Евровизия (Тема 30) Malmö - United By Music

• 17 739
  • 435
  •   1
Отговори
# 360
Австралия

# 361
  • България
Ако някой се сети какъв семпъл от позната песен/мелодия от класическа музика са взели, както и през цялата песен има семпъл от нещо много известно, но не се сещам за имена.
Твърде ми е крадено, за да го обява за мой фаворит. Като песен звучи страхотно, модерно и нескучен поп.

# 362
И на мен ми се струва познато и взаимствано отнякъде.

Може да се направи нова тема, за Базел 2025, че пишем за новото издание, пък в старата тема за Малмьо.
Иначе анкета може да се добави впоследствие в първия пост, няма проблем.  Кликва се горе, където са трите точки и после на "добави анкета". (Преди малко направих това в тема "Островът на любовта". И така анкетите може да се сменят.)

# 363
  • България
Нидерландия

# 364
Тъкмо с това идвах. Поредната бозичка.

# 365
  • България
Моето класиране за момента е такова:
1. Литва
2. Италия (и 1, и 2 истински ми харесват като песни и се виждам как ще ги слушам следващите месеци)
3. Нидерландия - предпочитам такава френскоезична песен пред бозите на Лорийн, Земерльов и подобни
Други приятни песни са Азербейджан, Люксембург. Останалото тази година е абсолютна боза и крайно неприятно.

# 366
Сърбия

Интересен факт е , че певецът участва в Гласът на България преди години

# 367
  • Телиш/Плевен
Дания

# 368
Аутфит ли бе, да го опишеш 🤪

# 369
Холандската става. Твърде много напомня на Stromae, но на фона на всичко останало, не мисля че можем да се оплакваме.

# 370
Германия:

Много слабо ми се струва тазгодишното издание. Засега само Литва, Латвия и Нидерландия ми допадат.
Надявам се, че Швеция ще изпрати KAJ. Малко вероятно е, с оглед на това че Манс Земерльов също участва в селекцията, но ще е нещо различно от това което пращат последните 10+ години, а съдейки по коментарите - публиката доста ги харесва.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 12:32 от Springer

# 371
  • България
@Springer, можеш да сложиш линковете в темата от опцията за вграждане на видео.

Клод Киамбе е роден в Конго и е с майчин език френски. На 9-годишна възраст се мести с майка си и братята/сестрите си в Нидерландия. Участвал е в детската версия на Гласът на Нидерландия и някакво предаване Beste Zangers. Известен е като нидерландският Stromae. В песните си смесва френски и нидерландски език.
На мен лично ми е много симпатичен и харизматичен, гледах му видеа от живи участия и публиката го харесва. Песничката му е добра, слушам я откакто излезе. Надявам се той да спечели тази година.

Скрит текст:

За Стефан от Сърбия се говори, че единствен от сръбската Евровизия не се е изказал срещу Вучич и в полза на протестите заради срутването на козирката в жп гарата в Ниш. Аз не харесвам сегашната му песен "Мила", като Коцето Калки и Дони се спуска върху тази сцена. Останалите песни в тяхната Евровизия бяха и по-лоши. За мен е много добър певец, доказал се и в наш формат.
Скрит текст:

# 372
Стефан наистина е много добър певец.
Обикновено харесвам песните, които сърбите пращат, но и тази година и в тяхната селекция нямаше нищо, което да ме грабне.
Но може и да се квалифицира за финал.

# 373
Шансът Швеция да изпрати KAJ e 0.001% и то го давам просто защото са ме учили, че нищо не е невъзможно.
Да ги взимат Финландия, те и без това са си финландци.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 14:43 от Clouded

# 374
Човек винаги може да мечтае Grinning
Мисля, че и да бяха участвали във финландската селекция едва ли щяха да спечелят. Или пък може би щяха да ги изпратят напук на Швеция Grinning
Ерика ми допада като сценично излъчване, но песента ѝ ми идва малко в повече. Вярно 69-то издание, но може малко по - умерено. Същото важи и за Малта, и за Австралия.

Общи условия

Активация на акаунт