Евровизия (Тема 30) Malmö - United By Music

• 17 733
  • 435
  •   1
Отговори
# 375
Надявам се, че шведите няма да попаднат в капана да изберат клоунадата Kaj. Да си ги взимат във Финландия, на тях им отиват подобни циркаджийски изпълнения.

# 376
  • България
Аз стискам палци на Горещата сауна и Швеция да спре да праща демоде песни отпреди 15 години! В нова декада сме, модерно е да пратиш песен на собствения си език, а не на английски всичко. А и песента на Манс не става и за едно прослушване, пуснах си 60 секунди и изгубих интерес да я довърша. Няма какво да запомниш и да се хванеш да коментираш.

# 377
Хърватия

# 378
  • България
Хърватите все едно някой ги е ударил по главата с бухалка и са си изгубили ума. Нито е песен това нещо, нито е оригинално. Някакви ужасни фалшиви звуци. Официално най-лошата песен.

# 379
Имаха и по-добри песни в националната селекция от...това.

# 380
Азербайджанската песен ме кефи.
Нидерландската става, но може да не е непременно "холандска".  Холандия е просто северозападната област в Нидерландия (където са Амстердам, Хага, Ротердам). Изпълнителят може да е от Айндховен например, обл. Брабант. Или от Маастрихт, обл. Лимбург.  Иначе е видно, че певецът е с african descent.
Скрит текст:

Who cares?

# 381
Абе "да бъдем екзактни", както казваше Лютви Местан Grinning
Тази година песните в конкурса са слаба ракия. Но поне не са толкова зле като 2002 и 2024 (които за мен са най-слабите години на ESC)

# 382
  • България
Идвам тук със студийната версия на Poison Cake. Марко трябва да благодари на аутотюна, защото звучи като съвсем различна К-поп песен. Трябва да се мисли и как ще звучи в залата без диджеят да седи и да променя гласа ти.

Това дуо участва в полската версия и стигна до второ място. Lusterka - "Малки огледала" на подлашки език, който се използва и в Украйна и Беларус. Това е местен език и самите поляци се оплакват, че нищо не разбират от песента. Министерството на информацията на Беларус е заклеймило инстаграм акаунта на Sw@da като екстремистки. Flushed
Скрит текст:

# 383
Песента на Lusterka беше една от трите качествени в полската селекция. За подлашки до днес не бях чувала, но човек научава нещо ново всеки ден.
На Марко песента не мога да я харесам, дори и в този "по-изчистен" вариант.

# 384
  • България
Австрия

Ще се въздържа от коментар, не искам да си развалям настроението от сутринта.

# 385
Корейче, което пее на фалцет. Е това не бяхме виждали досега. Вече започвам да оценявам Кристиан Костов все по-високо, преди години го подценявах. Въпреки визията си на корейка (е може и казахстанка), поне пееше добре.

# 386
  • България
Този JJ е оперен певец, но показва много ниско и незавидно ниво на пеене. Вие и пищи, най-омразното ми. Самата песен е поредната бозица. С тази песен ми стават две песни тази година, които ще пропусна на всяка цена - JJ с операта и Албанската чалга. Други такива кандидати са 50% от бълвоча.

# 387
JJ е наполовина филипинец.

# 388
Официалната версия на чешката песен

Великобритания

Йост Клайн (Нидерландия 2024) и Томи Кеш от Естония наскоро пуснаха обща песен, с която diss-ват EBU.
Скрит текст:

Лорийн и исландският композитор Олафур Арналдс се колаборират за проекта Sages.
Скрит текст:

От BBC са пуснали оплакване до EBU за заглавието и текста на малтийската песен и сега Малта ще трябва да замени проблемната част.
Скрит текст:

# 389
Е то малтийската песен на тази игра на думи се основава.
Чехия е една от малкото песни, които истински ми харесаха.

Общи условия

Активация на акаунт