време.

# 354
  • Телиш/Плевен
Естония и Люксембург ми харесват дотук.
От белгийската селекция ми хареса тази песен.

# 355
  • България
Дано не подарят победата на Монс. Не искам мъжкия вариант на Лорийн. Все тъпи поп парчета без стойност и без емоция. Писала съм за негативното си отношение към песните на Лорийн, ако въобще това нейното може да се нарече песен, а не виене.

Трябва да се въведе правило след като си печелил конкурса веднъж повече да не се явяваш. Така гледаме едни и същи муцуни с подобни песнички и е еднообразно. А и нечестно към изгряващите нови изпълнители.

# 356
Трябва да се въведе правило след като си печелил конкурса веднъж повече да не се явяваш. Така гледаме едни и същи муцуни с подобни песнички и е еднообразно. А и нечестно към изгряващите нови изпълнители.
Абсолютно се съгласявам. Но... ето, че Джони Лоуган повлече крак още от 1980, тамън 3 победи.

# 357
Песента на Монс е окей, ще спечели Мелодифестивален. Не мисля, че ще спечели на Евровизия, но ще ми бъде много забавно да наблюдавам последвалия рев и тръшкане на половината фенове. Дори и само заради това му стискам палци Satisfied

# 358
Нищо. Абосолютно нищо не ми допада засега. Единствено към Литва имам някакъв респект, че структурно е по-различна и дотам.

# 359
Песента на Зелмерльов, освен че е много generic, е в пъти по - слаба от предишната му и не схващам нито хайпа около нея, нито такова предимство в залозите, освен, че е бивш победител и харесван от много дами.
Дано в португалската селекция спечели Josh, той е единствения с нещо по - различно тази година и шанс да се спаси конкурса. Силно ми напомня на Собрал, макар че ако стейджинга е като при първото изпълнение, трудно ще се класира.

Общи условия

Активация на акаунт