Ма-ма, ба-ба, та-та, ЮЛЧЕ вика пак родата!

• 11 072
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Бета, Попова, не вие сте пропуснали да ми честитите- аз пропуснах да кажа, че и да почерпя! Hug Hug
pepi111, Hug

аз два-три пъти съм правила пюренце с малко граф и само последният път го обелих, защото беше предварително попарен , а и са само 10-тина зрънца! Peace

Диди, това по рецептата на Бета от клипа ли за украинските студенти ли Rolling Eyes newsm78

... Като спомена Теория на хаоса, се сетих, че вчера за пореден път гледах "Ефектът на пеперудата" - мноо як филм.
НАН, за руския филм Поцелуй бабочки ли говориш? Кажи оригиналното заглавие, да го всмукнем.

# 121
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ЮЛЕТО   newsm51
Ели - Честита придобивка.  travel С здраве да си я ползвате и безаварийно.
Диди 81  bdbaloni на мъжо ти!
Джорджи - Дано Митето да се оправи бързичко.  Praynig
Ренито - Галко бързо да оздравява.  Praynig
Диди Фиеста - Калоян много не иска да седи в количката и почти винаги като се прибираме го нося на ръце, иначе рев. Направила съм яки бицепси.
Калоян ме захапа веднъж със зъбето и аз викнах.  tooth Казах му не така и му дадох гризалка. Но сега като захапва и съм в очакване да ме гризе.  wait
Аз съм вавела картоф, морков, тиква, ябълка и банан. От кашите - само оризова безмлечна и той не я харесва. Вода и сокове не пие, кара още на кърма.
  bouquet

# 122
  • somewhere over the rainbow
НАН, за руския филм Поцелуй бабочки ли говориш? Кажи оригиналното заглавие, да го всмукнем.
Не бе, не е руски Naughty "The butterfly effect" са вика...

# 123
Може ли някой да ми каже паролата, че да кача малко снимки?

# 124
Betta, а течностите-Ева не пие нищо освен АМ, нито вода нито сок. Не мога да я накарам и една глътка да пийне.

# 125
  • някъде
аз два-три пъти съм правила пюренце с малко граф и само последният път го обелих, защото беше предварително попарен , а и са само 10-тина зрънца! Peace

Диди, това по рецептата на Бета от клипа ли за украинските студенти ли Rolling Eyes newsm78

Joy Joy Joy
ми то от бързане ще сбъркам естествено, като мъжо ме ръчка да ставам hahaha

# 126
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ЮЛЕТО    newsm18
Честита нова придобивка на Ели   car003. Дано да не се чупи и със здраве да си я ползвате!
Диди 81 -  newsm59 на мъжлето. Много да те слуша и радва  WinkДжорджи - Дано да се оправи бързичко бебока. Но един съвет от мен. Опитайте се да разберете по някакъв начин-ако е възможно разбира се, защото е малък-от какво е алергията. Казвам ти го, защото аз съм с алергия от най-обиктовения амидофен-добре, че вече не се произвежда Whistling. Трябва да си внимателна за напред, какви лекарства ще даваш, за да не се повтори този ад. И си вземи да имаш нещо анти-алергично. Въй как го казах, дано да си ме разбрала. Казват ти го от опит. Аз се подувам и не мога да дишам и затова ти го казвам. Оф, и  да оздравявате вече, че от доста време си патиш   bouquet
MARIAELI- ти направо ме разби с твоето "съкровище". Веднага си представих моята Joy Joy Joy. Е те това си заслужава да се види. Радвай се, че твоята е модерна, може да се образова  bowuu Стига да не си чати с чичковци в нета  smile3506

# 127
Пепи, на граха не му махам люспите, но и не слагам много, защото всъщност с граха, както и с всички бобови (освен зеления боб) трябва да се внимава, че надуват коремчето. Аспержите правя с картоф и морков смесено. Купувам го стерилизирано в бурканчета го продават при консервите. Замразените, които продават тук в България са с много конци и затова предпочитам в бурканчета - по-нежни са стръкчетата. Праза по същия начин. По-нататък тези пюрета стават много вкусни с малко сиренце вътре, но аз лично реших да се въздържа от всичко произлизащо от крава до почти годинката. Е, АМ няма как да избегна, но то все пак е адаптирано.

Dreamy World все си мислех за теб, как ли се справяш...Много се радвам като видя близначета, но честно казано мен най-ме беше шубе да не взема да родя близнаци. И двата пъти първият ми въпрос към гинеколога беше : колко са? Grinning Изобщо не знам как бих се справила... Браво на теб и да ти са живи и здравички! bouquet

Прасчо, и аз не съм редовна с поздравите, пропускам и много теми, които се обсъждат, говоря си тука и даже понякога не се сещам да проверя дали някой ми е отговорил на въпроса, който съм задала аз самата Grinning

Ох, все щях да ви питам нещо. Направо екзистенциален въпрос ме мъчи от няколко месеца... Simple SmileКак става така, че имената на потребителите излизат на рождените им дни на първа страница отгоре? Какво се прави, за да стане това? Аз миналата година на рождения си ден бях в командировка и не успях да видя дали е излязло името ми. Но съм почти сигурна, че не е, защото нищо не съм правила затова...Я кажете моля ви се какъв е номера на китайката...

Рени, браво че си отишла на класически хомеопат, дано си попаднала на точния човек и да останеш доволна. Още повече че Галко е мъничък още и при него много по-лесно ще станат нещата. Пипи реагира мигновено на хомеопатията. Той беше на 2 дена като му се въргаляха вече перлите в устата.

Кучето казва БАУ БАУ на български. Аф Аф или Уаф Уаф е на френски.  Grinning Мариаели, твойта свеки да няма нещо френско?  Grinning

# 128
Направо екзистенциален въпрос ме мъчи от няколко месеца... Simple SmileКак става така, че имената на потребителите излизат на рождените им дни на първа страница отгоре? Какво се прави, за да стане това? Аз миналата година на рождения си ден бях в командировка и не успях да видя дали е излязло името ми. Но съм почти сигурна, че не е, защото нищо не съм правила затова...Я кажете моля ви се какъв е номера на китайката...

Форумска му работа, според мен- като сме се регистрирали, писали сме си рд- и после- хоп- всички знаят, а ние уж конфиденциално инфо сме дали Laughing
Мариаели, твойта свеки на колко години е? Да не ми е нещо наборка? Я не се гаврете с наборките, ей!
Кажете как приготвяте сините сливи? Аз взех едни сушени- бутнах ги в микровълновата с малко водичка, и после пасирах. Да не сбърках нещо?
А яйцата от свободни кокошки научихте ли дали ги има някъде? И въобще- жълтък- откога?

Последна редакция: сб, 17 фев 2007, 13:08 от prascho

# 129
Майра благодаря за инфото,той сигурно го знае това, но като си е научил в Мюнхен и там ходи,пък и като сметнеш разходите до по- на север и евентуално моткане да намери къде да спи(не че не може в колата) и няма познати там,я да си ходи в и около! Peace

Нан хубав филм,мале изгубила съм обаче тренинг,преди можех да ти препоръчам на тази тема още такива, сега да ме биеш съм затъпяла нищо не знам! ooooh!

Лала още като се регистрираш и въвеждаш рожденна дата от там системата си ги вади като е тази дата и те поздравява! Peace

Айде аз си изпуках пуканки и отивам да гледам ефекта да си го спомня!

П.П. НАН ми то имало и 2 мале много съм назад!http://169.254.22.6/index.php?title_keywords=effect&submit=By+Name

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 21:12 от Eli83

# 130
didi_81 : Да ти кажа честно, доста се издразних. Първо се засягаш от въпроса на Синеочка, след това пък Исито директно те визирала с поста си /постинга-все тая/, като за капак пък аз съм се подиграла /дори не ми е хрумнало/. Stop Каза, че не си на кеф...не си го изкарвай на нас, радвай се на мъжа си. Да ти е жив и здрав, обичайте се! Peace Аз така видях нещата, мислех да подмина забележката ти, за да не опороча красивата темичка, но реших, че е по-добре да се изясним. Нищо лично! Peace
prascho : До сега само готово пюре от сливи съм давала, все още не съм се захващала  сама да приготвям плодови пюрета. Не си сбъркала, според мен. Hug
                                      Айде, лека от мен! newsm46

# 131
  • somewhere over the rainbow
Прасчо, и според мен добре си се справила със сливките Peace На мен ми ги носят готови, смляни и стерилизирани Whistling
Ели, и втора част гледах, ама не ми хареса особено...не са го докарали Crossing Arms
Лека!

# 132
prascho аз също не съм правила точно от сини сливи ,веднъж взех готово и такова повръщане беше,че не посмях втори път.
Мисля ,че Ренито ги приготвя така .
http://www.zadecata.com/vkuhniata/Recepti/RB1g/Pureta/PP_Pure_Iabalki_sslivi.htm
тука са дадени рецепти за бебчо.
Betta newsm10 преди малко разглеждах снимките много е сладка малката кукла в столчето (много ме кефи)
по-едно време имаше мами които имаха проблем със зачервено дупе дайте идеи защото нашето е много зачервено ,за мен това е явен признак за зъбки
MARIAELI направо ме разби  hahaha hahaha Joy Joy със твоята свеки ,моята не знае откъде се пуска компа камо ли да се рови в нета
кучето казва бау бау , но малко кутре вика аф, аф Попова много правилно го е казала зависи от породата  Joy Joy Joy
лека вечер ,че вече започна вечерния репертоар

# 133
забравих
морскасирена аз не съм давала кисело мляко карам горе долу по-схемата с баткото (по-памет) , но по таз схема http://www.zadecata.com/sb/index.php?page=0_3_1_4
пише,че може и не знам ако даваш готово моите приятели които идваха в събота даваха "Виталакт"2% защото от другите правила алергии (само да уточня ,че малката Никол сега направи 1годинка и са от Варна). Питах майката кога е започнала да дава кисело мляко и тя ми каза след 9м., НО тя е правила алергии и затова са изчакали .
Имаше една куриозна случка:още като пристигнаха започнаха да снимат малките сладури ,сложихме Валери да седне до Никол обаче нашия нали не може да се задържа дълго време в седнало положение и започна да се накланя към Никол в следващия момент Никол хваща Валери за качулката и го изправя така се смяхме  Joy Joy Joy
викам е това е жените ще оправят света

# 134
Иси за зачервено дупе медико идеал,аз това ползвам и минава бързо!Иначе си я мажа със нивеята,но когато е зачервено медикото  помага!

Нани Дидито не се е издразнила а питаше само !

Ох айде лягам си вече!

Вие тука да се слушате че то човек да не ви остави! newsm78

Нан ей сега го гледах,утре втора част! Peace

Одеве свеки ме наплаши че някво дете на нейна колежка било припаднало от компютъра,било получило облъчване!Как интересно разбраха лекарите че е от компютъра ане е примерно кръвно или анемия?!И вика да съм внимавала!Тя по-точно за Юлето се притесни де че съм я облъчвала!
Уф айде! Hug

Общи условия

Активация на акаунт